🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 658
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 895
И сега ква стана тя?
Мартин да не бие шута на Даниела преждевременно преди финала?
Това ще е голям майтап.

# 2 896
Белият аутфит - ноугоу. Ама черната  рокля беше супер. Потекоха му очите на Васко.

# 2 897
За първи път този сезон ми стана жал за Даниела.

Опитва се да се цупи както преди, но номерата ѝ не само вече нямат същия ефект, а дори ядосват и отегчават Мартин, който едва се усмихва и поддържа някакво поведения. Опитва се да го докосва и да е игрива, а той вече е някъде другаде и просто си личи, че вече не му е интересна.
Защото в къщата се чувстваше защитена за всякакви волности. Момичета, палми, мъжете идват за по 2 -3 часа и си отиват... Освен това Данка беше почти сама срещу всички и това е интересно за един мъж, можа да го играе защитник.... А сега фют - нищо от това вече го няма. И е сама само срещу Мартин, играч -  наистина опасен. Който го е гледал в Игри на Волята знае за какво говоря. Самата Данка няма капацитета да се защити срещу такъв и неговата все по - нарастваща досада стигаща до неприкрита арогантност към нея.

# 2 898
На Данка черната рокля-бельо нова мода ли е, че аз изоставам нещо.

Абе беше много секси с тая рокля и полюшваща ханша походка в кадрите, когато излизаха за вечеря. Иначе и за мен роклята е прекалена - ако беше по-дълга, щеше да е повече в тренда. Подозирам обаче, след като всички му научиха вкуса на Мартин за жени и рокли, че я е облякла, за да омилостиви вкиснатия ерген.

# 2 899
  • София
После Адриана била пренавита… Роси още малко и ще се промъкне в спалнята му през прозореца. 😁
Чудесна идея 🥰 Давай Роси!

# 2 900
Да бе, всички обичаме кафе сутрин, но да не можеш да изтраеш един час и да опищиш всичко. Лигави истории. И какво значи не ми взе, иди си купи бе жена и това ли не можеш да направиш.

# 2 901
Не знам дали сте писали, но ми направи впечатление, че Даниела носи сърчицето от бившия пак 😃
Е нали се разбра, че е от сестра й! Просто изиграха един театър за нас.

# 2 902
  • София
Харесаха ми целувките на Роси и Васил. Много чувствени, много истински. HeartHeartHeart

# 2 903
Да бе, всички обичаме кафе сутрин, но да не можеш да изтраеш един час и да опищиш всичко. Лигави истории. И какво значи не ми взе, иди си купи бе жена и това ли не можеш да направиш.

Точно това и аз казвам. Опитва се да му скача много грубо по главата и естествено сега ще получи съответния отпор. Развали му настроението, той няколко пъти й обясни защо не спира, после й каза, че тя съсипва деня, но тя продължи да каканиже, пък му и мълчала час-два, каза той на синхрона. После след като той стана кисел, на нея не й е приятно. Но защо трябва така? Помрънкай малко там, пък после да ти мине, разваляш си целия ден така от напън да си отгоре, жено! Избирай си битките.

# 2 904
Имам чувството,  че Даниела не допуска Мартин интимно и затова я намрази вече. Едвам я издържа. Съжалява, а не знам мина ли седмица от избора му, тоя човек най- му харесва да де разочарова от жените, вече съм убедена, професионален нарцисист, но пък двамата се надбягват взаимно,  та чакам са излезе и да каже кое как е било всъщност  вътре.
Роси е симпатична, но нелепа,как очаква да останат да спят в една стая хелоу, като после коя ще избере, съвсем ще го намразят  после.
И Адриана, и Роси са ми скучно,досадни женски, но явно и той си може толкова. Адри изглеждаше като съпругата, която посреща мъжа си след свалка с колежката му.

# 2 905
  • # супернатурална #
Росица много бедин речник, направо съм в шок.
Косе, ти ли си?
Росица как можа да избере най-грозната си рокля за вилата?
И въпреки това, както и неловкото начало, Васил най-после започна да се усмихва искрено. И нищо общо с целувките му с Косара и с Адриана. Хубава среща, хубава двойка, ако Васко успее някак си да я умилостиви след като изгледа сонхроните му, ще им се получи. Ама не вярвам, щото там много се о@ка. Но всичко зависи от утрешната му среща. Ако покаже същите емоции към пренавитото Ади, пиши го бегал.
Мартин и Дайми много ме забавляват, не знам защо ММ го избива ярост като я гледа Grinning. Като за кафето и водата съм бетер нея.
Не можах да ви изчета, тъй като на рекламите валидирах деца, муж и кучета.

# 2 906
  • София /Абсурдистан
Е роклите/ нощници от сатен, това е ясно, но Данка беше с рокличка повече неглиже, не точно като за вечеря.
Марчин обича само себе си. С Данчето започва да му се стъжнява живота и в един момент ще я зареже, мисля.

# 2 907
Не я подкрепям Даниела за сцената с кафето, но я разбирам защо му се нацупи. От личен опит - много мразя, когато на мен ми е криво по някаква причина, реакцията на мъжа ми да е той се ядоса защо аз съм крива. Даже си имам лаф, че когато аз съм крива, не е неговият момент да се криви. Вече ще знам, че в тези моменти всъщност искам "валидация" на лошото си настроение Joy

# 2 908
Роси беше навита да си легне с Васко, ама той би отбой. На мен са ми сладки. Сато че ли има повече химия отколкото с Ади.

# 2 909
Нищо сладко не виждам как от план Бе се навираш в леглото му.

Общи условия

Активация на акаунт