ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 526
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Привет мривет, реших да кажа дзак. Да видя какви ги творите тук. Ама като гледам какво ви се случва, май е станало доста напечено, защо не се съобразявате със заглавието на темата. Там ясно Нинка е написала - ВИНОТО, виното, а вие ревете. Я си сипете по едно, па съберете малко мощ, и ако положението не се подобри, яхате метлата и почвате наред. И сега ми хрумна нещо, вие всичките дето изревахте с тези оценки, да не би децата ви да са в едно училище. Интересен факт, по едно и също време да пишат такива оценки, да са ядосани учителите, или самите те са се наговорили.

Да чукам на дърво, на този етап, сърдитка е добре, до тук го докара на боровинки и грахчета с примес на два банана. Като единия си е направо екстра банан, на фона на останалите които са изкарали предимно ниски оценки. Назявам се нещата да продължат така до края на срока, а ако може и бананите да станат поне боровинки, ще съм напълно доволна. А сега се сетих, трябва да погледна календара, да видя нейният номер в класа дали ще се падне в някой от дните в които ще я изпитат, не, че това е гаранция, като нищо може да я изпитат и между другото. Но пък си имат две учителки, те изпитват първо тези на които номера им е с датата в техния час, макар чеее, изпитват и други, но тези които са с нисък успех предимно.
Момичета, в понеделник и аз ще съм на РС, определено ще ида, интересно ми е този път с какво ще ни информират.
А относно училищните новини, те просто не са спирали, почти всеки ден се случва по нещо. Днес пък мойта ми каза какво е сънувала, а малко преди това и се обади новата им съученичка, за да и разкаже какво се е случило снощи, докато слушах разговора им, направо останах изумена. Може би по нататък ще го разкажа, ще видим.

Карзче, при вас ли беше туй със записа, или беше при друга мама. Туй съм си го мислила отдавна като идея, че е добре, но пък като знам какъв ще е отговора ако го бях предложила на учителите, се отказах. Пък и нали уж не трябва да се коментират непослушковците пред останалите родители.
Та по този въпрос, аз нямам нужда от такъв тип записи, моята записвачка е топ, работи нон стоп и безотказно, да ми е жива и здрава, че да може да научавам новините директно от извора.

# 706
  • Бургас
Не съм аз,Тони! На мен вече ми пуснаха един запис от уч.камера, като имахме лек о недоразумение в училище.

# 707
Ееее, знаех си че те бъркам, но нали не ми се връщаше назад в темата, да проверя кой писа за това нещо, та го карах дет се вика на джаста праста, играх го на тото. Нищо де, то която го писа, ще се обади, Ако ли не, има време, ще видя.

Момичета, къде се загубихте, доста от вас спряха да се обаждат, изпокрихте се, вярно, имате и други деца, но пък и тук драснете по някой ред.
 Радито и тя зачезна, тотално ни заряза. Скиорчето, и тя. Дама БГ, зачезна. Вяра Д, също. Ааааа, спирам да изреждам, те си знаят кои са, дано само да са добре, а на СКиорчето, малката скиорче, дано вече всичко да се е оправило, и да е  била по пистите тази зима, макар, че нямаше много, да не кажа почти без хич, сняг.

# 708
  • Майничка
Споко, Тони, в 12 клас пак ще се съберем дружно покрай балове и кандидатстване.

# 709
Тони, това с записите от камерите аз го написах. Една майка го беше споделила в коментар в фейсбук ,,Майки на тийнейджъри "  Много ми допадна, защото реално това е единственият начин да се видят нещата такива каквито са. 😁

# 710
Да почерпя за нашите седемнадесет години!
Скрит текст:

# 711
Споко, Тони, в 12 клас пак ще се съберем дружно покрай балове и кандидатстване.

То туй е ясно, тогава и новоизлюпени ще има. Joy

Тататунче, а тъй, бравос. Не се наложи да ровя, ооохххх ( въздишам с облекчение ).

Ирка, честит ти рожденик, много здраве, много късмет и успехи в живота. Аааааййййдееее на купонаааа. Идвам да мъ черпите, нахраните, напоите, па утре ша му мисля за срещата дали да ходя.

# 712
  • София
Честит празник на поредния рожденик!

Здрав и щастлив да бъде!

# 713
  • в очите на дъщеря ми
Честит и благословен да е, рожденика!

# 714
Честит да рожденика! Желая му здраве, щастие и сбъднати мечти!

# 715
Тук съм и прочитам от време на време, но съм страничен наблюдател на учебния процес. Още след матурите след седми клас казах, че абдикирам. Имаше почти максимален бал. Учи в училище, в което пожела. Младежът се оправя сам. Минаваме през обичайните за възрастта моменти. Има и трудности, и възходи. За мен успехът не се измерва с оценките в училище.

# 716
  • Сф
Здраве, успех ,късмет на рожденика! Да сбъдва мечти!

# 717
  • Майничка
Здрав и щастлив да е рожденикът! 🌻🍀

# 718
  • София
Жив и здрав да е рожденика!

# 719
Честит да е рожденика на Ина21! Желая му да бъде здрав и щастлив!

Тони🍀, много мило, че си ме забелязала. :* Обикновено нямам какво да разказвам - много скучно покрай нас. Макар че имах хубави емоции с баткото ни - беше номиниран за студент на годината. (Друг спечели приза, но всичките 50 номинирани младежа се водят най-успешните студенти в България и са с  подаръци и грамоти на които си пише че са студент на годината.) Нагледах се на чудесни младежи. През цялото време плачех от емоция, докато обявяваха всеки с визитка към него. На моят хубавец  не успяхме да запишем цялата визитка, но пак с умиления си я пускам.

При Кати пък имах малко неприятности с една госпожа (не я наричам наборката, че е малко рано тръгнала и тепърва ѝ предстои да стане на 16 г. следващия месец). Обаче сега съм замлъкнала и чакам да видя как ще се развият нещата, че писах писмо, после се чухме с големи крясъци от страна на учителката, после пак писах, след това ... Но пък последния път все пак е успяла да види потенцеал и даже ѝ е врътнала и 6-ца. Но основния проблем май продължава, а той е свързан с неин съученик. Най-общо казано, към него проявява изключиелно негативно специално отношение и понеже моята си смени групата от началото на тази уч. година (децата се намалиха с 1 ученик), а учителката за първи път от този срок започва да ѝ преподава и не я познава (на другите им е преподавала и предишните години), а вижда че общува с него и айде и тя под гилотината. Нещо не ме свърта и не мога да търпя несптраведливости, да видим как ще продължат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт