Седмокласници 2025/2026 - тема II

• 27 625
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Пак трябва да се мъкнат тежките учебници. Уж декларация попълних и нищо. За малко да получи забележка на 16/09, че е без учебник по история.

# 271
Днес направих регистрация в НЕИСПУО или както там се пише, за достъп до дигиталната раница. Еми пак не е ок направено.
Като избереш учебник по даден предмет те праща към линк на издателството и където и трябва да се логваш с акаунт, за да виждаш съдържанието. Омръзна ми от акаунти и всякакви апове на телефона, където да ми искат регистрация, парола и т.н

# 272
Моята няма да носи учебници. На родителската казаха по всички предмети, че не е необходимо, имали електронни учебници.

# 273
Днес направих регистрация в НЕИСПУО или както там се пише, за достъп до дигиталната раница. Еми пак не е ок направено.
Като избереш учебник по даден предмет те праща към линк на издателството и където и трябва да се логваш с акаунт, за да виждаш съдържанието. Омръзна ми от акаунти и всякакви апове на телефона, където да ми искат регистрация, парола и т.н

Миналата година при нас в дигиталната раница липсваха само учебниците на Просвета и искаше парола. Останалите ги имаше. При вас всички учебници ли са с линк към отделни сайтове?

# 274
И нашата РС мина. На пръв поглед учителите ми се видяха страхотни - изискващи и даващи. Прекрасни са по БЕЛ и математика. Обясниха за НВО, опитаха се да ни успокоят. Мисля че ще им дадат добра подготовка. Единствено по музика ми се видя странно. Човек - теории. Ще пишат, ще имат контролни, презентации, за музика и пеене изобщо не стана дума. Попитах другите родители и те казаха, че е това той е само по теорията, но иначе със самочувствие.
По БЕЛ ни дадоха 4 помагала, по Мат един сборник, но госпожата каза, че ще им дава много други допълнителни материали. По всички разказвателни искат учебни тетрадки и казаха, че ще проверяват дали са попълнени. Химичката каза за интегралните задачи да сме спокойни няма нищо ново и всичко е математика.
РС ме поуспокои откъм учители.

# 275
Учебната година при нас вече започна с пълна сила.Днес имаха входно ниво по история,другата седмица в някои дни ще имат по две входни нива.Кога успяха да преговорят не знам

# 276
  • shumen
Моя ще носи само някои учебници.Въпреки това раницата пак е тежка.
Днес класната им писа,че отпадат учебната тетрадка по История и Химия и едното помагало по ИУЧ Български.Вторник ще имат родителска среща,но аз съм на работа и няма да мога да отида.
Кати,и моя другата седмица ще имат входни и то не по едно,а по две на ден.За Вторник каза,че ще правят по БЕЛ и Информационни технологии.
За преговор са имали по 1 час и повечето учители са им казали да си допреговорят сами.

# 277
  • София
Момичета, кой е поел седмокласната тема?Ако може да ми прати паролата, защото явно е сменена.
При нас на РС ни оставиха родителите да решим електронни учебници, хартиени носители кое къде да се ползва....много тъпо , защото измислиха пълна простотия,с която изобщо нищо не олекотяват децата, а ни беше даден шанс.

# 278
При нас ние нищо не решаваме и децата си мъкнат тежките чанти. Аз чакам родителската, мисля да отида и да питам.

# 279
Привет ! Влизам отново след 8 години почивка в темата за седмокласниците  ...🤣

# 280
  • пустинята Гоби
Каква е идеята на електронните учебници, детето носи таблет/ четец? Нашето училище явно хич не бърза, изобщо не е ясно кога ще има родителска среща, може ли да се ползват електронни учебници и т.н.

# 281
Класът нас нашата седмокласничка е 1:1 и всяко дете има лаптоп. Въпреки това, учебници се мъкнат.

# 282
  • София
Каква е идеята на електронните учебници, детето носи таблет/ четец?
Учителите пускат на проектора електронния учебник (поне при нас). Децата ми се оплакваха,че така понякога не виждат.

# 283
Не носи учебници в училище от 5 клас. Общо взето и вкъщи толкова ги ползва... Работят главно по тетрадките, каквото са си записали в час или помагалата, за да пише домашни...

# 284
  • Някъде по Дунава
Моят носи всички учебници без музика и изобразително. Много му тежи раницата. Хубаво е , че училището е срещу нас.

Общи условия

Активация на акаунт