Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 573
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Мамита, аз сега ако вляза, някой да не ме заключи с парола отвън, Ъ? Joy Joy
  bouquet

# 76
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честито на порастващите днес с нас момци!
Бойко на мама delfinche
Мартин на мама venka
 Валери на мама isi_kam

Да са живи, здрави и много послушни!
Благодаря за пожеланията към нас!
Честито на мамите – Галя и Ети! Много щастливи мигове с бебоците да изживеете!
newsm59!
Ние днес бяхме на консултация - тежим 7170 гр, 65 см. Изписаха ни Зима Флуор. Чуда се дали да давам. Толкова противоречиви мнения чух и прочетох  newsm78.
За шофьорлъка – к’во да ви кажа –  мъжо ме е учил на полигона. Иначе курсове не съм карала, не мисля и да карам, то с тези луди шофьори у нашта държава...страх ме  е, ей! Пък и в нашия град движението е толкова натоварено, че к’ъвто съм нервак  Naughty Tizija, не знам кога си карала курсовете в Търново, но в наши дни трафика тук предполагам не отстъпва на този във Варна...
Eli83, за боядисването не знам колко е вредно или безвредно в действителност. Аз лично се “застраховам” като ползвам безамонячна боя. Наистина имаше тема във форума по въпроса, повечето мами май бяха на мнение, че няма проблем.
Kris79, отвореното пюре има трайност до 48 часа след отварянето, в хладилник. Мисля, че няма нужда след първата храна да правиш пауза само с мляко.
За паролата съм съгласна.
А нищо не казвате, как минаха карнавалите, коледните базари? Сложете снимки да видим!

# 77
  • София
Благодаря ви момичета за бързите отговори.То и аз видях,че някои производители дават трайност на отворено пюре 48 часа,ама нещо много ми се видя.
Pepi111 Зима Флуор съм го купила преди 3 месеца,но така си стои без да съм давала точно заради тези противоречиви мнения.Нашият педиатър ми каза,че е личен лекар на децата на 4 стоматолажки.2 от тях давали редовно на бебетата си,другите 2 категорично отказвали да дават.Лично той се опитал да направи някакво проучване,за да разбере какво е съдържанието на водата тук в София,че да прецени нужен ли е допълнителен прием на флуор,но не намерил достатъчно данни.Та ми каза аз да си преценя дали да давам.Е,още преценявам.

# 78
Мария, доакто ти гледах сниммките от сватбата случайно разпознах едни приятели. Сега ми е чудно дали са твои или на мъжо и то сигурно момичето, защото момчето не е от Перник. Орлин и Диди в края на снимката. А Орльо е син на един от първите инструктори на мъжа ми... Колко е малък света, много смешно ми стана даже ми иде да го разбудя Павлин да види, ма хайде.

п.с. Те бяха и на нашата сватба на 04.09.2006, и после даже казаха че са на друга сватба...

# 79
Ние пак сме от ранобудните  Crazy
Ети Ч.Р.Д. на патерици  Embarassed Ще ме извиниш че не съм догледала вчера че и ти си празнуваща  Hug

kris79 1. можеш да го съхраняваш пюрето до следващият ден но не го давай направо от бурканчето  Peace
Не трябва да е попаднала вътре слюнката на бебето понеже тя е благоприятна среда за развитието на бактериите.
2.Не е нужно.Продължаваш със следващата храна.
3.Да и моркова и картофът и оризът принципно запичат.Но ти кърмиш така че не мисля че имаш основание да се притесняваш.  Hug
Галко например от съвсем малък си ака след всяко хранене.Сега въпреки запичащите храни,пак си ака.Само дето са му с друга консистенция  акитата Laughing
Нан   ще ми пратиш ли паролата  Praynig

# 80
  • София
добро утро от мен и Марти, който днес става на 6 месеца! как се минаха неусетно, изобщо не разбрах. гледах му вчера снимката от изписването и установих, че просто не мога да си го спомня такъв мъничък вече...

popova, благодаря ти за добрите пожелания! дано наистина да не виждам вече болници с Марти, дано и никоя от вас не й се налага да минава през такива изпитания, защото е ужасно от всякъде. отношението към малките бебета и условията за лечение са .... нямам думи.
засега сме добре, да чукна на дърво. гледаме с надежда напред към мечтаните празници.

