🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 376
  • 2 320
  •   2
Отговори
# 570
  • Обран бостан ;)
Май бъркате "помощница" и "прислужница".
Едната помага на стопанката, другата върши всичко, а стопанката си клати краката.
Диди май си мечтаеше за второто.
На церемонията на розата Марто и булката му на дивана са с енергията на Ал и Пеги Бънди.

Нали Trollface

# 571
Многолика персона.
За готвачка - видяла съм го, уважавам я като знания и умения.
За PR и маркетинг експерт се представя тя, не знам да е упражнявала тези професии наистина. За журналист чувам днес🙂

😂😂😂 Тази е журналист колкото аз съм трамвай в Чепеларе. Къде се представя за такава?
  Гледала съм някакви откъси с нея и Луна в ББ - еднакви кукувици !

# 572
  • Враца
Не знам каква готвачка и журналистка е. Аз я знам само от безкрайния ѝ хейт по участници в риалитита, самохвалството ѝ и множеството богати мъже, с които се разделя.
Мариела Нордел е сладкодумна, готви чудесно и е интересна персона (ако се абстрахираме, че все хейти някого/нещо, което доста натоварва).

Даниела че не е влюбена- не е.
Но според мен е много щастлива.
И ще ви кажа защо- щастлива е, защото откакто е решила да е държанка, се е била примирила с възможността винаги да бъде жената до някой възрастен, вероятно женен и вероятно не добре изглеждащ господин.
Сега й е паднал Мартин, който освен заможен е и млад и добре изглеждащ, а това си е джакпот.
Жалкото е, че тя си насилва късмета, като постоянно поставя изисквания и условия, а в замяна реално няма какво да предложи. Тя си мисли, че има какво- да бъдела красива, да бъдела ведра и усмихната вечер...бля-бля... всички виждаме, че тя няма позитиви.
И тук идва разминаването. Тя хем иска, хем я няма разменната монета. Не може,  и не иска да се отплати на партньора си.
Тя казва- аз НЯМА да чистя, аз НЯМА да готвя. В нейното положение, ако на някоя дама й е "кацнало птиченцето", е редно да попита мъжа дали ТОЙ иска от нея да готви или да чисти.
Но не- Даниела не вижда по-далече от носа си.
За нея само тя е права, тя е най-важна, най-красива, най- умна и т.н.
С интерес гледам, но чукам на дърво такава да не ми е в къщата или да не се лепва за някой мой близък...

# 573
Тънкия момент с възмущението и учудването  е, че вие участвате в изкарването на пари и плащането на помощница.
За мен тънкият момент е, че Данчето не участва в печеленето на пари, но и не участва в плащането. Не знам и не искам да знам как се чувства жена, която има силикон в гърдите, фаянс в устата и изкуствени кичури в косата, но няма нищо налично в банковата си сметка. На мен ми е жал за такива като Данчето и Валерия, наистина. Да се обезобразиш, само за да задържиш някой дрътльо, който ти плаща за измисления стандарт на живот, е наистина жалко.

# 574
Щях да съчувствам повече на Любомира, ако не беше тормозила момичетата, които се обърнаха към Васил. Докато беше фаворитка, много ги разбираше нещата. Сега с конкуренция и Виктор Хаоса да се справя, както може.
Абсолютно да.
Коментираха Роси какви физиономии правила, а на Любка муцуните? Или това е различно?
Да, Злюба не се оказа много по-различна от Роси, когато нещата не вървят, както тя ги иска. А хем Злюба там има и приятелки. Всеки може да е в настроение и ала-бала топ купон и топ социален като е фаворитът, като всичко е гладко и лесно.

Да се поправя, Злюба не харесва истински Виктор, но доста нагази с емоциите там вътре, предимно его.

Даниела съвсем не ми се струва къщница и чистница, защото, както някой спомена, Ферай й е оправила гардероба, а и толкова нефелно ги подбутваше тия възглавници, тия столове, като имитираше къщната работа на "господарката на дома", че беше нелепо.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 14:43 от Linda*kiss

# 575
Данка хубаво разказа за най-голямото си нараняване и раздялата, която я е занулила, но не каза защо са се разделили. Аз на мястото на бай Марто бих я питала защо се е разделила със спонсора, който уж я е гледал като принцеса.
От снимките ѝ става ясно, че е имала младо гадже, движещо се в компания на богаташи, най-вероятно и той е бил заможен, та интересно е защо вече не са заедно.
Все ги дъвчи тия бивши колко я глезили, но веднъж никой не се сети да я пита защо са се разделили, като уж за нея е важно да гради дълготрайна, хармонична връзка.

# 576
Даниела наистина си търси баща, както някой много проницателно отбеляза по-рано, но и майка. Мъжът-баща да я обгрижва, глези, защитава и издържа, а прислужницата-майка да ѝ ходи по гъза 24/7 и да ѝ сгъва всяко чорапче, да попива мивката, след като си е измила ръцете, още малко ще поиска да ѝ бърше дупето.

Помощ в домакинството е едно — някой да дойде да изчисти основно трудните и гнусни неща — но да искаш някой да ти слага всяка вилица в миялната, да ти маже препечената филийка с авокадо сутрин, да ти сгъва трите хавлии в гардероба, да ти измие и нареже ябълката за следобедна закуска е много странно. Някакъв регрес към една-двегодишна възраст.

