💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 74 992
  • 2 154
  •   23
Отговори
# 1 905
  • София
Ивайло кажи им истината и не им я спестявай на тия жълти патици.. Те те номинират, а ти си длъжен да ги спасяваш.. Ай, сиктир..

# 1 906
  • София
Предлагам на продукцията да спре да вкарва жени във формата. Направо почвам да се отчайвам от женското съсловие. Тук като чета, че и на други места жените не сме такива, а какви подбират за тел. предавания не е истина просто. Ни една читава не видях в Игри на волята, освен Амелия Мира и да има още една-две за 7 предавания.

Значи рейтинга ще умре, както и коментарите.
Жените носят основното съдържание.

# 1 907
Хайде, Ивайло, започвай чистенето на изрусените “най-силни” женички и Мирка! “Който ми дойде, ще го изпратя вкъщи!”

# 1 908
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Пекин и двете бели птици са много нагли. Откъде накъде ще изискват и търсят сметка на Ивайло за каквото и да било. Не стига, че го отнесе невинен, заради тях, че плюскали тайно, не стига, че го излъгаха и номинираха, а сега и изискват да се напъва, защо? За да ги пази да не ходят на номинации и битки, а той да е на абонамент на терена, егати наглярките.

# 1 909
Сега кои две от 4-те блондинки ще ходят на елиминации?

# 1 910
  • София
Дино знае къде да пипа Simple Smile
Генерал Ръждавичка е сърцето и душата на оригиналните Феномени.
Негови думи. Не мои. Simple Smile

# 1 911
  • Някъде там...
Ох, какви мазни и неискрени хора. Animal Snake
Да приключва тоя съвет, че ще повърна.

# 1 912
Томчо пак е на лайв в тикток. Твърди, че продавачката сама потърсила контакт с предаването и им дала записа Joy
Ами тоо не се знае каква сума е натрупал Томчо в магазина.Пак казвам според мен Томи е пазарувал не един път.Жената може да се е уплашила дали  ще си получи парите и да е решила,че това е начина

А може и тя да си е казала "Абе яяя, ще ви хрантутя аз тука. Тия игри на волята трябва да са честни. Като ще ядеш, да не си влизал! То един, то два пъти, то три пъти... Ай стига толко! Ей сега ще ви изтропам!" 😄😄

Нова измама: докопвате от някъде екипче на ИВ и си пазарите на вересия до откат. Ако сте като Николета, е важно да запомните, че номерът ще мине само ако е лято. Да няма после объркани. 😀

# 1 913
Ръждавичка и Дино са много рибешки и двамата, как си говорят и помагат. Сладури.

# 1 914
"Калин спи преди игрите, мачка на арената, спи след игрите....цял ден спи!" Satisfied Калин ще проспи всички коалиции в игрите...

# 1 915
  • София
Забелязвате ли, че откакто Чикагото се върна при Феномените си седна на старейшинското място.
Александър отстъпи най-важния стол на масата. Wink

# 1 916
  • София
Дино наистина се престара с подмазването на Ръждавичка, доста грозно пренебрегна Сапунджиева, особено и щом е сготвила вечерята.

Ах, леле, мъка, мъка... Наложи се да номинират многострадалний Миро!

# 1 917
  • Някъде там...
Така се възстановява най-добре. Спиш. Simple Smile
Ето ви едни страхотни млади хора на Мальовица:

# 1 918
  • София
След Игрите, Ръждавичка ще е най-търсения кинезитерапевт в България. Grinning

# 1 919
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много сладък ❤

Общи условия

Активация на акаунт