за запичането от храни при захранване - мисля, че няма от какво да се тревожите. Марти започнах да го захранвам от 1 седмица с оризова каша. мислех, че ще го запече, но не стана така. преди акаше по 1 път на ден, а откакто яде и ориза, ака по 2-3 пъти, напук на запичащите му свойства Simple Smile то и колко ли ядат, мъничетата...

# 81
  • Варна
Добро утро,милички  bouquet
newsm59 на патерица мила Ети newsm59 Бъди здрава и много щастлива

А сега и ние да почерпим.Днес ставаме на 5 месеца newsm44 Misc Baby Bottle bombs cook cook Popcorn cheers Drunk Wine Glass

Честити месечинки и на Марти и на Мина
Нека бъдат много здравички newsm76

hahahaайде изчезвам че мача е нервен

# 82
Честити месечинки днес на всички! Hug  bouquet Да са много послушни и добрички всички!

Нан и аз снощи си мислех че може някой да научка паролата то не е сложно да помислиш и да ти хрумне че може да е комбинация от годината и месеца!Сигурно всички във форума са им такива за по-лесно!Дайте да я сменим за по-дълга и пак да е лесна! Thinking
Все си мисля че майката може и да се е объркала защото им е същата паролата и на тях, но от кои майки е тя не знам! newsm78

Нан ти по 2 пюрета по колко грама даваш какви на ганчев ли или домашно по колко?За едно хранене ли!Я вземи и напиши вашите примерни хранения!Аз сега давам на обяд каша смесена със зеленчуково иначе само зеленчуково не ще!До към 150-200 гр изяжда като друго няма нито кърма нито нищо!Стига и!
Казвай! Thinking

# 83
Нашето захранване не върви никак.Даже спрях.Ще изчакам 1 седмица и след коледа пак ще дам.Сега само и увеличих количеството на млякото.
Някой дава ли Аптамил?А минахте ли на 2?
Когато давах каша, морков или картоф се случи един ден Софи на не се ака и тогава и дадох чай отХипския  за колики и подействеа бързо.Или друг вариант е да се въвеждат като се редуват запичаща и разхлабваща храна(тиквата мисля е такава).Тогава може да се комбинират  и да се неутрализират взаимно.
Коя мама беше , питала не помня- няма пауза между 2 нови храни, и детето да е само на мляко.След колкото дни решиш може (ако си давала само каша примерно) да дадеш каша с малко морковче или нещо подобно.

# 84
Привет и от нас!
Честитто на бебчетата, порастващи днес! smile3525
Днес е мрачно и май вече ще вали я дъжд, я сняг, дали ще ни огрее за разходка? newsm78
bibii и mgizdova мерси за отговорите, наистина ще попитам педката за тези зачервени бузи, също са и доста сухички, ще видим. Дано не е някаква алергия.
fiona аз давам Аптамил 2, вече от 3-4 седмици, първо бяхме на смесено хранене 3 АМ и 3 кърма, че Мадленка не искаше вече да суче от мен, и се налагаше да цедя. Така лека по-лека кърмата ми намаля и сега давам кърма само вечер и то тя не е достатъчна около 90-100 мл е само и мисля, че съвсем скоро ще минем изцяло на АМ, колкото и да ми е мъчно   newsm45.
По принцип съм доволна от Аптамила, не сме имали проблем с акането до сега, малко е по-мазничко това мляко, но пък е вкусно и пише, че е възможно най-близко до майчината кърма. Скъпичко е, ама пък е хубаво.
Хайде лек ден!

# 85
Здравейте, мамита! Не мога да смогна... не съм честитила онзиденшната месечинка на Ели, вчерашния РД на Ети..., още на другите месечинки... да ме извинят, от сърце им пожелавам слънце в душите им!

... гледах му вчера снимката от изписването и установих, че просто не мога да си го спомня такъв мъничък вече...

