СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 70 023
  • 934
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз имам едно питане. Като качвате медицинско позволява да се качи един файл, но медицинското има две страни. Как го качвате?
За подобни неща имам инсталирано едно приложение на телефона - SmallPdf
Снимам си двете страни на това, което искам да кача, то си прави един пдф и си го пращам на пощата или в гугъл драйв където искам и от там после през компютъра го изпращам или прикачам, където е необходимо.

# 301
  • София
Въпрос относно кодовете - виждам, че всяко училище си има код и всяка паралелка в него си има 4-цифрен код. Само 4-цифрените кодове ли се въвеждат от нас? И след въвеждане изписва ли се наименованието на паралелката, за да съм сигурна, че съм въвела правилен код и не съм объркала някоя цифра?

# 302
Я да ви попитам за дуалното обучение. За Джон Атанасов на сайта пише, че приложното програмиране е дуална форма, а в приложение три, всичките ми излизатс код 1, което е дневна. Каква е причината за това разминаване?
Тези професионална паралелки, които не са с дуална форма на обучение имат ли стаж и работят ли във фирми директно последните две години?

Някъде бях мярнала, че от тази година вече не е дуално.
В сайта на "Джон Атанасов" явно не е актуализирана информацията - съдя по това, че новата специалност Роботика още я няма там.

# 303
Въпрос относно кодовете - виждам, че всяко училище си има код и всяка паралелка в него си има 4-цифрен код. Само 4-цифрените кодове ли се въвеждат от нас? И след въвеждане изписва ли се наименованието на паралелката, за да съм сигурна, че съм въвела правилен код и не съм объркала някоя цифра?

аз въвеждах кода в малката клетка и натисках лупата. Името на училището и паралелката се появяваха  на реда. Проверявайте ги, защото може да има и грешки.

# 304
  • Бургас
Аз имам едно питане. Като качвате медицинско позволява да се качи един файл, но медицинското има две страни. Как го качвате?

Обединявате двата PDF файла в един.

# 305
Справих се и аз за 3 минути, след като се преборих с медицинското 🤣🤣🤣

# 306
  • София
Нали правилна ми е логиката  - гледам Мин бал девойки първо класиране 2022. И след мечтите слагам и такива, които в тази колона са -20 т от нейните
Обичайно се гледа минималния бал след второ класиране. Или ако гледате първо, сложете по-голям аванс според мен - над 30 т.

Логиката ми да гледам бал от първо класиране е да е сигурно “закачането” някъде

Както бях спокойна и сигурна, от снощи съм в страшен филм
Искаше немски със сигурност , сега щяла да се забие с тоя немски
Не искаше английски - сега за Кво ми е френски
Не знае какво е “интериорен дизайн”, но да го пишем
🤪 ще откача

# 307
Подадено заявление Simple Smile
Отпаднаха 3 от "резервните" паралелки, на 4то място мина една почти немислима допреди месец, като на 3то е "невъзможно, но ако стане няма да се откажа", като истински желани са 1во и 2ро желание, за които просто няма как да прогнозирам бал...
Много, много ми се иска да приключим на 13ти сутринта със записване Hands Pray

# 308
Понеже ще пускаме заявлението чак довечера, имам един въпрос. Осмокласнички, с които дъщеря ми тренира волейбол, са й казали, че след въвеждането на всеки код, отстрани се изписват името на съответното училище и паралелка. Това вярно ли е?

# 309
Ох, защо го няма оценките от свидетелството, как ще се сметна бала за първо класиране?
Кога ще ги добавят, може ли да се подаде заявлението без тях?
На кого да трябва да се обадим?
Надявам се това е шега Simple Smile

Понеже заминавам рано в командировка , а с младежа снощи извадихме кодовете на желаните паралелки, в 4:30 росна, прясна, нащраках всички и вече имам заявление. Много лесно и бързо става всичко, съветвам да си извадите кодовете на паралелките предварително.
Синът ми заминава на лагер в петък, ще бъдат 50 седмокласника и на 12 юли се прибират от Боровец към Варна, очаквам да посрещнат Първо класиране в автобуса и да има викове от радост, средният резултат на децата от класа му е малко под 90т. и на двата изпита и се надявам почти всички да влязат от раз!

Не, не е шега.
И, да няма ги.
Писах и по-рано, качват ги поетапно, но мислех, че ще ги качат преди първо класиране да сме подали заявления.
Доста притеснително е да не виждаш бал,
така както има бъгове.
Тези О за първо желание си е Sad.
А, питането ми преди дни беше дали са качени оценките от свидетелството, само 1-2 писаха, че и при тях не са качени, другите оставам с убеждението, че са Ви качени!

Пожелавам Успех на подалите и с качени оценки и дано няма изненада с объркани оценки!!!

P.s. Един ред с Да или Не беше достатъчен, вместо ирония.

Благодаря на всички отговорили и Успех!
Само се записвам и аз да ви успокоя. Нямам оценки. Успех!

# 310
Сигурно ще ми се смеете, но нали 17 вкл. се подават документи след 1 класиране?Ще пътуваме и това ще е последният ден, в който ще подадем.( нещо и аз взех да се притеснявам, уж гърмян заек, ама..)

# 311
Сигурно ще ми се смеете, но нали 17 вкл. се подават документи след 1 класиране?Ще пътуваме и това ще е последният ден, в който ще подадем.( нещо и аз взех да се притеснявам, уж гърмян заек, ама..)
Да, 17-ти включително.

# 312
Като се напише кода и минеш на следващия ред да пишеш следващия код автоматично се попълва училището и паралелката, която отговаря на съответния код

Понеже ще пускаме заявлението чак довечера, имам един въпрос. Осмокласнички, с които дъщеря ми тренира волейбол, са й казали, че след въвеждането на всеки код, отстрани се изписват името на съответното училище и паралелка. Това вярно ли е?

# 313
Да, ние също ще пътуваме и ще подадем на 17. Чудя се обаче дали да не изкарам и едно пълномощно на роднина за всеки случай. Няма да пътуваме извън България, но знае ли се…

# 314
Възхищавам ви се за спокойствието, да имате нерви да заминете на почивка по време на класирането/записването.
Аз няма да мога изобщо да се отпусна, какво остава да си почивам. Ние отложихме всички пътувания и почивки за август

Общи условия

Активация на акаунт