При нас беше започнала една хубава 6-часова пауза между храненията вечер, той от доста време вече си хапва 6 х 150 мл с 5 м.л. на четири часа, на Хипп АР сме от месец и половина вече, уж всичко наред. Да, но от десетина дена заради запек започнах да му давам Омнибиотик Панда... да, ама в четвъртък вечерта нашето момче изведнъж получи диария - без температура, без повръщане, усмихнат и активен, но... изхождания по 5-6 пъти на ден, накрая само воднисти... водихме го на нашия педиатър, аз и преди съм споделяла, че тя е доста старомодна, каза да му даваме преварена оризова вода между храненията и да сменим млякото с хипоалергенно - той кръв или слуз в изпражненията няма, а за оризовата вода четох, че не се препоръчва за 3-месечно бебе въобще. Изписа ни и прахчета Ентерол сутрин и вечер и ни прати вкъщи. Каза да спрем Омнибиотика. Уикенда позакрепихме положението и намаляха изхожданията до 1-2, но продължават да са много течни, видяхме се в чудо. Взех да го храня по по-малко но на три часа, вместо на четири, та си върна и нощното хранене. Сагата си продължава и до днес... Не знам някой сблъсквал ли се е с нещо подобно, шишетата си ги стерилизираме, млякото уж си е все същото и в срок на годност, а пък нашият отскоро почна да си лапа ръчичките и се чудя дали не е забърсал нещо покрай tummy time или някоя играчка... на нас нищо ни няма. Какво ли не се хванах да пера и чистя, но то вече няма значение. Иначе сме правили рота ваксина преди седмица и половина, надали е от нея също.Ужас просто.