Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 107 986
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Лелее, пак 16ти въпрос. Големи спорове. Замисляте ли се колко е излишно и прекарено вече??? Хайде, стига. Хайде да идва вече утре по това време, че поне да сменим темата.

# 1 141
  • София
Лелее, пак 16ти въпрос. Големи спорове. Замисляте ли се колко е излишно и прекарено вече??? Хайде, стига. Хайде да идва вече утре по това време, че поне да сменим темата.
Кажи коя тема ти е интересна и да я почваме нея. Wink

# 1 142
  • София
Ами в момента никоя. Днес е времето за лек преговор по математика и почивка. Да минава утре и край.

# 1 143
Мен ме притеснява риска от даване на 0 точки за частично верен отговор, затова ще пиша оплакване.
И мен.

Щом има деца, които са се справили няма как да се ощетяват. Така се прави класиране- има много силни, силни и средни и тези въпроси отсяват.
Ами малкото деца, които да отговорили на въпрос 16, който е по материал от 9-ти клас, просто са го направили по метода на изключването, а не защото го разбират. Кое точно им е силното?

И как пък така решихте, че се играе на онче-бонче в цял текст и са налучквали?
Моето също е дало непълен отговор, но не бих оспорвала вниманието и знанията на деца, които са се справили.
Приемете, че има деца, които са по-силно от Вашето. Съжалявам, но е така.

# 1 144
  • София
Ами в момента никоя. Днес е времето за лек преговор по математика и почивка. Да минава утре и край.
Ами значи слагаш хикса на прозореца и преговаряте. Нека другите да си пишат за 16-ти и транспортира. Всеки по различен начин бори стреса.

# 1 145
Предлагам в името на правдата, всички афектирани майки да пишат до МОН и да се свършва тази драма. Нека тотаджиите си получат заслуженото и работите им да бъдат анулирани, за да изкореним тези порочни хазартни практики.

# 1 146
Е, не е онче бонче правилния отговор на 16 в. Има си съобразителни деца, това е:)

Дайте да определим тема за утре:) там поне няма свободни съчинения. Или си решил, или си сгрешил🤣

# 1 147
  • София
Ами значи слагаш хикса на прозореца и преговаряте. Нека другите да си пишат за 16-ти и транспортира.
Благодаря за съвета Simple Smile

# 1 148
  • София

Точно това беше въпросът. Детето си държи на триъгълника, който по принцип ползва и аз нямам нито един аргумент, с който да я накарам да го смени. Но точно заради риска някоя леля да ѝ го вземе, ще ѝ купя още един - "правилен".
И като казах леля, та се сетих от какво се оплака детето вчера. Каза, че едната квесторка не е млъкнала през целия изпит. Децата са ѝ направили забележка, но тя е продължила да шушука през цялото време.

Явно класиците си държат на триъгълниците 🤭 За лелята от село Мрамор е подаден сигнал в РУО, помолих ръководството да осигури заселено присъствие в коридорите утре, за да не се повтори случката.

# 1 149
  • София
Я, верно да сменя темата Simple Smile
Кажете, за лична карта, ако детето има задграничен паспорт и двамата ли родители трябва да ходят в районното да подават заявлението? Моята девойка в понеделник направи 14 г. и ми се иска да я отметна тази работа още сега, че после много напрегнато време ще дойде.

Jackobiana, ехааа, нашите са били в една стая значи Simple Smile)) Точно лелята от Мрамор. Ужас!
Добре, че класиците са отворени, че са ѝ скръцнали със зъби, макар и не много ефикасно.

# 1 150
  • ту тук, ту там
И да няма задграничен, пак е достатъчен един родител.

А за получаване после не е нужно да присъства детето, може само родител.
(За 6-то РПУ, но не вярвам да има разлики.)

# 1 151
  • here and now
Кажете, за лична карта, ако детето има задграничен паспорт и двамата ли родители трябва да ходят в районното да подават заявлението? Моята девойка в понеделник направи 14 г. и ми се иска да я отметна тази работа още сега, че после много напрегнато време ще дойде.
Единият родител е достатъчен. С паспорта, няма нужда и от акт за раждане.

# 1 152

Jackobiana, ехааа, нашите са били в една стая значи Simple Smile)) Точно лелята от Мрамор. Ужас!
Само единият

# 1 153
  • София
Много благодаря! Че иначе става едно сложно мъкнене, мрънкане "На работа съм..." и т.н. битовизми Wink

# 1 154
Единият родител е достатъчен. С паспорта, няма нужда и от акт за раждане.

Носи се и акта..показва се само.

Общи условия

Активация на акаунт