Става въпрос, че до преди 1 година не бях имал връзка, но си намерих приятелка малко след като баща ми почина и като цяло и двама ми родители не са живи, само баба ми и леля ми.
Та с приятелката ми много бързо почнахме и да живеем заедно. Аз имам мой апартамент имам и доходоносна професия. От своя страна тя е с основно образование и разбира се няма много опции за работа, но все пак работи и получава добри пари въпреки, че наистина работата е много.
Още отначалото роднините ми като разбраха, че няма образование се почна едно - "Как може, ти нормален ли си" и всякакви такива, като даже чух неща за майка ми дето не ги бях чувал до сега...
Както и да е, това го оставихме. Приятелката ми се запозна с баба ми и всичко сякаш беше ок или поне аз самия се правих, че не помня нещата които се бяха говорили преди това.
Но сега дойде момента и в който тя забременя, казах и на роднините ми, но тогава беше тотално разочарование лично за мен, понеже може би съм бил и заблуден да си мисля, че ще се зарадват, но беше точно обратното. Единия ми роднина даже направо ми се развика как съм с някой дето само ме използва и ще имам дете от нея, и евентуално след време как ще ми вземе и апартамента и детето и т.н и т.н....
Вече не знам какво да правя сериозно, а като цяло само те са живите ми роднини, които се интересуват от мен.
А за приятелката ми, както казах тя си работи. Отделно не е някаква кифла да иска пари за всякакви неща, да ходи където си иска и т.н. Ако има неща дето са нейни и съм ги купил аз, то е било по моя инициатива.
Минуса и е, че е много ревнива и сме се карали много пъти заради това.
И както казах, няма опит и за първи път попадам в такава ситуация с роднини и половинка, до сега само съм чел различни неща...