🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 799
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 4 275
И Ферай какво точно му е виновна да се кара с нея?
Понеже в телевизията не са лицемери, само в СМ, затова не я пуснаха да влезе в студиото.

# 4 276
Мартин не бил застанал зад нея и се подвел от слухове. И на най-големия балък ще му светне, когато любимата му е взимала подобни суми и после има запор. Сега, ако аз дължа някаква сума, мъжът ми ще се погрижи, но след много години доверие и много неща заедно. И не пари взети от любовник.
Чак тиакива балъци..
Тя можела винаги да намери начин да изкара много пари..
Честно казано не мисля, че такива трябва да ги дават няколко месеца по телевизията.
Мартин каква стока е друг въпрос.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 10:54 от marigold_

# 4 277
Аз много се радвам, че Мартин така се излага. Ще го чакаме в ново риалити да чисти имидж. Joy

Един брадър с Миглена Ангелова му пожелавам.

+ Луна, Петя Бу и Мара - дамата. Ще е епично. Петя ще пее за баба си, Луна ще го прави див, а Мария ще му обяснява, че такива, като него са й сервирали по 10-ма Joy
Ох, ама и Албена Вулева да им вкарат, двете с Миглена Ангелова най-сетне ще се съюзят и ще стане много забавно, особено за Петя Бу и Марчин. Би било епично, ама са влизали вече по много пъти и едва ли... И все пак един там All Stars/ Old Stars да спретнат.

# 4 278
Даниела по мъжки се държи от Марти Парти. Аз мисля, че Даниела няма да си заведе любовника с Бачорски в Истанбул, където е пълно с българи, както и смятам, че Даниела не е искала да избутат до финала, защото Мартин щеше да гръмне и след това и да я направи на нищо. Даниела просто е видяла, че нейния живот си й харесва повече, отколкото контролиращия до болка ненормалник, дето ще се напива и ще си ходи по заведения дори тя да беше Дева Мария

# 4 279
А мартинките нямат ли някакво достойнство и не виждат ли, че той ги използва само да се щрака с тях и да дразни Даниела?
Вярно е, че по-скоро Даниела е в мъжката си енергия, а Мартин - в женската.

# 4 280
Аз много се радвам, че Мартин така се излага. Ще го чакаме в ново риалити да чисти имидж. Joy

Един брадър с Миглена Ангелова му пожелавам.

+ Луна, Петя Бу и Мара - дамата. Ще е епично. Петя ще пее за баба си, Луна ще го прави див, а Мария ще му обяснява, че такива, като него са й сервирали по 10-ма Joy
Ох, ама и Албена Вулева да им вкарат, двете с Миглена Ангелова най-сетне ще се съюзят и ще стане много забавно, особено за Петя Бу и Марчин. Би било епично, ама са влизали вече по много пъти и едва ли... И все пак един там All Stars/ Old Stars да спретнат.

И задължително Емануела - как без нея Joy

# 4 281
Те се надяват Марто да ги използва и му се тикат.

# 4 282
Този човек в колко реалити вече е бил??
Сериозен въпрос.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 10:47 от Labubu8

# 4 283
Сериозен въпрос
Вип Брадър, Игри на волята, Ергенът,  участвал е в доста предавания покрай припирните с Емануела.

# 4 284
Сериозен въпрос
Игри на волята и Ергенът.
Но това е достъчно майка му и баща му да се откажат с Държавен вестик от него.
Кой Вип Брадър? Влезе като гост на  Емануела, за друг не помня.

# 4 285
Той си е сериен клоун значи🤡🤡🤡,
Ако толкова се пали за най-малкото нещо, ще му трабват джиприсанчи, като започне да ни чете тук😂. Не му е достойно и мъжко поведението, да плаче като девственица,( каквато знаем , че не е).

