Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 611
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 555
Така го приемат. Но както разбрахме, не действа при всяка.

# 556
  • над кукувичето гнездо
Абре, ако съм стигнала до среща с някого, значи е имало някаква комуникация преди това и не пречи до срещата в сряда да продължи тази комуникация. И съм далеч от мисълта, че минава само с пращане на сърчица и целувки. Двама човека, които са си интересни и любопитни един на друг, все имат какво да си споделят.

# 557
Не се ли срещнете до седмица след демонстрация на интерес, няма смисъл да си чатите и губите времето с излишни илюзии. Говорим за живеещи в един град или на близко разстояние. Най-важни са действията на живо, не дали ще ти пише всеки ден.

# 558
Дългите чатове се грешка, няколко дни до седмица макс са достатъчни да се пренесе общуването на живо, от там не се ли случи, просто минаваш на следващата

# 559
  • София
Скрит текст:
Аз много добре ви разбирам, това, което вие не разбирате е, че това е изкуствено създадена потребност - нуждата някой да ти пише за да ти покаже интерес.
Тази потребност те кара да си мислиш, че щом не ти пише значи не те харесва.
Скрит текст:
Да имаш очаквания и разочарования. Тя е плод на изкуствено създадената ценност на дигиталното общуване. Ясно е, че света в който живеем е дигитален и всеки може да отдели време да ти пише. Болното е, че очакващата страна го приема като знак, чака го с трепет и си вади изводи от това. Тъжното е, че не се осъзнава, че тези два реда “здрасти, как си?” са написани точно за да се задоволи това чувство и нищо не означават.
И още по-важното - да си мислиш, че щом ти пише, значи те харесва.

Ето за това говорех преди.

Това работи при хора със занижена самооценка.
Или хора, които нямат зает, пълноценен живот.
Ако животът ви е изпълнен с ангажименти и заетости, имате социален кръг тесен и по-широк, интереси в различни области, много по-трудно е да стоите и да чакате някой си дали ще пише или няма да пише.

# 560
Че кой е казал, че стоиш и се въртиш на пета и очакваш писане. Ако пише- пише. Ако не - следващия.

# 561
  • София
Че кой е казал, че стоиш и се въртиш на пета и очакваш писане. Ако пише- пише. Ако не - следващия.

Е, виж поста, който съм цитирала.

Чакат, как да не чакат. Остави какво пишат, че всички са супер заети, харесвани, желани и след всички тичат, стрени в стройна колона тълпи с поклонници, кой от кой по-прекрасни, успешни, красиви и богати.
А си стоят и си играят на онче-бонче на кой да благоволят да обърнат внимание.

# 562
  • Пловдив

Въобще не говоря за установени отношения....говоря за започването на установяване на отношения.
За мен лично това е точно заявка за отношние.Че човека ме впечатлява дотолкова ,че да искам да разбере ,че ми е важен или да започне да ми стане важен
Уговаряш се за събота в 20 ч. за вечеря. Днес е сряда. Колко пъти пишеш до събота и какво. Ще е първа среща.

Ще се опитам да разбера основни неща за нея , ще се опитвам да е засмея , ще се опитвам да и покажа ,че ми е интересна  през тези дни.Ако усетя, че с писане нещата се получават и 2мата си отделяме достатъчно време през натовареното ни ежедневие за мен ще означава,че и двамата сме на една вълна в този момент.И ако ми се отдаде дори и малката възможност да усетя възможност за неформална среща (просто да мина през работата и да и занеса едно кафе) ще го направя .......та на първа официална среща ще отидем вече с някаква идея.

Цитат
Ето за това говорех преди.