И при мен е такова чувството. Имаме и доста клипчета записани; не мога да повярвам, че това е било само преди 5 месеца... Сега се сърдя на татито като непрекъснато прави някакви клипчета, а после толкова им се радвам...
Jorjito, надявам се вече напълно си се успокоила. Единственото хубаво нещо на тези инциденти е, че изострят бдителността. Кой знае докъде, сигурно докато станем пълни параноици.
Емили, много се радвам, че всичко е наред. Казах ти аз че си внушаваш. Но те разбирам напълно; аз пък си мисля, че моето мишле си криви гръбначето на една страна. Ама то пък може ли човек все под опашките на хората да наднича, че да се успокои? Joy
Варвара, аз се разхождам в Южния парк, ама не съвсем. Ако все пак идваш откъм бул. "Баучер", приготвила съм белезниците- при мен си! Laughing
Попова, давай по-бързо с тия курсове, чакам ви /и Синеочка, и който още иска.../! Hug
Да ви кажа, с това захранване така се вълнувам, все едно тежък изпит ми предстои. Още не съм почнала; онзи ден отидох в библиотеката, свят ми се зави. До сесията не остана... Embarassed
Искам да ви питам нещо /сериозно/: нали не ми се сърдите като се шегувам, и всъщност перманентно се държа като шут? То е ясно, че никой не може да си докара такова поведение, че 100% да се възприеме от всички, но... кажете. Имам чувството, че се изнервям от това, че никъде не ходя, с хора не се срещам, и това още повече ми помага да творя идиотщини. Кажете вие как се забавлявате? Споделете и за хобитата си?
Бъдете здрави, целувки!  bouquet

# 86
  • Варна
Prascho,от опита за летеж се успокоих,но сега друго ми  е в главата Flushed малкия започна много да спи Shocked.прави каквото прави и все си търка очите и като го гушна или полюлям и Хоп заспал #Crazy.ами той колкото спа през последната седмица не е спал от рождението си newsm78.и друго като го сложа по корем,забива директно главата или започва да си яде ръцете,а преди като го сложех по корем голямо перчене падаше като вирне главата.имам чуството че е станал един такъв отпуснат и сънлив.не се върти вече,играе си,но не е като преди Sad Sad Sad.Мъжо ми казва че ме гони параноята,но само вие можете да разберете какво е Hugзаписала съм си час днес при часното педи да видим.стискайте палци да не не нищо сериозно.
сега ще направим опит да излезем преди да е заваляло,естествено като се събуди малкия че пак спи ooooh!

# 87
Милички осъдиха медиците ни на смърт!Настръхнах!Сега на другите две инстанции дано ги помилват!Ужас! Praynig Praynig Praynig baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Ние тъкмо хапнахме 1/2 бурканче със заешко!хАРЕСА ГО!

После сме на консултация и ще пиша пак!

Оставям ви че съм разстроена!
Бай

# 88
  • някъде
Честити месечинки на
    Мина
newsm51
                Марти smile3525
                            Митака
smile3525  love001
Най-важното е да сте здрави, а пък другото идва след това!!! Hug
Жоржи, аз пък моят хубавец не мога да го приспя, а ти се оплакваш че много спинка- ако искаш да си ги сменим за известно време Whistling
prascho, спокойно мила, не ти се сърдиме, нали все на някъде трябва да избие Crazy Хобито ми беше да шия гоблени, но както можеш да се досетиш вече е невъзможно! Mr. Green Иначе единственото ми разтоварване е нета! Peace
И аз вече съвсем изтрещях с това захранване! Хайде казвайте вие с какво сте започнали или с какво мислите да започвате, че съвсем вече се обърках! Crazy
Пламе, на Алекс са му червенки бузките след като сме излизали навън!
Бибошка, какво става мила? Thinking Недей така, ако искаш сподели с нас, тук сме за това, а не да си говориме само хубави неща! Hug
Много тъжно това за медиците ни и то след всичко, което преживяха и изтърпяха! Cry

# 89
Ей  ooooh! толкова години ги мъндахерцаха тия горките хора и накрая смърт  ooooh! Милите хорица  Praynig

Ели вие вече месце ли ядете  newsm78 Бравос !
Прасчо  как ти хрумна че някои може да се сърди.Нали всички се лигавим.Ми то според настроението  Joy
jorjito знам че и аз съм такава взискателна като теб ама това е момент бе мила.Имат си моменти бебоците и настроения.Не се шашкай  Peace

Честити месечинковци !

Някои ще каже ли паролата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт