Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 958
  • 199
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А, това също е много валидна причина - мъже, които не искат деца и ангажиментите покрай тях, хващат си жена, която вече има/не може да има и си свиркат. Бонус, че тя вече е финансово стабилна и не се очаква от тях да издържат цяло семейство и да издрапат през майчинства. Забавление, и то уредено.

# 61

И ти си права. Simple Smile

# 62
хващат си жена, която вече има/не може да има и си свиркат. Бонус, че тя вече е финансово стабилна и не се очаква от тях да издържат цяло семейство и да издрапат през майчинства. Забавление, и то уредено.
Бабите и дядовците им сигурно са горди с внуците си, че така яко се забавляват с някоя кака, докато фамилното им име и генът им изчезва.

# 63
  • София
Ама те и деца искат, нали четете.

Таквоз шило у гащите - тц.

# 64
  • София
Ама те и деца искат, нали четете.

Таквоз шило у гащите - тц.
Искат те...Simple Smile Това е форма на комплимент сигурно, за да се чувства ухажваната млада. Поне на мен ако ми го пробута някой ще се изсмея с глас.
Иначе имам един познат, който цял живот излиза с поне 10 години по-възрастни и вече последните години стана смешно, защото точно с жени 40 плюс редовно си припяват как ще си имат деца един ден. Сигурно им е романтично, не знам, но знам, че нищо такова не следва. Не следва и сериозно обвързване. Пак казвам, на жените 40 плюс това ни е хубавото, почти нулев риск от задомяване.

# 65
Е, принципно не е невъзможно жена на 40+ да има дете, стига да го желае. Основното обаче е, че не искат...

# 66
  • София
Значи, аз принципно няма да се хвана с младо ергенче, на което да мътя главата и да му губя времето.
Това се смеем с един приятел, който мята закачки. Казвам му - завърти жена, народете си бебета и да можем спокойно да си станем любовници Laughing

За чувствителните по темата - шега е, ако не разбрахте.

# 67
  • София
Е, принципно не е невъзможно жена на 40+ да има дете, стига да го желае. Основното обаче е, че не искат...
Тя преди време една и на 62 роди, но нека да сме сериозни, особено ако вече има деца коя жена ще роди на сто? Може да съм ограничена в някакъв особен социален кръг, не знам, но не забелязвам коя да е 40 плюс сериозно да би се хвърлила в подобно нещо.

Значи, аз принципно няма да се хвана с младо ергенче, на което да мътя главата и да му губя времето.

Е, какво губене на време. Яйцеклетките ли ще му се изчерпат... А и мъж на 30-35 не е момче, дете на 20. Това са си големи хора, да се оправят и като не им се губи време да си хванат някоя на тяхната възраст.

# 68
Идеално е за младо петле да си хване кака и да иска дете.
Хем него ще гледа, хем детето му ще отгледа. Нароиха се едни "немощни" младежи, които намериха на мекото баницата и се множат.
Хубави, стройни и омайни.
Пълно е с хлътнали каки и лели, които ги издържат и се фукат какъв бой-той си имат.
Егота на каката е на върха, момчето е гледано. Всичко е прекрасно.

# 69
Може би си и финансово красива. Освен всичко останало.

# 70
Тя преди време една и на 62 роди, но нека да сме сериозни, особено ако вече има деца коя жена ще роди на сто? Може да съм ограничена в някакъв особен социален кръг, не знам, но не забелязвам коя да е 40 плюс сериозно да би се хвърлила в подобно нещо.

Е, къде е 40, къде 60 години.....?!?!

На 40 има жени стават дори за пръв път майки. В квартала има поне 2-3 жени с второ или трето на по 45 г., така че не е чудо невиждано.
Тук по-скоро е, че малко жени биха се навили на бебе на 40+, понеже не им се занимава.

# 71
  • София

На 40 има жени стават дори за пръв път майки. В квартала има поне 2-3 жени с второ или трето на по 45 г., така че не е чудо невиждано.
Тук по-скоро е, че малко жени биха се навили на бебе на 40+, понеже не им се занимава.
Еми, не е толкова далече 60. И както казах, ако няма деца една жена може и да се навие да ражда, но то и няма много лесно да стане. А тези, които имат просто не си ги представям как раждат на 30 годишния си мъж.
Сега, лично аз не си падам по инфантили, и трябва да призная, че и без да влача под ръка младо момче се чувствам поостаряла, то и съм, де, та и частта с връзка с млад мъж не си я представям много...

# 72
Само като си представя как ще изглежда ситуацията след 10 години- мъж на 40 и жена на 50 и ми се обръща стомаха.

# 73
  • София
Само като си представя как ще изглежда ситуацията след 10 години- мъж на 40 и жена на 50 и ми се обръща стомаха.
Това казвам. А като си представиш, че ти си тази жена и ще ти се дореве. То човек и достойнство трябва да има, не само мераци. Мисля, де.

# 74

Еми, не е толкова далече 60. И както казах, ако няма деца една жена може и да се навие да ражда, но то и няма много лесно да стане. А тези, които имат просто не си ги представям как раждат на 30 годишния си мъж.
Сега, лично аз не си падам по инфантили, и трябва да призная, че и без да влача под ръка младо момче се чувствам поостаряла, то и съм, де, та и частта с връзка с млад мъж не си я представям много...

За мен също е тъпо жена с мъж с над 10 г. разлика в негова полза, но хора всякакви.

Обаче от 40 до 60 години са си цели 20 години, не е като да не е далече...

Общи условия

Активация на акаунт