Обича ли ме изобщо?

• 3 885
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
Добре де, пак питам, защо мислете, че "обвързан" не може да си чати с други? Какво го спира? Блокира му съобщенията от и до други жени ли?

# 46
Добре де, пак питам, защо мислете, че "обвързан" не може да си чати с други? Какво го спира? Блокира му съобщенията от и до други жени ли?

Не го спира, спира други жени да си пишат с него.
Като го видят, че е "обвързан" може и да го блокират.
А като си е необвързан си пишат с него като някакви патици.

# 47
Не го спира, спира други жени да си пишат с него.
Като го видят, че е "обвързан" може и да го блокират.
Спира ги трънки Joy Сори, не се заяждам, макар че може да звучи така, но наистина не разбирам от къде идват тези сентенции Simple Smile Нагледала съм се на много и няма ни-що, което да спре един човек да изневерява, ако иска. Даже има проучване, че обвързаните мъже са по-желани. Щом някоя мадама е с него, значи е читав Wink А някой читав, и да му пишат, понеже е "необвързан", му е все тая Simple Smile Параграф 22.
Може и да го блокират, може и да не го. Обвързани жени също изневеряват, не са само мъжете. Обвързани с необвързани, обвързани с обвързани...
Хеле пък, ако вече се познават. Айде, да речем, че нови няма да му вържат, ама старите познайници какво ги спира? Даже, ако щеш, от чиста женска злоба и вирнат нос може да се пробват да го прилъжат, да видят дали могат Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 13:17 от Inferiya

# 48
  • София
Сериозно ли смятате, че някакъв статус може да спре някого.
Че те женени мъже с халка и деца изневеряват. Камо ли на тази възраст, когато може да е предизвикателство даже да свалиш някой уж с гадже.
Може би познавате младежа, че сте така категорични?

# 49
Да, моите скромни наблюдения са, че нищо не спира жените вече. Обвързан бил. Пхах. Тя даже още повече се амбицира.
Разказвала съм с бившия как му звъняха "приятелки" по нощите да "споделят". Едната дето чак се свърза с мен да не взема сакън да ѝ разваля семейството и мъжът ѝ да научел. Казвам – аз проблем нямам с вас и не ме интересува мъжа ви, вие сама си разваляте семейството с подобни комуникации. Та. Абсурди има всякакви.

# 50
  • София
Явно някои са твърде наивни, но на нас са ни се случвали в живота и неща от типа жена да сваля съпруга ми в мое и на децата присъствие и при видимо от негова страна пренебрежение към нея, както и наш познат, който знае и за семейния ни статус, и самият той е женен с 3 деца, да се пробва дали ще мине при мен. Този последният има във ФБ общ профил с жена си. Wink
Но пък нищо не ви пречи да подкокоросвате авторката.

# 51
На 19 годишните интернет и социалните мрежи не са им като на нас. Тя си усеща, че я крие и там се прави на свободен, иначе щеше да знае, че не ги ползва или не поства лични неща.
Точно, майка ми на 55 даже е с моминската фамилия, че почнала работа преди да се ожени и иска колегите й да не се чудят коя е. Една снимка няма с баща ми, нито с мен, само на котката.
Обаче на 19 е друго. И аз цяла година не качих снимка с мъжа ми, накрая го направих, защото исках разни досадници да спрат да ми пишат. Мм си сложи наша снимка месец след запознанството ни.
По-важно е наистина дали те запознава с приятели, които на тази възраст са по-важни от родители. Но нещата се усещат, и все пак момичето е малко обсебващо с тези подаръци. Аз на 19 можех да подаря само шоколад, разбира се, винаги може да се направи жест, това е важното и все пак нещата се усещат, но е твърде рано за сериозни неща. На мен ми е несериозно снимка с всяко гадже и после триене. Но на тази възраст, ако се правиш на свободен в социалните мрежи жената трябва да има едно наум дали не се прави на свободен там.

# 52
Статусът в социалните мрежи не е спирачка за изневяра, просто вкарва несигурност в момичето. Младите хора са изключително в социалните мрежи и то от край време. От тийн годините ми помня, че моите готини съученици качваха снимки, селфита и статуси, че са обвързани. Аз не качвах нищо, щото нямах "сериозна връзка" в онези ранни 16-19 години... А когато имах гадже, не разрешавах да ме тагва, нито го обявявах, щото не беше сериозно Smiley
Та и авторката от това се опасява - че не е сериозно.

