Човек променя ли се

• 9 766
  • 199
  •   1
Отговори
# 135
Авторке, ако се върнеш при мъжа си, стискам палци да ти вземат детето. Такива прости хора (без извинение) не трябва да отглеждат деца.

# 136
Незнам един ден това което съм избрала ще е по доброто бъдеще за детето,или винаги ще се чудя ако бях дала шанс дали нещата щяха да са други
Колко души колко пъти трябва да ти кажат, че теб и детето не ви чака нищо добро с този, за да го проумееш?

# 137
Изгледай много внимателно това видео до края. Репортажът е от днес. Момичето е на 24, има дете на 2. Сигурно и тя е давала шансове. Интересно защо не му е дала и този път, ами бяга. Апропо, и този е бил в затвора.
https://www.youtube.com/watch?v=5X9_68xnS54

# 138
...добър човек който обикнах.
...правил е дребни глупости заради които е бил и в затвора.
...се стига до караници през които ме е блъскал душил лек шамар,обиди с оправданието че го прави да ме стресне за да спра .
...Често сме се разделяли за по няколко дни като после отначало всичко е розово и до следващия път.
...не вярвах че нещата могат да ескалират до няколко шамара блъскане и ритници което стана.
...Накрая пак аз бях виновна защото все съм искала да говорим и не го оставям на мира когато е нервен че не може да се владее
....няма и един човек който да ме подкрепя понеже ми казват че няма да се промени и че в момента ме манипулира ...

Авторке, искаш да дадеш шанс - ами дай.
Явно добър човек, съдейки от всичко написано от теб самата и болднато от мен.

Някой, за да си поправи грешката, трябва да я осъзнае като грешка.
Този мъж грешка в себе си не вижда. За него ти грешиш, казваш нещо, провокираш го. И така ще си остане, за него това е нормалното.
Няма да се промени, защото не може и не иска да се промени.
Не го ли разбираш? На коя планета живееш?

П.П. За какви дребни глупости се лежи в затвора?

# 139
  • На изток от Ада
Кой знае какво й е казал.че някой го натопил за затвора, че малко откраднал от глад. Че бил в лоша компания. . Че някой го провокирал и онзи го бил. Но той не е виновен, нямал е семейството...

# 140
  • София
Подиграваш се с нас, нали?

И аз вече така го приемам.

# 141
Ако темата не е пързалка:

Напълно се заслужавате един с друг с тоя мухъл. Дано да ти вземат детето, защото ти си също толкова насилник спрямо невинната душица, колкото и добрия човек-затворник до теб. Ако то живее в такава отровна среда ще стане или насилник или ще търси подобен модел и за своето семейство. Това при положение, че добрият  човек не ти е светил маслото своевременно.

Дори да се разделите с него, ми се струва, че пак ще търсиш някой да те души и не само. Ако не се осъзнаеш ще си патиш много и ще свършиш в черната хроника на новините.

Сама си се натресла на този изрод, че и дете му родила. И какво очакваш? Бягай, и не се обръщай никога назад ако имаш капка мозък и инстинкт за самосъхранение.

# 142
Човекът може да се промени. И да започне да подарява цветя за 8ми март, за хепи бърдей, два пъти в месеца без повод. Може да отваря вратата на колата на влизане и излизане, да пуска прахосмокачка всеки ден, да пере и глади. И секс 11 по десетобалната.
Може. Дано се успокои жената. Може.
А може и тя да се промени и даже да не може да я разпознаят.

# 143
Немога да разбера това че е анонимен форума който ще пише нападателни и злобни коментари не е нужно да го прави щом не може да даде нормално човешко мнение!

# 144
Коментарите са донякъде остри, защото се надяваме така да ти помогнем да прогледнеш относно ситуацията, в която се намираш. Съвсем добронамерени сме всъщност. Искаме ти и детето ти да се спасите и да започнете да водите нормален живот.

# 145
Немога да разбера това че е анонимен форума който ще пише нападателни и злобни коментари не е нужно да го прави щом не може да даде нормално човешко мнение!

Те всичките мнения до момента бяха нормални и човешки. Просто няма смисъл да пишеш повече след първото питане, щото всичко след него беше колкото да си тупаш прахта от клавиатурата и да дрънкаш глупости. Мисля, че стана ясно как на всички мнението ни е абсолютно едно и също по тоя въпрос.

# 146
Коментарите са донякъде остри, защото се надяваме така да ти помогнем да прогледнеш относно ситуацията, в която се намираш. Съвсем добронамерени сме всъщност. Искаме ти и детето ти да се спасите и да започнете да водите нормален живот.
Разбирам.И аз отстрани бих говорила същите неща, просто когато човек е в ситуацията всичко изглежда много по трудно когато се взема решението и се изживяват всички тези неща.

# 147
А с какво те привлича този господин, да разберем по-ясно ситуацията?
Хубав секс, пари?
Отношението го разбрахме, грубиян от класа.

# 148
Разбирам.И аз отстрани бих говорила същите неща, просто когато човек е в ситуацията всичко изглежда много по трудно когато се взема решението и се изживяват всички тези неща.
Хайде още веднъж. По-напред ти самата написа, че си решила да не се връщаш. Какво още има да мислиш и решаваш сега?

Присъединявам се към питането с какво точно те привлича/задържа този мъж.

# 149
  • Най-красивата страна
Виждам че на всички мнението е едно,имам въпрос няма ли някакъв шанс за поправка,понеже както се казва -човек осъзнава какво има когато го изгуби и се осъзнава
Не разчитай на това. Както вече писах в началото, положението може да се промени само към по-лошо. Ако се върнеш, с поведението си ще му покажеш, че нямаш нищо против да се държи зле с теб, и той ще продължи.

Същото мисля и аз.

Ако се върнеш при него,той ще продължи да се държи с теб по същия начин ,че и по-зле.
Защото ще знае,че каквото и да направи ти ще търпиш,ще прощаваш и ще се връщаш.
Аз вече писах назад в темата за моя позната,която търпи вече 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт