Четвъртокласници 2024-2025 - II тема

• 21 600
  • 637
  •   1
Отговори
# 630
При нас след 4 клас реално учениците се разпределят според желанието на ученика - МАТ(с матурата)/РЕ/НЕ.
Моят син избра НЕ и в неговия нов клас са само 4 от старите деца, останалите са от други класове. Изключително положително настроен. Най-желана беше математическата паралелка. На него на първо класиране не му стигна за нея, но се оказа,че за второ влиза. Обадиха ни се от училище, но той категорично отказа. Немски избра.  Виждам,че е доволен. Иначе 2 деца от бившия му клас (4кл) са сменили училището, идея нямам къде,предполагам 125-то т.к. майките за там целиха да сменят.

# 631
  • Пловдив
И при нас казаха при подаването на заявление за прием, че разпределението по класове зависи от избрания предмет за допълнително изучаване - български или математика, моята избра български. Но мисля, че децата от старите три класа не са ги преразпределяли, а при тях сигурно също изборът е различен, не знам.

# 632
При нас след 4 клас реално учениците се разпределят според желанието на ученика - МАТ(с матурата)/РЕ/НЕ.
Моят син избра НЕ и в неговия нов клас са само 4 от старите деца, останалите са от други класове. Изключително положително настроен. Най-желана беше математическата паралелка. На него на първо класиране не му стигна за нея, но се оказа,че за второ влиза. Обадиха ни се от училище, но той категорично отказа. Немски избра.  Виждам,че е доволен. Иначе 2 деца от бившия му клас (4кл) са сменили училището, идея нямам къде,предполагам 125-то т.к. майките за там целиха да сменят.
Да не сме в едно училище, в Дружба Simple Smile

# 633
Моят син избра НЕ и в неговия нов клас са само 4 от старите деца, останалите са от други класове. Изключително положително настроен. Най-желана беше математическата паралелка. На него на първо класиране не му стигна за нея, но се оказа,че за второ влиза. Обадиха ни се от училище, но той категорично отказа. Немски избра.  Виждам,че е доволен. Иначе 2 деца от бившия му клас (4кл) са сменили училището, идея нямам къде,предполагам 125-то т.к. майките за там целиха да сменят.
Да не сме в едно училище, в Дружба Simple Smile

Светът е малък Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 17:44 от CieraLeon

# 634
  • Варна
Да не се окажете в един клас 😀

Аз се запознах с една съседка точно тук, в bg-mamma. Живеем през три къщи.

# 635
Моето дете е в математическата паралелка Simple Smile Това ни беше първо желание.

# 636
  • София
Онзи ден си купила Христоматия за 5ти клас и даже почнала да я чете. Цели 3 страници прочела. Направо съм в шок да си купи книга сама... Абе като малка по имаше интерес, но сега .... знам че ще й мине ентусиазма, но все пак.. Joy

# 637
  • Sofia
Здравейте!
Поизгубих се аз, покрай почивки и пътувания, аз също се отдадох на ваканция.

Заповядайте моля в новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1805642.new#new

Аз се връщам да чета и ще споделя как преминава за нас ваканцията.

Общи условия

Активация на акаунт