Жените без корекции

• 18 354
  • 518
  •   1
Отговори
# 240
Защото обикновено е нещо от сорта "Аз одобрявам само еди-какви си корекции, от каквито имам нужда аз. Други видове корекции не ме кефят и смятам хората, които ги правят, за глупави и пр.".

Имаше една тема. 50-годишна, или 50+, пуска тема да укорява 20-годишните защо си правели операция на носа. Тя никога не би си направила, ама пък на 50 или 50+ решила да си сложи силикон. И размахва пръст на 20-годишните с операция на носа. Аз пък на 50 никога не бих сложила силикон. То, дето се вика, 90% от половия живот минал, едва ли ще се носи разголена да ги показва на мераклии. Ще ги запрятам, ще ги наместя здраво в сутиена, ама силикон не бих си сложила, и то на тази възраст. Най-много са ги скъся, ако имам излишни пари, и то при положение, че нямам по-належащи нужди като смяна на тазобедрена става. На 50 и ринопластика не бих правила всъщност. То животът минал, кой толкова ще се заглежда в носа на 50-годишни жени.
Странно мислене
Ще каже човек, че никога не сте виждали 50 годишна жена....

# 241
  • София /Абсурдистан
Признавам, че и аз не я познах Светлана. Все едно е друг човек.

# 242
Изобщо не ми е хубава нито тогава, нито сега Светла. Все си е същата.

# 243
  • Paris, France
Скрит текст:

Защото обикновено е нещо от сорта "Аз одобрявам само еди-какви си корекции, от каквито имам нужда аз. Други видове корекции не ме кефят и смятам хората, които ги правят, за глупави и пр.".

Имаше една тема. 50-годишна, или 50+, пуска тема да укорява 20-годишните защо си правели операция на носа. Тя никога не би си направила, ама пък на 50 или 50+ решила да си сложи силикон. И размахва пръст на 20-годишните с операция на носа. Аз пък на 50 никога не бих сложила силикон. То, дето се вика, 90% от половия живот минал, едва ли ще се носи разголена да ги показва на мераклии. Ще ги запрятам, ще ги наместя здраво в сутиена, ама силикон не бих си сложила, и то на тази възраст. Най-много са ги скъся, ако имам излишни пари, и то при положение, че нямам по-належащи нужди като смяна на тазобедрена става. На 50 и ринопластика не бих правила всъщност. То животът минал, кой толкова ще се заглежда в носа на 50-годишни жени.
Странно мислене
Ще каже човек, че никога не сте виждали 50 годишна жена....

Изобщо не е странно и мисля по същия начин. На 20 и 30г нямах деца и ако се гътнех от емболия след липосукция или кръвоизлив след голяма пластика, упорита вътреболнична инфекция или нещо друго, нямаше да оставя сирак. След раждането на децата ми съм гледала да не поставям излишно живота си в опасност. На 50г имах студент и абитуриентка. Сега, на почти 55г имам студенти. Не искам мъжът ми да трябва да се гърчи сам с две деца, които още не работят, а образованието им струва солено. Той ако не ми е харесвал носа или малките гърди, нямаше да ме избере за съпруга и майка на децата си.

Много жени умират след операция. Има си рискове. Соланж Магнано, мис Аржентина 1994г, почина на 37г от емболия след уголемяване на задника със собствена мазнина. Остави 7 годишните си синове сираци. Задникът и не шъ да е бил лош след като 15г по-рано е спечелила титлата в Аржентина. Дали синовете и не биха предпочели да имат жива майка, пък дупето да не и е точно бразилско?

Повечето 50 годишни имаме деца и мислим с какво да им бъдем полезни.  

кукумицинка писа, че си е правила корекции като мома, но сега разсъждава като родител.

ОК, на 50г няма да сменяме стави, но не е изключено да се наложи със сегашната продължителност на живота и трябва да се предвиди, особено ако сме фамилно обременени.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 02:37 от Nevena Virolan

# 244
  • София
Днес научих, че им казвали Mar-a-Largo мацки. Повечето около Тръмп са със сходни корекции - чипо носле, скули, брадичка и устни. Определено повечето са направени майсторски, но има и няколко  failures.

Мелания и Иванка нямат хиалуронови устни, поне не видими. Иначе имат корекции, но са много премерени. Мен ме отвращава българската мода за видими устни, гърди, вежди и скули. Изобщо не са ми красиви такива жени. Мисля, че следват просто някакви глупави тенденции, които ги налагат тези, при които ходят, лекари ли са, козметици ли са, защото те това могат. В един момент става държавна тенденция. 🫣 Иначе съм абсолютно за пластичната хирургия когато се налага, ринопластика и др. Това е напредък на медицината, но да използва с разум.

# 245
Мелания преди около 20 години, снимката май е от 2005
Скрит текст:

Тази жена е толкова преправяна, че няма накъде. Според мен тази ѝ гладка и изпъната кожа съвсем не се дължат само на филъри и ботокс, а и се е оперирала много пъти, като може би следствие на всичките тези процедури са се получили тези малки котешки очички, които има сега.

# 246
Мелания преди 20 години и сега пак е Мелания и не може да се сбърка с друга жена.
Светлана Гущерова е гротеска и от преди, на всичкото отгоре сега е и неразпознаваема.
Аз скоро видях снимки на Мими Иванова - тази жена направо са я прекроили.

# 247
  • София
Леле, Мими са я докарали на Джей Ло.

# 248
Днес научих, че им казвали Mar-a-Largo мацки. Повечето около Тръмп са със сходни корекции - чипо носле, скули, брадичка и устни. Определено повечето са направени майсторски, но има и няколко  failures.

Мелания и Иванка нямат хиалуронови устни, поне не видими. Иначе имат корекции, но са много премерени. Мен ме отвращава българската мода за видими устни, гърди, вежди и скули. Изобщо не са ми красиви такива жени. Мисля, че следват просто някакви глупави тенденции, които ги налагат тези, при които ходят, лекари ли са, козметици ли са, защото те това могат. В един момент става държавна тенденция. 🫣 Иначе съм абсолютно за пластичната хирургия когато се налага, ринопластика и др. Това е напредък на медицината, но да използва с разум.
Пам Бонди, Каролайн Левит, Мелания бяха споменати. Затова казах, че е майсторски направено.

# 249
  • По света и у нас
Всички имат по нещо направено, но никоя не иска да изглежда като надуваема кукла. Докато нашите момичета в това се целят.

Е Лорин Санчез прилича точно на надуваема кукла, но явно Безос това харесва.

# 250
  • Melmak
Мими Иванова ми попадна някъде из тв или нета- не я познах. А знам коя е, просто е непознаваема. Мелания е много опъвана, очите й не бяха такива преди.
Не съм изненадана, че ви трябваше гугъл Ленс да откриете Светлето. Лицето й е много променено, слава богу и стилът!
Скрит текст:

Тази сетихте ли се коя е? Има корекции- то е ясно, на първо място носът. Но не виждам нито копи-пейст нос от Витошка, нито джуки.

# 251
  • Down south
Кралица Летисия изглежда много добре, както всъщност и Мелания.
Кой, как и какво, в тези случаи  май няма значение. И двете разпознаваеми и красиви. Все пак става дума за кралица и президентша.
Тези от предните страници, двете "русокоски" изглеждащи евтино и вулгарно, явно са сменили изцяло външният си вид.
А дали вече инсталират и мозъчни клетки.
На каква възраст са, какво ли стане, когато на станат на 50+

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 01:41 от Daylily

# 252
Мелания и Летисия щеше да е странно, ако не изглеждаха добре при целия ресурс, който имат. А и те са си хубави по рождение. Обаче Лорин Санчес е тема за разсъждение, избор на един от най- богатите мъже.

# 253
  • Между гори и планини
Летисия като млада е изглеждала като дъщеря на баба Яга. Нито една операция обаче не може да омекоти чертите ѝ, винаги изглежда нервозна и злобна.
Не е нужно една жена да е красива по някакъв стандарт, но трябва да излъчва красота, да има харизма и чар, да е приятен събеседник. Ек това не могат да разберат пластмасовите кифли, колкото и операции и подобрения да имат все ще си останат кухи хралупи.

# 254
Лорън Санчес излъчва жизненост и добро настроение. Те са много по-важни от външния вид в детайли според мен. Явно си прекарват страхотно заедно с мъжа си, за какво му е да я изследва под лупа? Някоя изрядна хубавица сухарка, какво ще прави с нея примерно?

Общи условия

Активация на акаунт