# 577
Данка хубаво разказа за най-голямото си нараняване и раздялата, която я е занулила, но не каза защо са се разделили. Аз на мястото на бай Марто бих я питала защо се е разделила със спонсора, който уж я е гледал като принцеса.
Той се усети, че тя нарочно не му отговаря на въпросите, заради камерите - дори го изкоментира на синхрон. Ако я пита пак, ще е в спалнята, където не ги снимат.

# 578
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ако трябва да хвърля боб: спонсорът си е взел по-новия модел. Те си ги обновяват подобно на айфон през 2-3 г., просто Данка се е амортизирала леко и айде.

# 579
За жените и мъжете е точно така.
Принципно каквото търсенето, такова и предлагането, всяка гледа да се "пласира" възможно най-добре, все пак са наляти кинти за корекции, вече е "вървежна".
Но, ако се случи един катарзис и всичките тези джуклести, грозни мумии вече спрат да са "търсеният типаж", следващата смяна млади и напращяли ентусиастки останат естествени и се съсредоточат върху други неща, ще се оправим, че демографското положение е в период на "заличаване".

Индивиди като силиконовите бръмчалки привличат сходни индивиди от противоположния пол. Вижте, че Виктор и Васята не се насочиха към тях, а към нормалните момичета. Ако обаче си жена, която харесва да виси по дискотеките и не търсиш интелектуално и професионално развитие, логично животът ще те среща все с баровци, тузари и натегачи като Мартин, чиито ценности са, хм, съмнителни.
Не е до силикона. Той е само видимата им обща черта на  жените Мартинки. Мъже като Мартин се насочват към тях, защото знаят, че тези жени са врели и кипели, навъртяли са обороти и си знаят мястото и ролята. Няма да се хваната с Люба или Роси, които да им правят драми, да ги изтискват за чувства. Ако ще да са начервосани до уши. Може би за момент да се подведе някой мъж, но бързо ще отпаднат "неподходящите".

# 580
Най-накрая Мартин й каза, че от три дни слуша едно и също - че мъжете много я глезили!

Ахаа, баща й не се привързвал към нищо, включително към кариера! Много интересен прочит.

Данка става за ПР. Всеки може да го изкара ангелче😜

# 581
Тънкия момент с възмущението и учудването  е, че вие участвате в изкарването на пари и плащането на помощница.
За мен тънкият момент е, че Данчето не участва в печеленето на пари, но и не участва в плащането. Не знам и не искам да знам как се чувства жена, която има силикон в гърдите, фаянс в устата и изкуствени кичури в косата, но няма нищо налично в банковата си сметка. На мен ми е жал за такива като Данчето и Валерия, наистина. Да се обезобразиш, само за да задържиш някой дрътльо, който ти плаща за измисления стандарт на живот, е наистина жалко.

А, не ги мислете тези жени. Имат и в банковата си сметка, защото никой уважаващ себе си мъж няма да си поиска обратно подаръците, обикновено в бижута и маркови дрехи. Само дрехите да препродадат, изкарват пари. Отделно инвестициите във външността им никога не ги оставят без "шугър деди".
Всъщност думата "държанка" е древна като човечеството, не зная на какво толкова се възмущаваме тук. Могла, направила го. Това си е работа и то сериозна. Винаги в добро настроение, винаги сама на празниците, винаги готова, когато им звънне "дедито". Не е лесно, а пък е и данъчно-освободена  професия и с това особено привлекателна за някои породи жени, които използват тялото си като оръдие на труда.

# 582
Или просто осъзнават, че тя нищо не дава и са се набутали с офертата за присъствие и любов, и само присъствието е останало като са изтрезнели.
Щяла да готви веднъж годишно. Бай Марто трябваше да ѝ каже, че подарък за нея тогава ще има веднъж годишно. Joy 
Тя да си проси това целия свят да ѝ е в краката, а мъжът сакън нищо да не иска от нея. Направо настръхвам като гледам че има 80к  последователи тази ненормалница.

# 583
Направи ми впечатление на 2 пъти снимаха междукрачитето на Даниела: единият път на басейна, с жълтия бански, вторият - беше с розови, в прегръдките на Марто.
Виктор е абсолютен дебил, мъж, който се люшка като шамандура в море и не знае накъде да захване. И не, не е млад, на 27 години е, трябва да има посока, планове за живота. Вместо това, отишъл в предаване да гони Михаля и да се пули насреща при всеки неудобен въпрос. Той с какво образование е? Просто питам, защото виждам, че е с беден речник и нулева емоционална интелигентност. Освен това е дребнав, злобен и се държи като неадекватен, разчита само на едните плочки и красотата, която, за мен, е спорна.

# 584
Не е до силикона. Той е само видимата им обща черта на  жените Мартинки. Мъже, като Мартин се насочват към тях, защото знаят, че тези жени са врели и кипели, навъртяли са обороти и си знаят мястото и ролята. Няма да се хваната с Люба, която да им прави драми. Ако ще Люба да беше начервосана като тях. Може би за момент да ги подведе, но бързо щеше да отпадне.
Тук съм съгласна. Мартин дори на Йоана се издразни, а е тунингована и по-хубава от Даниела и Мартина. Но искаше прекалено много от него. Докато те двете вече са имали връзки с някой като Мартин и не си въобрязяват, че ще го променят. Дори Данчето ще отстъпи и ще го остави да прави каквото си знае, стига да я гледа.

Общи условия

Активация на акаунт