Това работи при хора със занижена самооценка.
Или хора, които нямат зает, пълноценен живот.
Ако животът ви е изпълнен с ангажименти и заетости, имате социален кръг тесен и по-широк, интереси в различни области, много по-трудно е да стоите и да чакате някой си дали ще пише или няма да пиш

Моите приятели, познати,  социални и извънсоциални интереси не ми дават това, което търся.Аз съм на етап, в който си търся приятелка/съпруга/жена ....както искате го наречете.Имам си достаъчно ангажименти, но в етапа на свалка, връзка ......аз заявявам интерес и съответно си насочвам вниманието натам.......защо ли?Защото това ми е по важно от личните ми интереси, защото съм мъж и ми харесва да правя аналоговите мъжки неща.

И тук не говоря лично за мен , макар се давам за пример.......споделям как би трябвало да се случват някакви неща в 2025 година .....

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 14:36 от Sun2000

# 563

Въобще не говоря за установени отношения....говоря за започването на установяване на отношения.
За мен лично това е точно заявка за отношние.Че човека ме впечатлява дотолкова ,че да искам да разбере ,че ми е важен или да започне да ми стане важен
Уговаряш се за събота в 20 ч. за вечеря. Днес е сряда. Колко пъти пишеш до събота и какво. Ще е първа среща.

Ще се опитам да разбера основни неща за нея , ще се опитвам да е засмея , ще се опитвам да и покажа ,че ми е интересна  през тези дни.Ако усетя, че с писане нещата се получават и 2мата си отделяме достатъчно време през натовареното ни ежедневие за мен ще означава,че и двамата сме на една вълна в този момент.И ако ми се отдаде дори и малката възможност да усетя възможност за неформална среща (просто да мина през работата и да и занеса едно кафе) ще го направя .......та на първа официална среща ще отидем вече с някаква идея.

Или няма да има официална Simple Smile))), след кафето.

# 564
  • Пловдив
Скрит текст:

Ще се опитам да разбера основни неща за нея , ще се опитвам да е засмея , ще се опитвам да и покажа ,че ми е интересна  през тези дни.Ако усетя, че с писане нещата се получават и 2мата си отделяме достатъчно време през натовареното ни ежедневие за мен ще означава,че и двамата сме на една вълна в този момент.И ако ми се отдаде дори и малката възможност да усетя възможност за неформална среща (просто да мина през работата и да и занеса едно кафе) ще го направя .......та на първа официална среща ще отидем вече с някаква идея.
Или няма да има официална Simple Smile))), след кафето.
[/quote]

Приемаме някакви идеални условия........все пак ми дай някакъв шанс де:grinning:Grinning[

# 565
Тук си говорим някакви алабализми, които не вярвам да ги практикувате. Значи преди среща, преди започването на установяване на отношения се появяваш на работата на жената и й носиш кафе и сладки като по филмите на Холмарк? Или си разправяме фантасмагории, или имаш цяла стена с ограничителни заповеди.

# 566
  • София
. След време ще разберете, че търсите точно него - мъжът, който вечер се прибира при семейството си.
При жена си ли? Joy

# 567
  • Пловдив
Тук си говорим някакви алабализми, които не вярвам да ги практикувате. Значи преди среща, преди започването на установяване на отношения се появяваш на работата на жената и й носиш кафе и сладки като по филмите на Холмарк? Или си разправяме фантасмагории, или имаш цяла стена с ограничителни заповеди.

Говорим за това,че с писане на 3 дни веднъж или с 2 изречения на ден ........най вероятно няма да имам интерес и да стигна до среща в Събота

# 568
Аз съм за кафето, че после да няма изненади с вечерята, кой какво плащал, 50 на 50 ли, мъжът ли, жената ли...пък платил/а не платил/а, пък после не се обадил/а и тръгват легендите за сметката на първа среща.

# 569
Аз, противно на всеобщия хор, затова съм "за" ресторант, заведение, бирария, бар, абе нещо различно от кафе на крак или разходка в парка. Искам да разбера обноските на мъжа, как държи вилица, как се отнася със сервитьорката, пие ли, много ли, ще си направи ли устата да плати сметката. На обяд на сладкарница хората са едни, вечер на ресторант са други.

Общи условия

Активация на акаунт