Относно социалните мрежи на възраст под 30 всички сме крили определени статуси от роднини. Това, че ви изглежда, че нищо не качваме, не означава, че е така. Например в студентските си години целият ми фейсбук се състоеше от снимки в бар/кръчма/маса. Изглеждаше все едно съм алкохоличка. В приятелската листа имах преподаватели, роднини. Просто скрих снимките от леля ми и доцента и готово.

# 53
  • София
Дали младежът изобщо е толкова активен в мрежите?
Макар авторката очевидно да не се включва повече.

# 54
Млади хора на по 19-23 години да си дават през ден подаръци, ми се струва доста измъчена работа. Даже дядо Коледа не го прави, а той има неограничен ресурс, знаем.
Питам се защо младо момиче си купува внимание с подаръци. Кажи, защо? Обичта не се изразява с подаръци, друго нещо е потребно.

Теди, маса младежи не постват активно в социалните мрежи, не афишират личния си живот и не са длъжни. Ти си публикувай каквото искаш, той решава за себе си и това не е показател за нищо.

Когато сте заедно, какво правите - само секс и се разотивате? Разговаряте ли, хубаво ли ви е заедно? Когато сте с приятели, той зарязва ли те и говори с приятелите си, или ти обръща внимание?
Сеща ли се да ти се обажда, да настоява да се виждате?
Тези неща гледай, отношението е важно. И стига си правила нон стоп подаръци, съвсем излишно е.

# 55
Аз само да попитам. Няколко пъти се спомена, че той я бил използвал за секс. Тя не прави ли секс също и не го ли използва и тя за това. Само мъжете ли изпитват удоволствие от секса?
Познавам много млади хора, които не си афишират връзките в социалните мрежи.
Това пък как би спряло някого, че пишело обвързан Grinning

# 56
Аз само да попитам. Няколко пъти се спомена, че той я бил използвал за секс. Тя не прави ли секс също и не го ли използва и тя за това. Само мъжете ли изпитват удоволствие от секса?
Познавам много млади хора, които не си афишират връзките в социалните мрежи.
Това пък как би спряло някого, че пишело обвързан Grinning
Очевидно не го използва САМО за секс. Мисля, че на всеки е ясно какво означава да използваш някого само за секс, да нямаш чувства и сериозни намерения. Обикновено това удря повече по егото на жената, ако тя не е наясно от самото начало. Но дори така познавам такива, които се скапват щом той намери жена, която харесва и я остави, защото иска връзка с другата, особено ако се познават.

# 57
В нея е топката.
Всеки си има различен маниер на живеене. Затова си търси импониращ на нея и нейните представи за живот и любов.

# 58
Мъжът трябва да тича след теб, не ти след него, нито да му обясняваш как трябва да се развиват едни нормални двустранни отношения. Дистанция и уважение към себе си- това ми е съвета и стига му прави подаръци, той да не е някоя мома. Дай му пространство и виж дали държи на теб, дали ще те потърси.

# 59
Здравейте Мами ,на 19 съм, нова съм тук(моля не ме съдете). Преди няколко месеца се запознах с едно момче, той е с няколко години по голям от мен. Връзката ни е много хаотична-смисъл аз давам всичко от себе си(правя му подаръци, говоря му мило, скандали не вдигам) а той не се интересува от мен освен ако не е за секс(само веднъж ми даде подарък). Когато се видим той се държи сякаш го е срам от мен, а ме запозна с всичките си приятели. В инстаграм си сложих наша снимка, а той не. При въпроса "Защо не си е сложиш наша снимка?" той ми отговори че не искал да раздухва нещата, при което аз му отговорих че или не ме обича или го е срам от мен, той ми отговори че ме обича. Какво да правя?

Виж, когато един човек те обича, ти го усещаш — не чрез думи, а чрез действия. Ако постоянно се чувстваш недооценена, не си измисляш — просто това не е човекът, който може да ти даде любовта, от която имаш нужда.

На 19 си — тепърва ще разбираш колко по-красиво е, когато любовта не те кара да се съмняваш в себе си, а те кара да сияеш. Не се примирявай с трохи от внимание. Ако някой го „е срам“ от теб, значи не заслужава да бъде до теб.

Понякога най-здравото, което можем да направим, е да се отдръпнем от човека, който не знае как да ни държи.

Общи условия

Активация на акаунт