"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 951
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Положителен е, честито. За по-сигурно си пуснете ЧХГ. Може и прогестерон, да видите дали е достатъчно.
Да, и аз така предложих. Но, днес 3тия ден от закъснението прокървях и то не леко. Бях взела още един тест да направя , за да съм сигурна и след това да отида на прегред , следващата седмица Но, в момента незнам какво да мисля.  Нямам никакви по - силни болки, освен като при М.
Възможно ли е извън маточна бременност или да съм претърпяла биохимическа бременност?

# 211
По-скоро, ако идва цикъл е биохимична. Какво е кървенето - яркочервено или по-бледо? Ако спре, утре ЧХГ и прогестерон. Може да имате нужда да ви се добави прогестерон.

# 212
Какъв прогестерон с недоказана бременност?
Прогестероновите препарати се назначават от АГ при доказана бременност.

# 213
По-скоро, ако идва цикъл е биохимична. Какво е кървенето - яркочервено или по-бледо? Ако спре, утре ЧХГ и прогестерон. Може да имате нужда да ви се добави прогестерон.
Първоначално беше бледо, сега е ярко червено.

# 214
Ами тя с тест ще се докаже тази бременност

# 215
Да, като пусне ЧХГ, да пусне и прогестерон. С една проба, ще знае дали е бременна, и ако е бременна, дали има нужда да се добави прогестерон. Естествено, че АГ ще определи дали има нужда или няма. Просто изследването да го има.

# 216
  • София
За мен е излишно да дава пари за тестове.
Най-вероятно и е почнал цикълът по това, което пише.

# 217
Да, за това по-горе писах, ако спре кървенето, тогава да отиде. Просто поясних, в следващ пост, понеже имаше въпрос за прогестерона при недоказана бременност.
Също съм писала, че ако е тръгнал цикъл, най-вероятно е биохимична. Мисля, че момичето разбра.

# 218
Beebo, ако е кръв точно като цикъл ( червена, ярка, не розово, а червено), вероятно ви идва цикъл и Б е била биохимична. Т.е. имало е някакво ЧХГ и имплантация, но не се е задържало. Въпреки кръвта, отидете да ви вземат кръвен и прогестерон и да видите положението. Имала съм 4 биохимични и опит ви казвам, че когато прогестерона падне под минималните нива, без значение, дали все още има ЧХГ в кръвта, идва цикъла. ЧХГ се изчиства малко по-бавно. Ако ви се боцка, пуснете си кръвен тест за Б и прогестерон.

# 219
Здравейте, мами. Много Ви , благодаря на всички отзовали се. Снощи правих още един тест, едва забележима беше втората чертичка отново. Продължавам да имам кръвотечение, поне на мен ми наподобява като М. Но, и стреса в момента ми е в повече и колкото и да мисля, се хвърлям в някакви ужасни мисли. Днес се свързах с лекарката ми, утре съм на преглед. Стискаите палци, всичко да е наред. Ако има бременност, силно се надявам , всичко да е Ок  . Ако няма ще продължаваме с опитите.. но поне ще се успокоя за момента. Но тези бледи черти, направо ми изкарват акъла.
Ще Ви , пиша допълнително утре. И отново Ви благодаря   .

# 220
  • София
Здравейте Simple Smile Последният ми цикъл беше на 1 февруари. По принцип ми редовен, но съм имала и месеци със закъснение. Включително три пъти съм била бременна и трите пъти с доказана късна овулация.
Сега обаче не правим опити и не знам кога съм била в овулация. През месеца децата бяха с грип Б, аз го изкарах тежко с висока температура 7 дни и антибиотик, след грипа лепнаха друга гадост и пак бяхме в джаза. По едно време забелязах на няколко поредни салфетки леко кафеникаво, буквално на 3-4 ходения в тоалетната и след това нямаше нищо (не помня кога точно беше, но си спомням, че погледнах в календара на овулацията и не беше близо до датата).

След всичко гореизброено - на 28 февруари имаме all in изпълнение (доста след деня с кафеникавото течение) с идеята, че шансовете да забременея са нищожни. Познайте! Мхм, и до днес няма цикъл. От време на време ме наболяват яйчниците все едно аха ще прокървя..и нищо. Направих кръвен на 7ми март - под 0.1 беше, абсолютно отрицателен.

Аз знам, че е въпрос на време да разберем къде се намирам по скалата от 1 до бременност. Според вас и вашия опит възможно ли е действително толкова да ми е закъсняла овулацията, че да съм забременяла с тоя секс на 28 февруари?

# 221
Късна овулация е възможна, да, на мен ми се случвала толкова късна да е

# 222
  • София
Щом на 07.03. е било под 0.1, няма бременност. Може болестта и АБ да са повлияли и да си имала ановулаторен цикъл или да влизаш в менопауза.

# 223
Чак пък менопауза, на мен ми се е случвала толкова късна овулация още в 20-те ми години, изобщо не съм била близо до менопауза. И да, възможно е и ановулаторен цикъл, а е възможно и овулацията да е била късна и на 7.03 още да е било рано тест, в общи линии много неща са възможни

# 224
  • София
Благодаря, момичета. И аз разчитам да няма бременност този път Grinning  Утре отново ще пусна кръвен, той ще затвърди на 100%. Но знаете .. нетърпението да се разбере нещо е голяма работа, особено вечер на тихо и тъмно Neutral Face А за съжаление съм на 35, всъщност реално не съм се замисляла за менопауза досега. Ще го изговоря с АГ при първа възможност, не осъзнавах, че вече не съм млада Smile

Иначе имам две чудесни деца, но малката се роди много недоносена, 890 грама беше. Голям стрес и ужас, но слава богу е здрава, вече 5 години по-късно съм отдъхнала по този въпрос. Щяха да имат братче, но то почина през септември миналата година, в 22 седмица. Хем искам нов опит, хем умирам от ужас. Та така, много благодаря за включванията!

Общи условия

Активация на акаунт