Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 084
  • 3 458
  •   2
Отговори
# 3 195
Много тъжно за Мишел Трактенбърг, толкова млада.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 20:55 от Clouded

# 3 196
  • Пловдив
Орлин Горанов...все едно Дядо Коледа...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 21:11 от mystic woman

# 3 197
Орлин Горанов до скоро беше прошарен. Кога побеля изцяло?

# 3 198
Когато спря да се боядисва Laughing

Стинг

# 3 199
  • София
Гледайте какво става тук...

# 3 200
Какво е това? Маринела ли е? Извънземните са по-убави😂
Лещи или опиати, че са ѝ разширени така зениците🤔

# 3 201
Гледайте какво става тук...
Скрит текст:
Снаха ѝ е по-страшна, както и плашещо неграмотна.

# 3 202
Откакто прочетох за личния живот на Дамян Дамянов, отношението ми към поезията му вече не е същото....Не мога да "разделя" човека от поета.

Аз също.
Отделно, по едно време се вясвах в компанията на Явор, събирали сме се в тях… все едно неприятно, кофти усещане имах, даже сега леко ме побиват тръпки като се сетя.
Не знаех, че брат му (на Явор) е починал. 😢

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 21:44 от TuЛи

# 3 203
Мисля ,че се самоуби брат му на Явор.
 Не знам за човека Дамян Дамянов, поетът знаех наизуст до някое време, после остарях.

# 3 204
Nelly Furtado
Скрит текст:

# 3 205
Боже, какво е станало И с нея?! Като млада беше фантастична!

# 3 206
Е, какво е станало? Напълняла е и то в следствие на заболяване. Какви са тия възклицания все едно се е обезобразила с филъри или операции като някои бг 'звезди'...
Голям грях явно е да напълнее една жена ...

# 3 207
Откакто прочетох за личния живот на Дамян Дамянов, отношението ми към поезията му вече не е същото....Не мога да "разделя" човека от поета.
Може ли информация или линк за личния живот на Д Д? Стана ми интересно...

# 3 208
Е, какво е станало? Напълняла е и то в следствие на заболяване. Какви са тия възклицания все едно се е обезобразила с филъри или операции като някои бг 'звезди'...
Голям грях явно е да напълнее една жена ...
Не знаех за заболяването й ...
Благодаря за отговора, макар да не разбирам защо толкова емоционално приехте поста ми. В тази тема сме свикнали да гледаме как времето почти не докосва звездите, няма как драстичните промени да не впечатляват.

Току-що прочетох, че Радина се е върнала при Деян. Предполагам е фейк новина?

# 3 209
Може ли информация или линк за личния живот на Д Д? Стана ми интересно...
Не ми се иска да разкажа с думите, които ми напират - от уважение единствено пред творческия му гений. В личния си живот, по-специално в отношението си към изцяло отдадената на него съпруга, е бил токсичен нарцисист, женкар, използвач. При все физическите си увреждания. Лесно се намира информация, прочетете, ако ви се задълбочава. Не можех да се начудя съпругата му защо е стояла и търпяла всичко това, няколко нейни интервюта прочетох също - има работа за две поколения психотерапетви.

Общи условия

Активация на акаунт