Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 36 883
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте и от мен. И моят тест е отрицателен. ЧХГ 1,5 прогестерон 13 - 10ти ден след ЗЕТ на 1 шестдневен балансиран ембрион. Много ми е трудно психически, но човек свиква в един момент.
Имам въпрос към по-запознатите: замразих ембрион, който се разви на 6ти ден до 4АА, PGt балансиран, след трансфера получих доклад, че ембрионът е 5дневен с качество 6АА. Малко съм объркана да не би да е грешка.

Не се притеснявайте, не е грешка. Често след размразяване ембриона продължава да се дели и в зависимост от клетките и броя им които образува се променя и грейда му. Аз имах ембрион в Турция 3BB, след размразяването му стана 4АB. Генетично здрав с ПИД, но се откриха имунологични проблеми при мен и се получи биохимична.

# 706
Дани, благодаря, че питаш!

Да,направих - негативен е Sad Все още няма да става батко моето момченце 🥹
Успех следващия път!

# 707
Момичета, съжалявам за отрицателните резултати. На положителните-честито и здрави бебета до финал!
Бих искала да ви попитам дали някоя от вас знае колко дни дават в Щерев при зет като болничен. Работя в детска градина и мъжа ми настоява да си остана вкъщи.
Една или две седмици. Една със сигурност.

# 708
Момичета, съжалявам за отрицателните резултати. На положителните-честито и здрави бебета до финал!
Бих искала да ви попитам дали някоя от вас знае колко дни дават в Щерев при зет като болничен. Работя в детска градина и мъжа ми настоява да си остана вкъщи.
7 дни.

# 709
Здравейте, момичета! Включвам се отново в темата.Зет на 2 шестдневни ембриона.ЧХГ 7 ден - 134.14 UI/L;  ЧХГ 10 ден - 442.43 UI/L ;  ЧХГ 12 ден (днес) - 987.15 UI/L. Днес на 12 ден пуснах и прогестерон - 7.96 ng/ml. Моля ,за вашите мнения и коментари.Това ми 4 трансфер ( 1 биохимична бременост, 1 мисед аборт в 9 г.с, 1 трансфер без имплантация.) Как ви се струват стойностите на прогестерона? В момента приемам Дуфастон 3*1 и Утрогестан 100 - по 2 капсули на 12 часа вагинално. Много се страхувам дали този път всичко ще е наред.

# 710
Здравейте, момичета! Включвам се отново в темата.Зет на 2 шестдневни ембриона.ЧХГ 7 ден - 134.14 UI/L;  ЧХГ 10 ден - 442.43 UI/L ;  ЧХГ 12 ден (днес) - 987.15 UI/L. Днес на 12 ден пуснах и прогестерон - 7.96 ng/ml. Моля ,за вашите мнения и коментари.Това ми 4 трансфер ( 1 биохимична бременост, 1 мисед аборт в 9 г.с, 1 трансфер без имплантация.) Как ви се струват стойностите на прогестерона? В момента приемам Дуфастон 3*1 и Утрогестан 100 - по 2 капсули на 12 часа вагинално. Много се страхувам дали този път всичко ще е наред.

Прогестерона е много нисък, трябва да се вдигне дозата. Отиди на преглед при друг лекар. Понеделник ми се вижда късно за преглед.

# 711

Нямам претенции да съм специалист, но от личен опит, а и от всички случаи на момичета, за които съм чела тук, ми се струва, че назначените Ви дози прогестерон са изключително ниски. Аз бих отишла при друг лекар незабавно! Успех! 🤗

# 712
Вие със сигурност сте за инжекции те се усвояват най добре и бързо до колкото знам

# 713
Всеки път си казвам, че няма да си правя домашни тестове и въпреки това продължавам. На 7 ден след трансфер на 5 дневно ембрионче (8-ми, ако броим деня на трансфера), LadyTest лентичката е брутално отрицателна... дано да е рано, макар че нямам много надежди!

# 714
При мен домашните тестове показваха отрицателен резултат при ЧХГ около 80 предния път (на 8-ми ден от ЗЕТ). Около 10-ти ден вече успяват да засекат бременност. Така че - още малко търпение и успех!  🤞

# 715
Emay, благодаря за подкрепата! Ще си изчакам кръвния тест в събота.

# 716
Здравейте дами, не съм се включвала до сега, но чета с голям интерес развитието на всяка една, изминала съм дълъг и трънлив път,  вмомента съм 7ми ден след трансфер, кръвния тест ми е назначен за вторник (11.02), но сутринта със ставането отивайки до тоалетна ми тръгна според мен направо цикъл, не съм имала досега имплантация и не мога да сравня, но си е обилно.. веднага писах на доктора, който ме посъветва да спра кръворазреждащите и да приемам прогестерона през устата - 3х2, като включа и пролутекс 2х1, каза да направя тест утре. Познавам си тялото и съм почти убедена , че е цикъл.  Някой ако е имал подобна ситуация нека сподели, моля. Вече не знам какво да правя. 4 инсеминации, 4 трансфера, 3 стимулации и досега няма бременност.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 11:06 от Pebsy

# 717
Здравейте дами, не съм се включвала до сега, но чета с голям интерес развитието на всяка една, изминала съм дълъг и трънлив път,  вмомента съм 7ми ден след трансфер, кръвния тест ми е назначен за вторник (11.02), но сутринта със ставането отивайки до тоалетна ми тръгна според мен направо цикъл, не съм имала досега имплантация и не мога да сравня, но си е обилно.. веднага писах на доктора, който ме посъветва да спра кръворазреждащите и да приемам прогестерона през устата - 3х2, като включа и пролутекс 2х1, каза да направя тест утре. Познавам си тялото и съм почти убедена , че е цикъл.  Някой ако е имал подобна ситуация нека сподели, моля. Вече не знам какво да правя. 4 инсеминации, 4 трансфера, 3 стимулации и досега няма бременност.

Досега не сте ли имали включен Пр0лутекс? Какъв е този прогестерон през устата? А какви са стойностите на прогестерон, изследвахте ли ги?

# 718
До колкото разбирам сте имали само утрогестан, без пролутекс до сега.  Аз съм на тази терапия + пролутекс от 5 дни преди трансфера. 5-ти ден на втори трансфер от 5 та стимулация ми е. Чела съм много истории с положителен край след обилно кървене, стискам ви палци 🍀

# 719

А кога очаквате иначе цикъл ?Аз също съм с отрицателен тест от 06.02 ,иначе цикъла трябваше на 7.02 да ми дойде ,но още го чакам .Успех ви желая 🍀🙏

Общи условия

Активация на акаунт