С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 33 451
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря много Heart

Честито ❤️

Повечето назначават изследвания след регистрация на бременност, тоест 8-12 седмица, така че не се притеснявай. Отново от проследяване до проследяване има големи разлики едни гледат от горе от горе, други задълбочават до витамини още в началото нива на хормони, кръвна картина, захар. Аз лично имам неуспешни преди и ръснах 500 лв за изследвания 🫣 преди тези от касата, за да видим има ли нищо за корекция.

Стискам палци всичко да е наред Simple Smile

Здравейте, момичета!
И аз се включвам плахо. На 23.01 бях на преглед и се установи, че съм бременна (5+1) и се видя само сакче. Лекарката не ми изписа нищо и не ми назначи никакви изследвания, каза ми само да се върна след 2-3 седмици, за да видим дали има ембрион и пулс. Аз, обаче, се разрових и разбрах, че трябва да пия фолиева киселина, затова си закупих мета варианта и започнах да приемам всеки ден.
Относно симптомите - от време на време получавам болки в корема, което ми беше обяснено, че е нормално. Имам изострено обоняние и непоносимост към доста миризми. Много уморена се чувствам и ми се спи повече. Също така страдам от тревожност - притеснявам се ежедневно (нещо, което е абсолютно необичайно за мен). Първа бременност ми е и много се страхувам дали всичко ще е наред.

# 226
И аз съм тук 😁🫶 7 г.с 🥹

# 227
Ради ти от кой град си?

Иначе за симптоми, аз съм мега изморена и ми се спи. Повръщам по график със ставането, но просто не мога да се насиля да пия сиропа за гадене. Днес си пуснах изследвания пълен пакет и чакам да излязат, но като гледам пак ще взимам витамин Д, но понеделник като излезе всичко ще ги пратя и на АГ. Иначе съм болна и кашлям, та пия и сироп за кашлица и търча около малчо вкъщи.
Какъв е този сироп 😔 Не мога вече жадувам за чаша вода.. повръщам по 10 пъти поне след всяко нещо, чай,вода,солета,газ вида препечена филйка нищо
Аг ми каза да търпя вече съм в 9та

# 228
Здравейте, днес мина моя втори преглед. 8г.с +3 дни съм. Всичко е наред, чух сърчицето му. Този миг беше най-щастливия. Беше ме много страх защото изкарах и вирус с температура и кашлица миналата седмица дори още боря кашлицата.
Гаденето е ужасно. Гладна си гади ти се, хапнеш пак ти се гади. Едвам се сдържам понякога стигам и до повръщане. С първото ми дете нямах никакво гадене и повръщане. Този път обаче ме съсипва е няма сутрин, следобяд, вечер по всяко време е.

# 229
Момичета  аз Минах на преглед днес в болницата, видяха го съвсем леко пак по бегло и ми казаха да пусна чхг. Отидох на още едно мнение при лекар който е с добра апаратура, той го видя ясно че има ембрион, но ме застреля с думите то няма сърдечна дейност не се развива трябва да се направи аборт.....
Пуснах чхг за всеки случай, все още няма да бързам с този аборт. С предната бременност пулс се видя в 8+3 дни.
Надявам се всичко да е добре..

# 230
Radito1814 нека нещата се развият по най-добрият начин. успех Flowers Four Leaf Clover

viliana.georgieva честито Animal Hatching Chick

# 231
Момичета, да споделя какво ми помага за гаденето. От аптеката ми препоръчаха таблетки Антиметил. Аз взех за смучене, има и за пиене мисля. Голяма мъка е, нонстоп ми се гади, твърда храна почти не мога и не ми се яде, 4кг съм вече надолу.. Поне не повръщам. А, и до тоалетна е направо щастие ако отида, много зле и там, въпреки че ям по 3 кивита, сини сливи, портокали..сега и сушени смокини ще пробвам.

# 232
Вомитусхил капки още от предната бременност ми ги беше изписал, но са ужасни на вкус и за сега търпя сутрешното повръщане.

Ради ти от кой град си?

