Дали ми изневерява?

• 6 765
  • 209
  •   1
Отговори
# 90
Пич, ти някакъв мазохист ли си, че се оставяш да бъдеш боксова круша на някакви недо***и анонимни потребителки?
Положението е зле с жена ти, търси начин да я хванеш в крачка, плющи се яко с някой друг и дори не се прикрива, до толкова и пука за теб. Кво се е клела няма никакво значение, има си хора за тях това са просто думи, щом се фраска с друг зад гърба ти, смятай до колко може да и се вярва и на приказки. Не ги слушай тук, лично пространство, контрол фрийк, тва са глупости, просто параван за да си прави квото иска. Намираш начин да разбереш, дали ще я притиснеш да изпее всичко или ще и разбиеш паролите на телефона, все тая, трябва да знаеш

Появи се още един ревнивец....

От женска солидарност ли се правите на гламави дамите? Grinning Авторът е ясно, че е бързо изоставащ, ама по- скоро правилно си ги усеща нещата.

# 91
Пич, ти някакъв мазохист ли си, че се оставяш да бъдеш боксова круша на някакви недо***и анонимни потребителки?
Положението е зле с жена ти, търси начин да я хванеш в крачка, плющи се яко с някой друг и дори не се прикрива, до толкова и пука за теб. Кво се е клела няма никакво значение, има си хора за тях това са просто думи, щом се фраска с друг зад гърба ти, смятай до колко може да и се вярва и на приказки. Не ги слушай тук, лично пространство, контрол фрийк, тва са глупости, просто параван за да си прави квото иска. Намираш начин да разбереш, дали ще я притиснеш да изпее всичко или ще и разбиеш паролите на телефона, все тая, трябва да знаеш

Появи се още един ревнивец....

И притисквач. И разбивач на пароли.

# 92
  • София
И точно кога госпожата се вижда с любовника?

# 93
И точно кога госпожата се вижда с любовника?

Тя не се вижда. Но добре е да се държи изкъсо, за да не вземе да се вижда с някой.

# 94
  • Далечният изток
Ми той каза - сигурно тръгва по-рано от работа.
Това как се случва в общинска администрация ми е много интересно, ама щом човекът казва...

# 95
Аида, много лесно развеждате хората в този форум. Има ли съмнения, никакво ровене, веднага развод.
Ами може да има хора, които държат на семействата си.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 18:31 от Прекрасная Василиса

# 96
  • Далечният изток
Ти от ирония не разбираш...
Много държи на семейството си, да, като тормози жена си.
Ми в случая никакво ровене, жената има парола на телефона...

# 97
  • София
То това е от любов....

# 98
  • Далечният изток
А, то е съвсем сериозно - за някои от криворазбрани чувства, преминали в собственически, е нормално да задушават партньора и да не го оставят да диша.

Аз никого не мога да разведа, нито във, нито извън форума. Тези, които се съмняват и ревнуват, те обаче никога няма да поискат да се разведат. Даже и да виждат и да им е казано от партньора, че не го искат и не го обичат. Тия точно от криворазбрани чувства започват ей тази прословута борба, започват да "се борят" за семейството. Как ?! - като стискат нещо отдавна умряло.

# 99
Не е точно така. Хептен незаинтересованост и внимание също не е ок. Не е ок и болезнена ревност.
Тук не знаем как точно стоят нещата.
Той винаги ли е бил така подзиращ се и съмняващ се. Откога е започнало това криене и дали е предшествано от техни конфликти, случки.

# 100
Уфф, как се живее с такъв човек?
Ревнив, следящ , обсебващ и измислящ постоянно сценарии.
То лесно ли й е на тая жена?
Допускаш ли, че може да излиза постоянно по- рано от работа, за да се вижда с любовник ?

# 101

Не и аз не исках от нея секс , но и тя не каза дай да правим...
Добре, ти два месеца  не си искал секс от нея.
Ти изневеряваш ли й?
Я си кажи всичко, като пред дядо поп или пред ходжата.
И се напъни малко и си спомни какво се случи преди два месеца.

# 102
Удивително ми приличаш на мъжа на една позната, авторе!
Тя работи на смени - първа и втора. Мъжът й иска, когато той се върне от работа, яденето му да е с температура подходяща за ядене, защото, горещината на яденето беше някаква индикация за него, кога го е сготвила, и кога е имала възможност да вмести един любовник между манджите и работата.
Иначе, тя имаше около 10 аборта, ВСЕ от него, защото как така ще се предпазва?! Това значи, че си има любовник...
Тъжна картинка като цяло, не знам дали са още заедно.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 21:34 от Без цел

# 103
Здравейте,
От доста време следя жена си на 30г и си мисля , че ми изневерява. Постоянно е на телефона си , взема го у банята като се къпе дори. Аз нямам достъп до пароли и не мога да виждам с кого си пише. Постоянно е във вибер през 5 -10м и като в питам както прави там казва : Каквото си искам!
Секса е мираж , преди го правехме 3-4 пъти в месеца , а сега не сме от 2 месеца.
Другото което е , че никога не закъснява от работа винаги се прибира навреме , но аз си мисля , че просто излиза по-рано от работа ( работи в община) не знам кога успява да ми изневери.
Според вас изневерява ли ми ?
Като я питам се кълне в детето , че не е докосвала др мъж освен мен нз какво да си мисля ??
На 100% изневерява, няма по-голяма класика от закъснения, криене и кълнежи bowtie:

# 104
Жената не закъснява, ама коя годзила чете:
Е това, че не излиза без мен никъде.
Само на работа ходи и се прибира винаги на време.
Най вероятно излиза по рано от работа за да се види с любовника , аз др обеснение нямам.

Общи условия

Активация на акаунт