Сериозен въпрос
Вип Брадър, Игри на волята, Ергенът,  участвал е в доста предавания покрай припирните с Емануела.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 10:52 от Labubu8

# 4 286
Въпреки, че има черти на характера на Мартин, които ме потрисат и че някои от вижданията на Даниела не са моите, двамата ми харесаха като влюбени. Да степен да изпитам радост при любовните слова и приемането на пръстена. Е, кратка радост, защото след минута разбрахме развоя на събитията при двойките.
Все пак успяха да докоснат с шантавата си любов.
Това, което е последвало след прибирането не би трябвало да изненадва, защото имаше сигнали още по време на предаването, че Мартин е прекомерно ревнив и несигурен. Да държиш сметка на жена за подаръците от бившите, за това, че е имала живот преди теб за мен е червен сигнал. Постоянните разпити на останалите момичета, които няма как да познават напълно момичето, нито пък биха имали добро мнение за нея, разбирайки че той има интерес не към тях, също не е много разумно, но да кажем че в затворена среда няма какво друго да направи. В реалността явно е хванал телефонната полиция и е разкостил Даниела най-малкото до раждането.
Да твърди, че Даниела е успяла да го излъже до третия! ден е повече от пресилено. Още от първия ден е трябвало да му дава обяснения и снимки, за да се оправдава за получени цветя. Дори и да са били от друг, не е ясно, но какво от това? Тя все пак сега е с него и е приела пръстена му. Да, има някакво минало, както и самият той, но сега е с него.
Ден втори - спряла да му пише - и какво? Според него е с любовник. На ден втори, след като е решила да се жени за него. Че тя ако беше с друг щеше да го отиграе, та да няма съмнения. Явно и за заспиването яко я е подхванал, та да тръгне сърдита с друго семейство в друг град.
Добре че са се разделили, иначе ако тя влезе в банята и не му вдигне, докато той е в дискотеката и пак щеше да я обвинява, че му изневерява.
Може би е толкова сигурен, защото самият той е с подобно поведение и прехвърля грешките си върху всички.
Бил с Йоана в навечерието на влизане в предаването и после се чуди защо тя не е наясно, че са скъсали. Т.е. знае, че жена може да е скъсала с някого и да спи с него, та очаква и от останалите да го правят.
Да продължава зорко да я следи и два месеца след като са скъсали да я дебне, че ходи да обикаля за апартаменти?!? И защо не? Даже малко криндж звучи - жена, която не те интересува, а ти продължаваш да я следиш.
Тя самата ми хареса в надкаста и в ПО.
Харесвам ги и двамата - идеални и интересни са за предаването, в реалния живот трудничко би се живяло с него. С нея - който я харесва би му било забавно.

# 4 287
Сериозен въпрос
Игри на волята и Ергенът.
Но това е достъчно майка му и баща му да се откажат с Държавен вестик от него.
Кой Вип брадър?
https://www.facebook.com/watch/?v=2235798110035061 - Не помня коя година е било... 2018?

# 4 288
  • София
Напротив, не винаги се качва първо в bTV.
При Островът на 100-те гривни много пъти се качваше първо в Ютюб, Надкаста. Да кажем ги редуваха. 50 на 50 грубо казано. За Ергенът не съм следил, защото не ме интересува толкова.
Но за надкаста с Даниела ми се струва, че ги пуснаха едновременно в Ютюб и bTV. Някой може ли да каже нещо по въпроса? Доста рано го пуснаха вчера ей така от нищото и беше изненадка. Макар че е логично да ги пуснат първо тях и после Роси, Ади и Васко в този ред (предполагам).
Нали се водеше спор тук и обазалагания кой надкаст ще е по-гледан. На Мартин или Даниела.
Ами ако на Даниела както си мисля е пуснат по едно и също време, то сега правят лоша услуга на Мартин.
За 1 час поне 20 хиляди човека ще го изгледат в bTV ако не и повече. А ако се забавят още повече е малко вероятно Мартин да бие Даниела.

# 4 289
2018-та, да. Голям хубавец беше тогава.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт