Чувствам се зле…

• 10 747
  • 230
  •   2
Отговори
# 45
  • Обран бостан ;)
Жената има нужда от опора, кое не разбираш? Има нужда от това някой да я изпрати, да поправи шкаф. И апропо на мен мъж ми е оправял цялата инсталация без секс. Това значи сериозност, не първо покажи гола снимка и после ще видим струва ли си да влагам нещо.
Секса е важен, но е хубав, когато вече харесваш човека и имате отношения.

Не знам защо жените, като цяло и ти в частност, не разбирате, че за да се чувства един мъж добре в компанията ви, иначе казано нещата между вас да се задълбочат, е необходимо да му дадете и това от което той има нужда.

# 46
Ама ние го разбираме, и ние имаме нужда даже от същото. Просто искаме първо да получим нещо, да ни впечатлите и спечелите. Защото сте мъже, и трябва вие да действате първи и да накарате една жена да се чувства специална.

# 47
  • Melmak
Ако й трябва домашен майстор може да си потърси такъв, на когото да заплати да й монтира шкафа и да й оправи нещо по дома. Не е нужно да се хваща с мъж.

За да влезне човек във връзка, хубаво е да бъде осъзнат и достатъчен на себе си. За това не разбирам какво значи да ти липсва мъжка опора. В днешно време жените работим, пътуваме свободно, развивме се. Всичко това можеш да правиш без мъж. Въпросът е ако искаш семейство, деца, връзка, близост, секс. Напълно нормални неща са това. Ако ще е за да ти оправя шкафовете у вас, викни си майстор и му плати.

# 48
  • Обран бостан ;)
Ама ние го разбираме, и ние имаме нужда даже от същото. Просто искаме първо да получим нещо, да ни впечатлите и спечелите. Защото сте мъже, и трябва вие да действате първи и да накарате една жена да се чувства специална.

Е, ти сега тури кръст на всички постижения на жените през последноте 6-7 века, барабар с еманципацията.

Борили сте се и сте постигнали, да имате право на глас, да можете да носите панталони, да заемате ръководни длъжности, да шофирате, да пилотирате, да сте наравно с мъжете във всичко, а точно в свалките, където уж сте най-добри - всичко е като в средновековието.

Правиш, правиш, правиш и все малко, все недостатъчно.

Няма оправия. НЯ МА.

# 49
Не е същото, на някои жени им е писнало сами да си чистят леда от колата зимата. И да няма на кого да разчитат, да правят всичко сами. Мъжете не са само за секс, нито в семейството е само това, че да се преекспонира чак толкова.
И майстор на някои жени им е писнало сами да си викат.
И да имаш само сексуален партньор, и да си викаш майстор ... накрая пак си сама реално. На жената й трябва повече и оставам с впечатлението, че авторката има това предвид. Иска мъж в пълния смисъл на думата.

# 50
Борили сте се и сте постигнали, да имате право на глас, да можете да носите панталони, да заемате ръководни длъжности, да шофирате, да пилотирате, да сте наравно с мъжете във всичко, а точно в свалките, където уж сте най-добри - всичко е като в средновековието.

Равните права и равните физически възможности не са едно и също. Темата пак тръгна в съвсем друга посока.

# 51
  • Melmak
Аз оставам с впечатлението, че “мъж” е майстор, чистач на лед от колата и такива неща.
Ако тук влезе мъж и напише, че му е писнало да е сам, защото иска жена да му сготви, а не да яде от ресторант нон стоп, ще го набиете с клавиатурите.

# 52
  • София
Не знам защо жените, ... че за да се чувства един мъж добре в компанията ви, иначе казано нещата между вас да се задълбочат, е необходимо да му дадете и това от което той има нужда.

Ние чудесно го разбираме, ама не само мъжете имат нужди. Жените също имат нужди. За да се задълбочат нещата то трябва да е двупосочно - мъжете да намерят нужното, но и жените също.

Така де, ако трябва да се въртя на пета, защото един мъж има нужди, а той не дава 5 пари за моите, според теб колко време ще продъжи това - макс 2 седмици.

Иначе отдавна е ясна една много простичка истина: една жена се чувства специална, когато един мъж, особено този, обект на нейните симпатии, ѝ покаже, че тя е по-различна, по-по-най в очите му от другите жени - да ѝ помогне, да ѝ отвори вратата, да поеме торбите...  Много бърчичко се мотивира жените да дават на мъжете това, от което имат нужда.

# 53
Не е същото, на някои жени им е писнало сами да си чистят леда от колата зимата. И да няма на кого да разчитат, да правят всичко сами. Мъжете не са само за секс, нито в семейството е само това, че да се преекспонира чак толкова.
И майстор на някои жени им е писнало сами да си викат.
И да имаш само сексуален партньор, и да си викаш майстор ... накрая пак си сама реално. На жената й трябва повече и оставам с впечатлението, че авторката има това предвид. Иска мъж в пълния смисъл на думата.
Точно така.

# 54
  • Обран бостан ;)
Аз оставам с впечатлението, че “мъж” е майстор, чистач на лед от колата и такива неща.
Ако тук влезе мъж и напише, че му е писнало да е сам, защото иска жена да му сготви, а не да яде от ресторант нон стоп, ще го набиете с клавиатурите.

Нещастник Trollface

# 55
Самотните мъже надали ядат на ресторант, даже ходят по-често, когато вече имат жена. А и може да каже, че му липсва семейния уют, топлотата и красотата, която една жена внася в дома.
Просто мъжът не е само за секс, нито жената, нито връзката или бракът. На всички мои необвързани приятелки и познати им липсва мъж, не заради секс, и не търсят връзка само за секс. Това са мъжете повечето пъти, и жените малко по-малко започнаха да се примиряват, защото много мъже не предлагат повече. Може и да е от поколенчески различия, не знам, всеки си е прав за себе си и реално има различни начини да се започне една връзка. Но авторката, когато иска нещо, трябва да следва своите вътрешни потребности.

# 56
  • Melmak
Не можеш да ме убедиш, че здрав човек на 25 няма вътрешна потребност от секс.
Въпросът е дали иска фък бъди, дали иска съпруг/сериозна връзка.
Като иска мъж, трябва да направи нещо, че да го срещне. Висенето тук не е добра идея.

Идеи са - излизане, запознанства с нови хора, тиндер и подобни.

Самата тя трябва да вижда как реагират мъжете около нея. Не вярвам да няма никакви кандидати. Въпросът е дали не й харесвар, дали тя не ги забелязва, дали не ги отказва?

Няма как да знаеш дали с някого от една среща ще прерасне в нещо сериозно. Просто излизаш с някого, с когото имаш химия и толкова. Егати драмата. Това младите наистина ме изумяват понякога. 😁

# 57
Ама “писна ми да се оправям сама” не е много здравословно. Още от началото на едни отношения да обременяваш човек с това, че трябва да те гледа по един или друг начин, а не да търсиш партньорство.

# 58
Преди да срещна партньора ми, имах период, в който излизах на срещи. Понеже тъкмо бях приключила дълга връзка, въобще не търсех обратно да скоча в такава. И това ми помогна да открия и него - без да съм опъвала листа с критерии, някак на шега и без огромни очаквания.

2 неща: без запознанства и срещи с хора извън твоя кръг няма как да стане. Т.е. Принцът дори и в съседния вход да живее, той пак няма да почука случайно на твоята врата. Тези неща ги оставете за Hallmark.

И второто нещо: когато някой ми кажеше, че от 3-4 години не е имал връзка, ми светваше червената лампа. Не беше dealbreaker веднага, но много често в хода на разговора или след среща си проличаваше какъв е проблема (и обикновено имаше такъв). Говоря за 3-4 години без връзка, дори и от порядъка на няколко седмици, месеца.

# 59
Точно в тази възраст да си без връзка не е съвсем нормално. Търси активно по всички възможни начини. Няма лошо и неангажиращи връзки за секс. Излизай винаги, когато е възможно. Прави спорт. Много си млада, имаш много големи шансове.

Общи условия

Активация на акаунт