Няма интерес, но твърди обратното.

• 7 164
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
Ти самата виждаш,че човека не те иска ,но продалжаваш да се вреш и дя питаш тук как да постъпиш или не знам и аз какво очакваш от нас. Нито веднъж не е пожелал да се видите винаги ти си инициатора ,тоест натискаш се !!!! Той ако иска дя те види ще намери време . Млада си намери си друг или стой и го чакай . Нищо чудно дори момчето да си има сериозна връзка и за това да не те тй си много ,много, но ти като си начална и предлагаш да се видите ,да не е балама че да те откаже.  Точно така ги виждам нещата

# 46
Ти самата виждаш,че човека не те иска ,но продалжаваш да се вреш и дя питаш тук как да постъпиш или не знам и аз какво очакваш от нас. Нито веднъж не е пожелал да се видите винаги ти си инициатора ,тоест натискаш се !!!! Той ако иска дя те види ще намери време . Млада си намери си друг или стой и го чакай . Нищо чудно дори момчето да си има сериозна връзка и за това да не те тй си много ,много, но ти като си начална и предлагаш да се видите ,да не е балама че да те откаже.  Точно така ги виждам нещата

Далеч не твърдя, че моите постъпки са правилни и ако бяха нямаше да пиша. Не мога да се съглася и не ми изглежда нормално човек, който не ме иска да го демонстрира като ми обяснява как си умира за мен и да мачкаме завивки. Не вярвам също, че мога да се "натискам" така майсторски, че нежелаещ мъж да бъде вързан за общуване и изнасилен. Това го има само в амазонските племена. Joy

Би следвало хората да уважават избора си, сериозен или не. Вие също не е зле да уважавате другите в интернет пространството, като си оправите правописа преди да сипете хейт в моята или друга тема.

# 47
Аз съм жена с малко дете и в малкото си свободно време пиша тук   и в бързината ми не виждам ,че натискам грешна буква ,уауу .Искаш съвети ,но и не ти изнася да чуеш как всъщност изглеждат нещата отсрани ,очакваш само да те съжаляваме,,о ,милата тя" ами не ,тук сме за да даваме реални съвети и как всъщност го виждаме ние ,ако не ти изнасят такива коментари не пускай тъпи теми .
Хейт къде видя бе момиче,казвам ти нещата в прав текст ,а на теб не ти изнася това ,което четеш . Умира си за теб и да мачкате чаршафите заедно ,нима за теб това значи ,че има сериозни намерение ,че той ти го казва в прав текст ,но ги явно ти се ще да значи нещо по-дълбоко . Човека иска секс ,ти му го предлагаш той естествено не отказва ,това имах предвид. Сама казваш,че винаги ти си тази която иска да се видите ,тоест натискаш се въпреки ,че той не намира време за теб нито те кани да се видите . На кафе или разходка ходите ли или само мачкате чаршафите ,не е нужно да ми отговориш ,отговори на себеси . Какво всъщност правите заедно освен секс ? Вероятно не ти изнасят думите ми и за това ги считаш за хейт ,но аз само казвам как изглеждат нещата отстрани . Продължавай все така да се заблуждаваш,че мачкането на чаршафи е равно на сериозна връзка.  Успех!

# 48
  • София
ДамаСпатия, ти сама дойде и помоли за стимул, за да се дистанцираш от този човек. И стимула ти беше даден - повечето мнения са единодушни, че този мъж те пързаля и заслужаваш до себе си половинка, която наистина те иска.
Не минавай в отбранителна позиция, като си затваряш очите за истината.
Вижда се, че те примамва със сладки приказки и че му харесва секса с теб. Още повече се вижда, че това ниво на взаимоотношения явно няма да бъде надскочено, а теб това не те задоволява. Ти искаш повече от него, той иска само секс.
Ясно е, че си попаднала на хитър чаровник, който здраво те е омаял. Ясно е, че си мнооооого хлътнала. Само че е време да се вземеш в ръце - минала е една година, могат да минат поне още няколко ей така. И омайникът няма да ти ги върне.
А докато се занимаваш с него, току-виж покрай теб се завърти някой наистина свестен, който обаче веднага ще си бие шутовете, защото ще види, че си заета да мислиш и да се въртиш около друг.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 18:10 от Sunshine_Reggea

# 49
Авторке, за първи път ли чуваш, че мъжете могат да те засипват с обещания и галещи ухото думи, само за да те държат като резерва за секс? Отстрани ситуацията се вижда ясно, време ти е и на теб да си отвориш очите. Колкото повече време прекарваш в отношения, в които не си избрана и харесвана, толкова по-ниска ще става самооценката ти. Ако си вярваш, че единсвеното, което губиш, е време, лъжеш се. Губиш самоуважение.

