Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 647
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Момичета след всичко което написахте, ДКН няма да поръчам от Елена Арт, но от къде мога, не откривам в бг.

# 616
Разбирам драмата на хората, които имат салон и с това си изкарват парите, обаче и преди Елена да стане официален представител, ДНК се продаваше и още се продава от Анна Савополу, на също завишени цени…пък никой не вдигна врява…или поне аз не съм чула. Видно е, че има някаква нескрита война между Адриана и Елена, обаче освен да ѝ правят реклама не виждам какво точно постигнаха…

# 617
Да, това е.
Това ли е гела в бутилка на Клареса

# 618
Момичета, в София реален магазин (в центъра?) има ли, в който има семилак и веналиса?

# 619
Новият ми 😀

# 620
Аз да попитам момичета,понеже не мога да премахна кутикулите с пилата,пробвах,но нищо не стана,а искам да спра да ползвам клещите,понеже след няма и 5 дена отново се появяват,все едно не съм ги махала...има ли такъв римуувър,който не само да ги омекотява,но и буквално да ги премахва?

# 621
Гледах клип на Елена Арт ,намаза кожички с ремувър и не помня на Коди или друга марка и кожичките станаха меки като желе и тя ги избута и премахна с клечка или избутвач.Може в страницата и да напишете в търсачката ключова дума кожички и може би ще излезе видео.

# 622
Какво се случва в make up Flushed  Преди 2 седмици го поръчах този топ за 10 и нещо лв, а сега е двойна цена. И не, не беше на промоция тогава. Тоя топ винаги си е вървял на тая цена. Поръчах и 2 бази. 1-та на Коди опал серията, другата на MOON. Ми отново тази на moon ми харесва повече. Явно само при мен е така. Имам предвид като изравняване, цвят и работа с нея. Издръжливост при мен си имат винаги. Тази на Коди само я пробвах, но не съм се правила още с нея.

# 623
И аз да се включа с един нов маникюр.

# 624
И аз го гледах на Коди е.
Оставям линк към клипа https://vm.tiktok.com/ZNdJYhTbh/

Не знам дали някой е споменал, но в  Нотино има големи намаления на Claresa.

Гледах клип на Елена Арт ,намаза кожички с ремувър и не помня на Коди или друга марка и кожичките станаха меки като желе и тя ги избута и премахна с клечка или избутвач.Може в страницата и да напишете в търсачката ключова дума кожички и може би ще излезе видео.

# 625
Аз го имам иначе това гелче на Коди,50мл обаче,даже е изтекло като гледам декември месец,но никога не съм го ползвала само него, за да видя дали има ефект.Първо на сухо повдигам кожичките,режа с клещите и остатъците ги премахвах с него.Ще пробвам по-късно само с него,да видя дали ще стане.Мисля,че 3 месеца,макар че е изтекъл,няма да е проблем

# 626
Влизам само да се оплача, Влязох в нотино за един два лака, някакси в кошницата се озоваха 21 броя, нямам нужда от всички. От кой да си откажа, сърце не ми дава да изоставя някой.

# 627
Ехе, браво. На мен ми излизат само 5-6 налични.

Влизам само да се оплача, Влязох в нотино за един два лака, някакси в кошницата се озоваха 21 броя, нямам нужда от всички. От кой да си откажа, сърце не ми дава да изоставя някой.

# 628
Основно в червеникаво-телесната гама. Бази, течност за премахване. Наистина ще трябва да махна нещо.

# 629
Хаха, добре дошла. То на тази цена направо ми се искаше всички да поръчам, ама се въздържах само с 12 бр. ,че без друго сама ще си ги ползвам, докато ги пробвам всички ще мине една година.😁
Да попитам, тъй като не съм ползвала марката , поръчах си това гелче за изграждане, то си е гел лак или гел , ако го имате как го ползвате. Исках някаква база да си взема докато ми дойде на Коди и го поръчах импулсивно. Мога ли да го ползвам вместо база?
.
Основно в червеникаво-телесната гама. Бази, течност за премахване. Наистина ще трябва да махна нещо.

Общи условия

Активация на акаунт