Случи ми се нещо странно XXX

• 72 425
  • 793
  •   1
Отговори
# 705
Ми закачете една икона баш там, да ви се махнат притесненията
Направо един кръст да забият на стената да го заварят обърнат някоя сутрин.😆

purple_freckles, аз от всичко най-много мразя да ми е некомфортно или, както е в твоя случай, нещо да ми отнема усещането за спокойствие и сигурност у дома. Казваш, че и мъжът ти се е уплашил. Ако бях на твое място, отдавна да съм разказала и потърсила помощ от църковно лице. Правя всичко възможно, пък вече каквото стане.
Друг вариант, който се сещам, да установите източника на сянката, без значение от какво естество е, е да използвате термокамера. Ако може по някакъв начин да си я набавите - ваша или някого, и да се види има ли някаква аномалия.

# 706
А, не бе, нека викат поп, пет пъти по-сложно да го направят...

# 707
Имам предвид, че може това нещо и да е отвън, а не вътре в стаята. Просто сянка без причинител няма.
Точно така. Щом се появява рядко, нещо отвън е отговора. Кола, лампа... Вие си знаете какво има пред прозорците ви. И не само стъклени и гладки повърхности отразяват. За усещането, клето изпирвате покрай него, най-вероятно е виновно самовнушението. ✌️

# 708
  • ...живея на последния етаж...
По въпроса със сянката, която се появява от време на време. На 14 януари, когато е писала    съфорумката, имаше пълнолуние. При нас все едно имаше светеща крушка на терасата, толкова силна светлина влизаше в стаята. Та може по време на пълнолуние да се вижда сянката.

# 709
По въпроса със сянката, която се появява от време на време. На 14 януари, когато е писала    съфорумката, имаше пълнолуние. При нас все едно имаше светеща крушка на терасата, толкова силна светлина влизаше в стаята. Та може по време на пълнолуние да се вижда сянката.
Помислих си го, аз също го свързах с това, но не е. Следващите 2 вечери също беше там.

# 710
purple_freckles на теб май не ти се иска да се намери решение или разумно обяснение

# 711
  • София
Пълнолунието не е 1 ден само. Разликата между предния ден, пълнолунието и следващия е минимална по отношение на видимата част от луната. И предният и следващият дни на тези 3 също не са с огромна разлика.

# 712
Между другото на мен ми се е случвало подобно нещо със сенки вкъщи и разбрах, че е точно от луната.

# 713
purple_freckles на теб май не ти се иска да се намери решение или разумно обяснение
Последното нещо, което искам е да не се намери решение. Гледам достатъчно рационално и обективно на нещата и знам, че няма какво да образува тази сянка на това място. Не знам как да ви го обясня по друг начин. Може би, ако сте на мое място у дома сам ще се убедите. Всичко, което е написано като обяснение в ситуацията е проверено и отхвърлено. Факти.

# 714
  • ...живея на последния етаж...
.... Минавайки от там изпитах невероятно чувство на страх и тревога......Мъжа ми също се уплаши този път.

Значи може би е Диментор. Ако усещате и безнадеждност, сигурно е.

# 715
Лумос максима и се оправя Grinning

# 716
Двама холивудски актьори семейство, починаха от късно открита в къщата им плесен.
Може да опира нещо горе в тавана- квадрат, триъгълник, и да се навлажнява в по-дъждовно време.
Мухъл или плесен трябва да се открие навреме.

# 717
  • София
.... Минавайки от там изпитах невероятно чувство на страх и тревога......Мъжа ми също се уплаши този път.

Значи може би е Диментор. Ако усещате и безнадеждност, сигурно е.

Само да не е "Онзи, чието име не се споменава"! Предлагам да домъкне в стаята нещо със силна миризма - ако Сянката не го надуши, значи е той, защото няма нос.

# 718
  • София
Хайде, малко за по-мажорно настроение.
Наш приятел, българин - живеещ в Норв/Берген от 30-тина години. Снимката е от 2023, привечер към 19 ч. - но в периода на полунощното слънце. Той разговаря с дъщеря си - застанал до и с гръб към прозореца. По едно време тя виква: Чакай, Виж! и снима.
Обсъждахме (в БГ е от известно време и за НГ бяхме заедно) най-вече възможността за лещовиден облак. Но и той и щерката, на която звъня по тела, потвърдиха, че нещото е стояло напълно неподвижно ок. 2-3 мин. и после рязко (но без следа, др.светлини или пламък-пушек) се е стрелнало нагоре и изчезнало. Каза ни, че в Норв не се поощрява много-много говоренето и обсъждането на НВЯ/НЛО, но се установило, че и др. хора са го видели. А на другия ден в залива имало изплувала мъртва риба.
Нарочно оставям снимката голяма - колкото я остави алгоритъма в темата.
Скрит текст:

Разказа ни и друга, доста шашава история - с него лично - свързана със загуба на време и промяна на място. В рамките на няколко часа и няколко километра. Но с потвърждение на финала - понеже се озовава в болница. Ще ви я оставя за друг път.
Хубави почивни дни. Нека само нещата, които си пожелаете, ви се случват.

# 719
Прилича на портал 😲

Общи условия

Активация на акаунт