Защо са такива лицемери?

• 9 990
  • 164
  •   1
Отговори
# 60
Малко планинско градче, написа момичето. Не е село, да не го обръщаме на "Снаха" Simple Smile

Ако не се чувстваш добре там, просто се прибери в големия град. Щом не са ви приели с детето от самото начало, малко вероятно е да ви приобщят и заобичат впоследствие.

Ем, те в малките градове хората реално живят из околните села. Само са минали покрай градчето Grinning

# 61
А каква инициатива се очаква от мъжа, която не може да дойде от авторката?
Аз не съм от най-инициативните и силно клоня към затворена, но комуникирам с усмивка, не избягвам погледите на непознатите и не чакам някой да ме представи. Не сме на соаре у сър Джон, може и без церемонии.

# 62
  • Някъде там
Цял един град злодеи. Сериозно ли?
Начело с любимия, само авторката горката е прекрасна, но никой не го разбира.
Само не схванах, какво прави още при мъж който не я подкрепя и се застъпва за нея и който позволява тя да се чувства зле, защото на него там му е добре.

# 63
Колко хиляди е населението на града? Приблизително де.
Няколко. Малко е.

# 64
Преувеличено звучи всичко. Хайде роднините не те харесват, но на другите им е все тая. Много е вероятно този който те информира кой какво е казал да го прави умишлено. За всеки се говори зад гърба и рядко стига до ушите ни, ти пък всичко си чула. Дай си време да свикнеш и не се филмирай.

# 65
Много ми харесва как си подбираш на кой да отговориш. А този за работата ще го подминеш ли?

# 66
Не отговаряш имаш ли доходи, можеш ли сама да се издържаш с детето, имаш ли близки, дом в друго населено място?

# 67
Добре де, какво се очаква от нас да ти кажем като ти отговаряш много избирателно на въпросите? Каква е целта на темата? Идеи ли искаш или да ти олекне като споделиш.
В на бившия селото беше абсолютно по същия начин, включително и майка му беше такава! Те просто си нямат други забавления освен да коментират този и онзи. Всичко минава за три дни и после се почва нещо друго. Аз въобще не обръщах внимание като ходех там, но разликата е , че съм ходила на гости за ден-два! Някой тръгваше да ми говори нещо и го прекъсвах, казвах, че не ме интересува и дотам.Даже не познавах и хората ,за които се коментираше !:)))))
В твоята ситуация те коментират теб, което е по-различно. Ако се дразниш, просто си тръгни! Аз не мога да разбера защо толкова се жегваш какво говори някой си за теб!

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 19:27 от eleaa

# 68
Много ми харесва как си подбираш на кой да отговориш. А този за работата ще го подминеш ли?
[/quote/

И за парите. Какво я задържа там?
Финансово е изгодна партия или...

# 69
Отговаря избирателно, защото иначе трябва да си признае, че мъжът не я защитава и подкрепя пред родата и, че е финансово зависима, затова стои. Вероятно е търсела на хляба мекото, но нещата не са се получили както на нея ѝ се иска.

# 70
Или отговаря избирателно, защото тая част на сюжета не я е измислила още.

# 71
Не работя засега, но пари имам. Не е за да смуча някой, въпреки че може и така да мислят. Не съм търсила някой да ми храни детето.

# 72
  • Далечният изток
Кво ти пука бе, важното е, че си центъра на вниманието... Лоша реклама няма.

# 73
...
Само да добавя, тези хора непрекъснато се самоизтъкват, имам чувството че мислят че са център на вселената. През цялото време слушам как са най-работливите на света, жените най-добри домакини и подобни (тоест всички останали са пропаднали). Това вече ми идва в повече, те са най, най, един вид който не е от тях не става.
Не работите, но имате пари.
Може би това им създава недоверие към вас. Имате пари за... 3 месеца? За 6?
За колкото и време да имате пари, вероятно не им харесва, че не работите.
Съмняват се откъде са тези пари, дали няма така да "вземете" от тези на сина им.
Не ме разбирайте погрешно. Човек може да живее от наеми, рента, наследство, пари получени от лотария.. НО... АКО ЖИВЕЕХТЕ В СОБСТВЕНИЯ СИ ДОМ, НЕ НА СИНА ИМ. При това сте завели и дете там (което няма никаква вина, разбира се).

# 74
...
Само да добавя, тези хора непрекъснато се самоизтъкват, имам чувството че мислят че са център на вселената. През цялото време слушам как са най-работливите на света, жените най-добри домакини и подобни (тоест всички останали са пропаднали). Това вече ми идва в повече, те са най, най, един вид който не е от тях не става.
Не работите, но имате пари.
Може би това им създава недоверие към вас. Имате пари за... 3 месеца? За 6?
За колкото и време да имате пари, вероятно не им харесва, че не работите.
Съмняват се откъде са тези пари, дали няма така да "вземете" от тези на сина им.
Не ме разбирайте погрешно. Човек може да живее от наеми, рента, наследство, пари получени от лотария.. НО... АКО ЖИВЕЕХТЕ В СОБСТВЕНИЯ СИ ДОМ, НЕ НА СИНА ИМ. При това сте завели и дете там (което няма никаква вина, разбира се).
Вярно, но аз дом имам. Направила съм такъв компромис а се възприема все едно се натрисам да ме хранят. Другото, на ново място с висока безработица няма как от ден първи да съм на работа. Имам си спестени пари, не съм изчислявала точно за колко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт