🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 012
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 800
Едно е да се адаптираш в Европа, друго е в Америка. Тя само с баща си ли да общува?
Ние дето сме си в БГ-то имаме други дертове.
се вписала само в лицемерието. Не изглежда да общува с много хора.
Да и на мен така ми изглежда, все сама ходи до Коачела, до Мексико, Туркс и Кайкос, Миконос, Капри...е така ти е Роси....ами да си била малко повече були през живота си, може и да си имаше приятелки, щяхте да си ходите заедно в Джанъм на купони

Аз съм типичен пример, за хората, които живеят в чужбина и то от години. За разлика от Росица, не съм отишла със семействто си, а сама и от тогава повече от 20 г се бъхтам сама.
Не смятам, че е гордост или нещо за завиждане, в днешно време, че живееш в чужбина.
Но, преди години, когато се отиваше със знания или по някаква програма беше друго.
Та, за чужбина, има всякакви, такива които не могат да свикнат с тамошния манталитет.....Опитват се години, ходят на партита, имат разноцветни приятели, но не става.
Има и такива, които общуват само с българи и сякаш си живеят все още в България.
Има и такива, които пък забравят, че са Българи и дори бъркат " Какво значеше чубрица " ? разбираш ли...

Мисля, че е от първите. Такова ми е усещането. Аз съм преминала и то години през такова чувство, така, че я разбирам. Но, никога нямаше да отида в Бг предаване. Росица не я харесвам, това съм го писала многократно, защото е част от онези, които определям за слухари и клюкари.
Не говорим, за онези махленките, които си висят по краищата или идват от майна си райна, а се правят на голямото добро утро . Говорим за момиче, което живее от години на крайно далечно и различно място, но не е избягала от селото.
Съжалявам, това е манталитет.
И не, не я харесвам. Против съм, че я изолират, но мисля че дразни, не с високоппарно поведение, а с  поведение на мишка.
Не проявява характер и позиция. Ако, ще една група да застане срещу мен, ще им се озъбя и ще стават войни.. Би трябвало да си е научила някои уроци в чужбина, която не е лесна за живеене. И то никак. Независимо дали си учен или мияч на чинии.
Всеки там става индивидуалист и защитава себе си, това е инстинкт - особено в САЩ.
Това ми е мнението.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 12:41 от BlackCat12

# 1 801
  • София
Много ми се иска момчето от другия бряг от три стола да седне на земята и да се наиграе, но уви едва ли ще стане. Любомира ще си спечели нагласацията.
Бранка се закани и се чуди какво прави тук. Махай се момиче, иначе олекваш. Думите трябва да имат някакво значение по дяволите. Всички само се заканват, но иначе си стоят там.

Мартин и Даниела - ексклузивно заедно до края на шоуто, за да се види дали ще са съвместими заедно?! WTF? 🤢🤮
И защо Мартин не ги събра заедно трите му други жени ами слушахме една и съща реч три пъти?
Всъщност пет пъти, защото преди това го каза на Васил и Виктор, а после още веднъж пред всички останали моми.

Ферай - спрете и хапчета, че не се издържа инфантилността и.

И сега ако си мислят да ми дават нон-стоп тези двамата, бляк. За мен са фалшиви и не, не им вярвам, съжалявам. Скип или на бърза скорост и ще се надявам на някакво чудо и той да я ядоса или тя него и пластмасовото момиче да не спечели на финала, защото това ще е валидация на гугъл транслейт книгата и. Но напразни надежди...
Мартине, Мартине, дано съм прав, че разиграваш и ти театър някакъв, защото това не е онзи Мартин от Игри на волята. Чавка му е изпила акъла. Но всичко ще си проличи след края на шоуто. Ще видим и разберем скоро.
За мен те двамата не са съвместими заедно. Виждат ми се в потенциално токсична връзка с много скандали и никакъв шанс за развитие. Ако сбъркам ще се извиня. Но рядко съм бъркал.

Анна Мария, Мартина и Силвия ще липсват, шоуто и без това беше трудно за гледане, а сега буквално умира.

Росица - ''Доброто винаги побеждава'' Даниела ли е доброто?
Ку ку ку!

Мартине, защо не си я хвана Даниелка и под ръчичка в София?
За какво си там? Насран, но на екран. Айде махайте се и двамата. Ама шоу нали? Искаме да ни дават на чужд гръб в Шри Ланката.

И защо Мартин и Даниела ще пречат на момичетата в тяхната къща?
Да си ходят на хотел някъде и да си взимат кучето Ферай (ахахаха, Синтия с топ коментара на сезона). 😀

Хах, наглия Виктор в промото казва на Буба, че ако той бил жена не би влязъл да си търси мъж в риалити шоуто. Което е така разбира се, но ти какво дириш там, а? С какво си по-различен ти? Оставям настрана сексуалната му ориентация. Ти за какво си там??? И с какво си по-различен от Любомира?

# 1 802
Да, не видях, сигурно е коментирано назад, Виктор, който на въпроса на Любомира "Ако разбереш, че съм се целувала с двама зад гърба ти, ти как ще се почувстваш?", той простичко й отговори, че не би търсил любовта в риалити... Като върна дни назад, когато най-накрая нацелува Бранка и й обясни, че не трябва да мисли какво ще стане утре или след края на шоуто, а на другия ден се натисна с Клаудия и картинката се избистри.
Тоест, Виктор ачик ачик си казва, че не е в това шоу за да търси любов, а за да си прави реклама и Любомира много се е объркала, един вид - "Абе ти къде се намираш?! .
Виж ти, виж ти, романтичният и залюхан Виктор...

# 1 803
  • Stockholm
Изведнъж се появява някаква Даниела. Не го гони, не го моли, не му се подлага. Просто е – себе си, силна, достойна, с граници. Тя не се впечатлява от чара му, от опита му, от историите му. И точно това го разбива – не егото му, а защитата му. За първи път той среща жена, пред която иска да бъде истински, не победител.

В него се отключва нещо дълбоко заровено: желание да се грижи, да бъде присъствие, да пази, да уважава. Той започва да се променя не защото трябва, а защото иска. Защото усеща, че тази жена не е поредната спирка. С нея вече няма нужда да се доказва – просто иска да дава.

Поведението му дава пример и за двата пола. За мъжете – че можеш да си силен, мъжествен и в същото време нежен, лоялен, отдаден. Че като срещнеш някого, когото харесваш - поемаш риска и стоиш зад избора си. За жените – че никоя не трябва да се задоволява с полу-внимание, с трохи. Че мъж, който наистина иска да бъде с теб, ще намери начин да бъде достоен за теб. И няма да бяга от обвързване – ще го желае.

Той става живото доказателство, че любовта не е за наивните – тя е за смелите.

И всичко това, докато са в предаването. Като се върне и аверчетата започнат да му топят телефона с предложения за партита из заведенията, рязко ще се върне в реалността - изливане на шампанско в устите на млади, красиви, кръшни мацки и мятане на салфетки.

Добре звучи, но Мартин е на 40 години - щом до сега не се е кротнал, шанса да го направи сега, заради Даниела е нищожен.

Горният цитиран текст е изключително наивен. Никаква любов не се е появила, а напротив. Наблюдаваме борба за надмощие и интереси между две духовно осакатени, материални същества. Мъжкият екземпляр се стреми да изсмуче всички ресурси максимално бързо и евтино като непрекъсното мисли схеми, а женският екземпляр само пресмята как да си вдига цената в сделката. Всъщност тази любоена история е най-тъжната от всички, които сме гледали в Ергена.

# 1 804

Аз също мисля, че Даниела играе “пердето”. Личи си, че побутне ли я човек извън комфорта на заучените фрази, започва за буксува и да дава на късо. Баща- бохем 🤣🤣🤣;  искам да видя физиономията на бачИ МартУ като види снимката на Айгюл с бохема. 🤣🤣🤣

Тя една Анета съвсем лежерно и без да иска успя да разклати Даниела с въпроси. Просто Данка има късмет, че тази година момичетата бяха като цяло доста възпитани и обрани и колкото и да й се дразнеха, не са влизали в конфронтации с нея. Лесно може да бъде извадена от контрол, но в този сезон й беше осигурен пълен комфорт. Татко -
Бохем с Мартинчо ще са епична гледка ! 😂 Но тя  никога няма да позволи такава среща. Очевидно се срамува от родителите си.

# 1 805
Любка лежала, а младата невеста едно кафе не предложи от възпитание, даже им е в обичая.
Предлага се на гости, не на дивачки.

# 1 806
  • София
На мен ми направи лошо впечатление как бяха се изпружили върху Бранимира. Любомира и Косара я бяха понатиснали с краченца, пък тя не ги обича, като лирическия герой от Викторовите смешки обича жена си и търпи. Trollface Иначе да стават и да козируват на двойката, айде нема нужда.

# 1 807
Ако си неудовлетворена, мрънкаща  и не вписваща се в никоя група все тая къде си. Те, другите не са виждали свят само Росица.
Ми едва ли са ходили до Коачела, камо ли и помисляли за LA🤣🤣🤣
Камо ли да го посочат на картата 😂

# 1 808
  • София
Относно стрелите между Неделчо и Даниела - прилича ми на изцепките между боксьорите преди мача 😂.
Много ми е интересно какъв ще бъде надкастът с Мартин / Неделчо му е луд фен 😉/
Къде могат да се гледат тези престрелки на Неделчо и Даниела?

Да, не видях, сигурно е коментирано назад, Виктор, който на въпроса на Любомира "Ако разбереш, че съм се целувала с двама зад гърба ти, ти как ще се почувстваш?", той простичко й отговори, че не би търсил любовта в риалити... Като върна дни назад, когато най-накрая нацелува Бранка и й обясни, че не трябва да мисли какво ще стане утре или след края на шоуто, а на другия ден се натисна с Клаудия и картинката се избистри.
Тоест, Виктор ачик ачик си казва, че не е в това шоу за да търси любов, а за да си прави реклама и Любомира много се е объркала, един вид - "Абе ти къде се намираш?! .
Виж ти, виж ти, романтичният и залюхан Виктор...
Аз като казвам, че Викито най-добре играе играта и е голямата изненада този сезон...Joy Батко му Марто да му диша праха, задоми се с женския Майкъл Джексън и скоро ще се чуди как да се спасява.
И като ги споменах новите младоженци - тези защо държат да се отдадат на любовта си в шоуто, че и при останалите моми? Нелепа работа, да си ходят и да си го изживеят навън, никой не е длъжен да ги търпи и да им клакьорства.
Много бяха нагли как се изсипаха при момичетата да демонстрират.. и те не знаят какво точно. Мартин много грозно дразнеше Любомира, като първа група в детската градина. Нито имат общ език с тях, нито общи цели, не виждам защо не ги изведат от шоуто или да ги сложат в отделна къща да си се гледат двамата по цял ден, нали това искат. Безумно решение на продуценти и екип, Наум също беше безумен с опитите си да назидава девойките, че не са доволни. Ами няма от какво да са доволни, натрисат им едни натрапници с претенции.
Съвсем отделна тема е, че те не са влюбени явно, защото показността им е по-важна. Самият факт, че след като останаха сами, вместо да се гушкат и опияняват един от друг, те започнаха да обсъждат как се държали Любомира и другите и какви били зли и не се радвали за тях, това говори достатъчно. Те са за публичността, за демонстрацията, особено Мартин много се храни от това. Ако не беше така, щяха да са излезли.
Даниела пази семейните си работи много ревностно, май не се гордее много с родата. Тепърва ще има циркове там, ако бъде натисната нещо да споделя.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 23:47 от jasmin tisane

# 1 809
Аз като казвам, че Викито най-добре играе играта и е голямата изненада този сезон...Joy Батко му Марто да му диша праха, задоми се с женския Майкъл Джексън и скоро ще се чуди как да се спасява.
И като ги споменах новите младоженци - тези защо държат да се отдадат на любовта си в шоуто, че и при останалите моми? Нелепа работа, да си ходят и да си го изживеят навън, никой не е длъжен да ги търпи и да им клакьорства.
Как защо? В договора пише, че Марто трябва да остане до края, за да вземе хонорара. 😁

# 1 810
Туджаров даде обяснение защо "влюбените" ще останат в къщата на момичетата - защото там имало постоянно снимачен екип, а в къщата на ергените нямало и било невъзможно да им отделят екип само за тях. Обаче в стаята им нямало камера и каквото се е случвало насаме никой не знаел, т.е. дали ще правят се*с или не, нямало да разберем.
При това положение оставането им е още по - тъпо. Този сценарий обслужва само интересите на М&Д - да имат екранно време, да се правят на влюбени, да дразнят момичетата и т.н. Трябваше да си заминат веднага, щом Мартин е избрал, пълна идиотщина е да гледаме фалшивата им позьорска връзка.

# 1 811
  • София
Абсолютно, те са вътре само, за да дразнят и да се опияняват от това. Навън "любовта" им няма да издържи дълго без публика. Мартин се вълнуваше само от това коя как ги погледнала и какво казала. Смях.
Да видим другия епизод как ще е.

# 1 812
  • Stockholm
Ще раберем по поведението на Мартин какво се случва в спалнята Joy Той беше много намусен и крив последните дни, докато не си изпроси семейна спалня от продукцията. Сега ще видим дали ще живне. Ако не, значи обстановката не е достатъчно луксозна за сефте с Данка, според Данка Joy И разбира се още шопинг, но този път в "Червения магазин" Joy

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 00:08 от silsto

# 1 813
Росица е отишла да учи там, та възможност за среда е имала от раз. Точно в това отношение нищо геройско не виждам.

Тя тамън е отишла и се е започнало с ковид изолацията. В Калифорния бая ги бяха затворили.

# 1 814

Как така никой не е по желание? Всички са влезли доброволно. Който смята, че условията са тегави - излиза.
Не го разбирам това като логика - какво да направели, продукцията им диктува, не се стояло месеци така на дивана и т.н. Напускането Е възможно във всеки един момент, струва ми се. Обвързани са само с някакви клаузи за конфиденциалност. За момите говоря.
Евентуално ергените могат да имат ограничения, но дори и за тях ми се струва, че след някакъв етап е възможно да напуснат, особено този сезон както са трима.

Всички са влезли доброволно и всичко доброволно седят в предаването,  Но не всички ситуации от предаването могат да бъдат контролирани. Моят коментар е насочен към момичетата, които се издразниха на Мартин и Даниела, че били дошли при тях на дивана. Със сигурност и Мартин и Даниела не са решили по собствено желание да стоят в тази тягостна ситуация - така им казаха - така направиха. Няма как да им търсят вина за това.

Общи условия

Активация на акаунт