RYANAIR - 26

• 40 194
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
И копие до enac.gov.it (вижте там от сайта мейл за контакти), това е италианският еквивалент на ГВА. Да видят от Райън, че знаете до кого да се обърнете по-нататък при нужда.

# 751
  • Milano
Причината е проблеми с наземните радари в северозападна Италия в неделя следобед, поради което полета идващ от София бива пренасочен към Венеция и съответно проблема при нейният полет.

# 752
Ако причината е тази и за 30 часа авиокомпанията не е успяла да организира алтернативен самолет да ги прибере от на практика съседно летище, нека съответните органи се произнесат има ли основание за обезщетение. Да бяха 3-4 часа, да кажат, че обстоятелствата са извън техен контрол. Едва ли тази неизправност е продължила 30 часа, те щяха да нарушат въздухоплаването в половин Европа така.

При всяко положение опитайте. Аз много им влизам в положение на авиокомпаниите, ама на моменти прекаляват.

# 753
  • София
Причината е проблеми с наземните радари в северозападна Италия в неделя следобед, поради което полета идващ от София бива пренасочен към Венеция и съответно проблема при нейният полет.
Здравейте. Ние не получихме адекватна информация какво се случва реално. Даже  разбрахме вече вечерта след 22 ч че няма да има полет..
Разбрахме го от съобщенията ни в профилите на Ryanair и от статуса ми на кацащи в сайта на нашето летище, където пишеш canceled.
На таблото на летището пишеше до последно че полета  закъснява, не че се отменя.
Но за мен не е ОК полет насрочен за 17:45ч за 20.10  да излети след 23 ч на 21.10 на следващия ден.
Аз също влизам в положение на авиокомпанията и ми е ясно че има и независими и от тях ситуации, но все пак на летището си имаше излитащи полети с големи закъснения но тръгващи.
Имаше и няколко официално канселирани.
Но никой не дойде при тези 150 за нашия полет човека да каже че полет няма да има и какво се прави в такава ситуация.
Имаше хора с деца, имаше и възрастни хора.
Факт- след още двучасово чакане по гишетата ни извозиха към 01 ч.през нощта  до хотел и на следващия ден ни върнаха на летището.
Кацнахме на 22.10 в 2 ч през нощта най-после в София, леко изморени от това преживяване.

# 754
Здравейте,
Някой има ли актуално инфо как са в момента нещата в Бергамо, тъй като утре имам полети до и от там с три часа разлика?
Мерси:)

# 755
  • Milano
Написала съм само факт, не вземам страна, да си търсят обезщетение хората.

Имало е и пренасочени в чужбина от другите засегнати летища в Милано, Торино и Генуа.

Питаха ме, отговорила съм темата за Милано.

Има и статии в пресата.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 17:17 от regina di cuori

# 756
  • София
Написала съм само факт, не вземам страна, да си търсят обезщетение хората.

Имало е и пренасочени в чужбина.

Питаха ме, отговорила съм темата за Милано.

Има и статии в пресата.
Благодаря за информацията.
Това обяснява много неща, но просто на нас не ни казаха нищо конкретно и не се знаеше какво се случва.
Тъй като аз лично за първи път изпадам в такава ситуация ми беше малко по-трудно в началото да приема че няма да се прибера навреме при децата например и да отида на работа следващия ден....
Такива неща се случват и не зависят от нас!
Пожелавам на всички само безпроблемни полети Simple Smile
ПП летя от години само с тази авиокомпания и съм била винаги много доволна от тях Wink

# 757
При всички положения се пробвайте, може и да ви дадат... При много откази можете да пробвате с посредник, примерно Аероиск са българска фирма.
Случват се такива неща, и доста по-сериозни също. Пристигал съм два дена по-късно заради стачка, веднъж 4-5 дена заради земетресение... И компенсация за тия неща няма.

# 758
  • София
Ако летите до Париж / Бове след 10 април 2025 и не са ви удобни полетите, можете да погледнете
Скрит текст:
Transavia, които ще летят 2х седмично от тази дата София - Париж Орли

# 759
  • Варна
Ако летите до Париж / Бове след 10 април 2025 и не са ви удобни полетите, можете да погледнете
Скрит текст:
Transavia, които ще летят 2х седмично от тази дата София - Париж Орли

Да, Трансавия е дъщерната лоу кост компания на ЕР Франс KLM, цената на полетите в една посока щяла да започва от 45 евро.

# 760
Е защо “щяла”? Още в четвъртък разгледахме цените, през май месец 2025 има за 45 евро.

# 761
Според вас за Виена дали ще променят цените за пролетта-началото на лятото? Чудя се дали от сега да взема билети или по-нататък 🤔
За средата на октомври взех в началото на септември и бяха по 16 евро в посока, та доста се чудя 🤣

# 762
Ако не са около празници сигурно ще паднат.

НОВА ТЕМА

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 08:48 от Bradley Cooper

Общи условия

Активация на акаунт