# 50
Всъщност, да правим всичко останало (освен чаршафите), като вечеря, кино, кафе. Лошото е, че е се изчерпва до там и обикновено аз съм инициатора.

По принцип, не съм против връзките за забавление, но точно в тази форма повече ме натъжава, отколкото забавлява.

Авторке, за първи път ли чуваш, че мъжете могат да те засипват с обещания и галещи ухото думи, само за да те държат като резерва за секс? Отстрани ситуацията се вижда ясно, време ти е и на теб да си отвориш очите. Колкото повече време прекарваш в отношения, в които не си избрана и харесвана, толкова по-ниска ще става самооценката ти. Ако си вярваш, че единсвеното, което губиш, е време, лъжеш се. Губиш самоуважение.
Тя вече става ниска, за съжаление. Много силно се надявам да не си променя мнението повече. Pensive

# 51
Е, то оставаше пък съвсем нищо друго да не правите. Все ще се жертва за едно кафе или кино. На него така си му е добре, няма да ти предложи нещо повече от това. Ако беше с мъж, който те уважава и иска, щеше да го знаеш, нямаше да се чудиш.

# 52
  • София
Авторката отказва да приеме истината, но в същото време продължава да се жалва. Не разбирам смисъла на темата. Видно не иска да си отвори очите, значи просто си търси внимание, и така до следващата тема, година по-късно.

# 53
Ъъъ. Не е толкова сложно. Както аз се старая да се държа коректно с другия човек, така очаквам същото от него, ако ли не - постъпвам подобаващо. Или нима е много в една връзка да искаш неща като искреност, доверие, щастие, уважение, взаимност, и да ходиш да си търсиш щастието другаде, ако не може някой да откликне на нормалните ти човешки нужди (като се има предвид, че, естествено, ти даваш от себе си също)? Или по-добре през ден да пишем теми в бг-мама как сме нещастни в личния си живот, ама нямаме смелост и себеуважение да поемем контрол над живота си?

ps. Това с кукичките, конкурентките, впримчванията, създаването на обсесии и зависимости ми е много като от ситком от 80-те, или с други думи, идва ми старомодно за съвременна мома като мен. 🥴

ps2. Никога не изисквам нещо, което аз самата не мога да предложа.

Ясно е, че жените обичате простите неща (като мъжете, примерно Wink ) но реалността е малко по-сложна и често противоречиво объркваща.
Не е толкова сложно?
Не подценявайте житейските ситуации и не надценявайте личната си преценка за тях. Добре е да си давате сметка, че тя cи остава лична, ваша. И не е задължително да е споделена от отсрещния. Относно изискванията и предлагането - как да го кажа без да засегна някоя тук, трудно е. Но в общи линии не всичко, което една жена предлага, е търсено и желано. В смисъл вие може и да предлагате (нещо, което сте си намислила после да изисквате Wink ), но мъжът да няма нужда от него, не е заинтересован.
А да е заинтересовам от друго нещо, което пък вие не искате или не можете да предложите.

# 54
Не си градя отношенията с никой човек на принципа търсене и предлагане, гнусно ми е да мисля за хората по този начин, сама не съм оставала, значи всичко е наред. ❤️

# 55
Момиче, всичко са ти писали...стегни се и го отрежи веднага, защото така все повече ще затъваш заради едно лайно. И емоционално и всякак. Висейки на кукичките на този нещастник, си отрязваш шансовете да имаш изобщо смислена връзка и хубава любов. Това ще ти се отрази и на  бъдещите връзки, не си го причинявай, нали имаш воля?

# 56
Не си градя отношенията с никой човек на принципа търсене и предлагане, гнусно ми е да мисля за хората по този начин, сама не съм оставала, значи всичко е наред. ❤️

В предния ви пост си противоречите. Но както и да е. Възможно е да не съм ви разбрал добре Wink

Цитат
Или нима е много в една връзка да искаш неща като искреност, доверие, щастие, уважение, взаимност, и да ходиш да си търсиш щастието другаде, ако не може някой да откликне на нормалните ти човешки нужди (като се има предвид, че, естествено, ти даваш от себе си също)?

