Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №29

• 44 279
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
На нашата възраст много е важен повишеният прием на протеин.
Така че една салатка може и да запълни стомаха и да притъпи чувството за глад, но каква полза за тялото и органите ще има, е друг въпрос.

# 91
Арвен, нали изядох и топче бурата, тя засища. И не ме подува за разлика от другите млечни. Наядох се доволно към 18-19. После само вода и в леглото, с леко коремче. Бобови също си ям, сега не, но по принцип. Организма ми не страда за ВХ, аз не ги обичам, а тестата ми правят проблем на червата. Цял живот ям основно протеини, защото ги обожавам...сега с ограничени млечни.

# 92
  • София
На нашата възраст много е важен повишеният прием на протеин.
Така че една салатка може и да запълни стомаха и да притъпи чувството за глад, но каква полза за тялото и органите ще има, е друг въпрос.
Салатата с протеин, ама не кило месо. Нищо де. Яще си колкото искате. Радвам се, че сте слаби и наядени.

# 93
Е чак кило не. Последният път едно стекче телешко 600 г с малко манатарки отстрани добре ми дойде. Предястието беше патладжан с моцарела и пармезан запечен. Нямам идея колко калории идва това нещо, но на корема ми беше супер леко и приятно.

# 94
  • София
Супер, и отслабваш? Колко тренираш?

# 95
Супер, и отслабваш? Колко тренираш?
Аз ако изям толкова ще умра. Корема ми няма да го побере. Но аз съм дребосък.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 22:11 от mimi.7299

# 96
600гр стек- няма начин, а и предястие.Предпочитам баланс, не залитам по крайности.За мен това работи засега.

# 97
  • София
600гр стек- няма начин, а и предястие.Предпочитам баланс, не залитам по крайности.За мен това работи засега.
Знам един ресторант със страхотни телешки стекове. Има състезание, ако изядеш 1 кг. Стек, не го плащаш. Съфорумката направо може безплатно да се храни 🤣.
Не харесвам подобни крайности, най-малкото заблуждава, а и никак не са здравословни.

# 98
Аз не знам мъжката част у дома дали ще успее да изяде такова количество само стек, без ордьовър.За мен е невъзможно, като не оспорвам чуждите постижения, разбира се.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 13:16 от ДХ3

# 99
Аз също ям много. Често по две пържоли, защото една ми идва малко. Кое е чудното? Аз пък винаги съм се чудила на хора, които ядат символични порции.
По всякакви стандарти съм с ниски кг-ми.

# 100
  • София
Аз леко се напрягам от подобни постове, защото има хора, които им се връзват.
Нито е здравословно, нито се отслабва. Но явно още битува мита, че ако ядеш мазнини и протеини ще отслабнеш, независимо от количествата.  Това, че натоварва бъбреци, черен дроб, някак не се споменава. Диетологията е наука и не е излишно да се обърне човек към специалист.

Стела, една средна пържола е около 150 гр.
Значи ядеш 300 гр., което за мен е пак много, но 600 е направо ужас.

# 101
Всъщност на дневна база е по-малко като калории. И пак опира до по-малкото изядено на ден, защото се хранят 2-3 пъти (някои веднъж)и правят дълъг фаст, в който се пие почти само вода.

# 102
Хора, всеки яде колкото може. Наистина на мен ми е вкусно и бих изяла, но корема ми не побира. Иначе съм лакома.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 22:12 от mimi.7299

# 103
Мимиииии 😍❤
Хора, какви са тези месаци?!? Аз толкова месо ям за година …. Хладилникът ми е пълен с домашни краставици и домати, яйца, козе сирене и кисело мляко. Има и хляб от лимец…..Това ми е менюто през лятото . Печените ми чушчици свършиха, но днес ще се поправя- нямам нужда от нищо друго.,

# 104
Кой е казал 3 месеца? Аз мисля да го пия поне 6 и после да проверя какво става.

Ами потребителката, която написа, че са и намаляли кистите нещо беше написала, че 3 месеца ги е пила, но може просто аз да съм си въобразила. Щом няма проблем да се пие дълго време и аз не мисля да го пирам.

Общи условия

Активация на акаунт