Иначе за симптоми, аз съм мега изморена и ми се спи. Повръщам по график със ставането, но просто не мога да се насиля да пия сиропа за гадене. Днес си пуснах изследвания пълен пакет и чакам да излязат, но като гледам пак ще взимам витамин Д, но понеделник като излезе всичко ще ги пратя и на АГ. Иначе съм болна и кашлям, та пия и сироп за кашлица и търча около малчо вкъщи.
Какъв е този сироп 😔 Не мога вече жадувам за чаша вода.. повръщам по 10 пъти поне след всяко нещо, чай,вода,солета,газ вида препечена филйка нищо
Аг ми каза да търпя вече съм в 9та

# 233
Здравейте, момичета! Днес съм 5+5 г.с. Имам две неуспешни бременности и сега треперя и се моля тази да завърши с успех. Днес бях на преглед, докторът не каза нищо притеснително, дори обратното, няма все още ембрион, но мен ме притеснява формата на сака. Вече след опита, който имам най-малкото ми прави впечатление. Интересува ме дали някой е имал подобен проблем и вашите сакчета как изглеждаха?

# 234
Здравейте момичета,миналия понеделеник се обадих,за да ме регистрират като бременна.
Ще ми правят преглед,кръвни изследвания,както и ще се запозная с акушерката на 24.02.Тааа днес дойдоха документите,в които е описано да приемам Фолиева и вит.Д.За сега приемам само фолиева киселина,като най-вероятно ще отида до аптека утре,за да си взема Витамин Д.(мога да закупя от магазин,но всички лекарства за мен са безплатни) Въпросът ми е вие какво приемате за сега? Аз съм 6+2 в приложението,pregnancy+

# 235
Здравейте момичета,миналия понеделеник се обадих,за да ме регистрират като бременна.
Ще ми правят преглед,кръвни изследвания,както и ще се запозная с акушерката на 24.02.Тааа днес дойдоха документите,в които е описано да приемам Фолиева и вит.Д.За сега приемам само фолиева киселина,като най-вероятно ще отида до аптека утре,за да си взема Витамин Д.(мога да закупя от магазин,но всички лекарства за мен са безплатни) Въпросът ми е вие какво приемате за сега? Аз съм 6+2 в приложението,pregnancy+

Аз съм в 7+2 по същото приложение и приемам ФК, Pregnacare и Витамин Д, защото ми излезе нисък.
Лека бременност! Heart

# 236
Момичета как ви се отразява бременността, аз направо съм парцал, измарям се, а вечер като легна не мога да спя нормално, будя се 5-6 пъти все едно не съм заспивала.....

# 237
Момичета от тази сутрин съм във някакъв ужас. Когато отида до wc  и ми падат капки кръв, немога да определя цвета точно, не е като кръвоизлив изведнъж но си ги има... Лежа пия си хапчетата, но вече незнам какво да правя.
Миналия ден се видя ембрион отговарящ си на седмицата, но ме застреляха че няма пулс и трябва да направя аборт, на което аз не се съгласих и реших да изчакам.... Но след тази сутрин просто вече незнам какво да правя....
Явно и този път няма да го бъде като хората.....😐😞😓

# 238
Радито , вчера и при мен имаше кръв , но не капки а направо си беше доста . Оказа се хематом около плодният сак, каза ми доктора да си лежа и че сам ще се абсорбира , аз болки нямам никакви, и с плода вчера всичко беше наред.
Не всяка кръв значи край, пожелавам ти успех .

Момичета как ви се отразява бременността, аз направо съм парцал, измарям се, а вечер като легна не мога да спя нормално, будя се 5-6 пъти все едно не съм заспивала.....
Мен освен,че ми се спи повече, нямам други симптоми , една сутрин усетих,че ми се гади и то защото бях останала гладна, след това не съм позволявала да огладнявам много и нещата са добр е.

# 239
Момичета от тази сутрин съм във някакъв ужас. Когато отида до wc  и ми падат капки кръв, немога да определя цвета точно, не е като кръвоизлив изведнъж но си ги има... Лежа пия си хапчетата, но вече незнам какво да правя.
Миналия ден се видя ембрион отговарящ си на седмицата, но ме застреляха че няма пулс и трябва да направя аборт, на което аз не се съгласих и реших да изчакам.... Но след тази сутрин просто вече незнам какво да правя....
Явно и този път няма да го бъде като хората.....😐😞😓

radito, не знам откъде си, но няма ли наблизо при вас доказан специалист или такъв с хубава апаратура, при който да отидеш и да се разсеят всички притеснения, които имаш? Cry Стискам ти много палци и желая най-хубавото развитие на нещата! Heart

Общи условия

Активация на акаунт