Не е до отчаяние, просто има страшни манипулатори,които, опитвайки се да задоволят само своите нужди, много точно напипват бутоните на хората, в случая маже ушите й с паста, а тя е хлътнала!
За това се гледат действията, които при тези мъже нямат общо с думите. Дори може да пробваш неговата игра на топло-студено и да го игнорираш 2-3 дни, но тази игра не си струва, защото с мъж,който е нормален, няма да е нужно всичко това.
Такъв тип играчи като лирическия герой обожават да има покрай тях интрига, да се чувстват искани, жената да се състезава за тях, винаги смятат, че тревата е по-зелена някъде другаде...
А тези, цитиращи кукичките и тем подобни малоумни изказвания, са точно от тоя род помии!

Напротив, хитрият няма да я омайва с приказки колко му е нужна. Да ви отворя очите, жените далеч повече се връзват на : "Не те заслужавам, търси си друг, нивото ти надминава моето в пъти..." и подобни. Изпробвано Wink.
Така че аз съм склонен да вярвам, че пича е искрен, когато казва на авторката, че я харесва. Без да го познавам, не мога да го осъдя на момента като манипулатор. По един пост, чужд, в мамата. Нещата се преплитат поради различно лично тълкуване на понятията. Става дума за субективните, индивидуални разбирания за понятия като добро, хубаво, лошо, приятно, неприятно, харесвано, мразено, обичано или необичано. Това, че (аз) харесвам някого не означава, че ще се задължа да прекарвам цялото си време с него докато смъртта ни раздели Simple Smile
Жените обичате фантазиите и особено развитието им. Докато мъжете, или поне аз, когато казвам нещо, имам предвид точно това нещо, а не си представям - 3 деца, куче, къща с двор близо до София, месец на морето с каравана и т.н. в следващите 5 години.
Нито очаквам, нито планирам такива неща. Не че не са възможни. Да кажем, че мъжете имаме инженерно мислене Simple Smile, а повечето жени имате научно.
При малки стойности на вероятностите, инженерното мислене ги пренебрегва, съсредоточава се върху тези с големи Wink стойности.
Научното взима предвид и най-слабите вероятности, в зависимост от обстоятелствата (и финансирането на проекта Wink ) ги вади от контекст и им придава огромно значение.
---------
По типа етикети, които някои лепят тук може да се научи много за тях Simple Smile Примерно с рибите - все сладководни. Това значи, че сте от вътрешността на страната, не сте от Варна или Бургас примерно, иначе щях да съм попче, а да се мисля за акула Simple Smile

# 57
Просто честно казано не виждам как ще станат едни отношения, било то романтични, било то приятелски, било то роднински, ако няма основата от уважение, привързаност и искреност. За мен някой да се държи добре с мен е абсолютният минимум, иначе няма смисъл изобщо да се занимавам и след години да пускам тема, "мъжът ми ме обижда/бие/лъже, какво да правя, как да го задържа???".

Търсенето и предлагането го свързвам с интересчийство, сметкаджийство, общуване с хора, защото влизат в някакъв списък, и тн неприятни неща. Общочовешките ценности са много далече от това за мен. Пък и ако ги нямаше щяхме да живеем в пещерите все още. Аз си подхождам с добро, ако другият човек не желае същото, няма смисъл да си тровим нервите.

Та тъй като темата не е за мен - в случая авторката иска един човек да е достатъчно честен и отговорен, за да й каже дали има сериозни намерения към нея, или не. Минимумът в една комуникация. И ако не може да получи отговор, моят съвет би бил да се насочи към хора, които няма да я карат да се чуди, а също и тя да бъде отговорна и честна от своя страна. Simple Smile

# 58
Не разбирам от инженерно мислене, за щастие професията ми е друга!
Пределно ясно е ,че всеки разсъждава по различен начин и всеки действа както му е угодно, а и до където му позволят,без значение пол,възраст,етнос,местоживеене и т.н.,да вкарваш хората спрямо своята кутия е признак най-вече на тесногръдие и не само.
Това, че даден човек е пуснал втора такава тема след година,означава,че най-малкото е закачен в токсични отношения,от които явно е трудно да излезе.
За пореден път казвам,че хората тук споделят,за да видят и други подобни истории,модели,кой как е излязъл,не е ли излязъл...По-голямата част от коментарите ,за съжаление,са лишени от всякакво чувство.
Дори човек може да остане с грешно впечатление,че повечето коментиращи живеят най-правилно,говорят най-правилно, а това далеч не е така.
За пореден път изказвания, лишени от всякаква емпатия!

# 59
Нямаш проблеми авторке, защото твоите са като проблемите на децата в пубертета, мислиш като младо момиче, а не като зряла жена.
Колкото и да му угаждате в леглото, няма да има шанс за сериозен разговор с този мъж, защото той иска само секс от вас. Иначе ако искате да разнообразите, потърсете друг мъж или жена за тройка. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт