Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 465
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Докато не идат във Враца надали. Blush

# 436
  • София
Бъркате я с пангасиуса , тилапия за 6-7лв килото и аз бих купила, ама пусто на промоция е 17
Не я бъркам и двете са в тази категория
https://lekuva.net/89802/koya-e-toksichnata-riba-koyato-ne-biva- … akav-sluchaj.html

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 15:24 от elix

# 437
  • София
На мен досега ми хареса само наборът на Ангелов. Добре сготви, явно си има опит човека и така се развълнува като го похвали...

# 438
Тази ЛИгньоч, 🤢Тоби я помня от мастър шеф заедно с още една Лора..двете се спукаха да пърхат с мигли и да готвят боклуци и да сваля онзи смешко Кустев.
Редко противна е .

# 439
Лора е панелист в “На кафе”.

# 440

Друга Лора е.

# 441
  • Димитровград
Валерката си изглеждаше "бушон". Готвил за хиляда души, а чинията му замина в коша и беше скатавка. И като си няма Цветка, го изпратиха.
Снощи точно се чудих, коя ще е първата разплакана- Яница, втора- Тоби. Гаранция, че ще стоят, щом циврят.
Мегз даже не успя и да ме подразни с говора си, на фона на Търновската царица, а.к.а Марина.
Прогноза за следващи бушони- Радослав и Лидия.

# 442
  • София

Друга Лора е.
Същата е..Капустина

# 443
Скрит текст:

Друга Лора е.
Същата е..Капустина

Бъркате Лори-те. Капустина също беше в МШ, но преди няколко сезона, а Лора, която беше с Тоби бяха в последния сезон, и фамилията ѝ е Асенова🙂

# 444

Друга Лора е.
Същата е..Капустина

Ето ги Тоби и  Лора в МШ.
В На кафе е друга.

# 445
В къщата на Биг Брадър ли са?

Ама то предаването си е чист Биг Брадър, само дето им се налага да готвят 😃

# 446
  • София
На мен италианчето ми прилича на един комедиен образ от "Теория за големия взрив"😄 - Ленард, но докато онзи беше докаран да изглежда така, този си е натурален😄 Изобщо не ме вълнува дали е там или го няма.

За сега симпатизирам на Тоника и Яница, но не съм им научила и имената на всички де.

Вчера малкото ми дете, на 5, след като заяви за Петя Буюкл.: "Мамо, тази няма ли да млъкне някога?!!!" - едвам се издържа! Едно е Лили с достолепност и класа, и съвсем различно е нейното поведение, ала дива на 70+години, но нямаща нищо общо с Тина Търнър, а по-скоро комичен образ. Сигурно за годините си има самочувствие на способна да готви (въпреки че тази жена ми е по-известна с твърдението, че тя НЕ си мие сама косата, винаги ходи на фризьор, та и готвенето може да е в тази категория - знам ли🙄)

И срам, не срам, коментар в тема за готварско предаване, а аз обсъждам външния вид на хората - но Иво Аръков ми изглежда толкова несаръзмерен, милия, ръцете - като баници горе, главичката - малка и бодната там, има такива гумени играчки, които се разтеглят, та и той като тях. НО с Денди ще правят шоу!

И противно на всичко - Миглена дава добра заявка - тя работи за имидж и досущ като отлична ученичка, няма да позволи да се изложи някъде. Похвално е, че е изкарала курс преди предаването. Аз също съм на този принцип - човек, има ли желание да се учи, планини ще обърне.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 19:45 от Valena25

# 447
Лили Иванова влага много във външния си вид и в целия си образ. Петя Бу изглежда комично, а се държи абсурдно. На Лили Иванова един от най-големите й плюсове е, че си мълчи, иначе не е интелигентна жена. Има невероятен глас, но не блести с мозък. За сметка на това притежава едно чудесно качество и то е да не говори.

# 448
За всички от Звездния отбор, с изключение на Мегз и Петя Бу, всички изглеждат много по-зле от преди, особено дамите. Но и Аръков и Бричката също.

За сметка на това пък за 20 години Филип явно не е мръднал мозъчно и на милиметър.

Мен ме дразни как говори варненката. И при кавгата снощи, сякаш беше надрусана.

# 449
Не съм казала, че му се подиграват, а “дано не е , ЗА ДА му се подиграват“.
Аз също му симпатизирам.

Обаче забелязвам отново сериозно присъствие на представители на Северозапада.
Враца, Галиче, Козлодуй, Лом....Blush
Е, все пак всички цветни образи са от този край.

Кой е ресторантът на гаджето на Цвети? Дали съм ходила 🤔

Редактирам се, че писах преди да гледам. Тъп въпрос. Сега гледах визитката. Хубав е ресторантът му. Всички бизнес срещи, романтични и по-изискани се водят предимно там. Сравнително по-високи са цените отколкото другите в града, но е добре.
И шефа, и шефа, и той от там. Heart
Така и не се ориентирах кой е ресторанта аз.
Но и не можах да гледам епизода вчера, а и днешния не гледам.
Мери, под "Кадифе" и " Корона", точно срещу "Финес" е италианският ресторант

Общи условия

Активация на акаунт