Къде да намеря такъв мъж

• 17 188
  • 476
  •   1
Отговори
# 240
Nevena,никой не я убеждава в нищо, тя просто си търси информация. Ама съфорумците пак обръщат темата на спор кой е прост и кой - висшист, все едно дипломата автоматично прави човека интелигентен.

Просто казваме, че ако си хване необразован мъж шанса да си остане такъв е много голям (а тя такъв не иска).
И тука среднистите ревнаха на умряло, че не й влизат в "таргета".

# 241
Nevena,никой не я убеждава в нищо, тя просто си търси информация. Ама съфорумците пак обръщат темата на спор кой е прост и кой - висшист, все едно дипломата автоматично прави човека интелигентен.

Просто казваме, че ако си хване необразован мъж шанса да си остане такъв е много голям (а тя такъв не иска).
И тука среднистите ревнаха на умряло, че не й влизат в "таргета".

Не знам кои са "среднистите", при положение че тук във форума всички са висшисти, модели, с розов живот, много желани и напълно перфектни.

# 242
Ми тогава какво подскачаш?

# 243
Това да имаш висше нищо не значи, толкова хора познавам записали някакво си висше, изкарано с 3, "за да имат тапия"
И в същото време има умни хора, примерно с някакво професионално образование, дето са в пъти по-успешни

П.П. Аз имам висше и работя съвсем друго.
Не знам имам ли полза или не от дипломата въобще

# 244
Да бе ясно, ама авторката иска образован мъж с професия.
Вашите критерии авторката изобщо не я вълнуват.
И между другото факта, че такива мъже каквито тя търси не се въртят край нея означава, че определено не предлага нещо, заради което мъж от желаната "категория" би се хванал с нея.
Или не е "средна хубост" а доста под това или работата й, не е чак толкова престижна колкото я изкарва.

# 245
244 мнения по темата и никакво включване с дни от авторката.

Вариантите са няколко
1. Поредната пързалка. Нищо, Коледа идва все пак, простено ѝ е Nature Snowman
2. Авторката вече е намерила такъвия ти мъж и грам вече не ѝ пука вече какво става тук. Важното е, че който е имал желание да се самопохвали, е получил тази ценна възможност, който е имал нужда да се позаяжда, също. Изобщо всички форумни нужди са задоволени.

# 246
Е аз като съм с вишо ама дипломата ми дори не си знам къде е в момента по простата причина, че никога не ми е трябвала, тогава от кои съм? Само информативно питам

# 247

Аз изразявам мнение ,ти подскачаш на всеки коментар ,дори и мои.
Добре е да не репликираме всяко мнение, не всички се вписват в твоите рамки.

# 248

Аз изразявам мнение ,ти подскачаш на всеки коментар ,дори и мои.
Добре е да не репликираме всяко мнение, не всички се вписват в твоите рамки.

Тук не говорим за мен, а за авторката. Аз каквото съм търсила съм намерила.
Въпроса е как авторката да го намери.

По въпроса с "безполезното висше образование" - при равни условия например за назначаване на работа една диплома (или липсата й) може да ви спечели или коства мястото.

# 249
Не,дипломата не е решаваща...

# 250
  • Пловдив
Не, Аззи е старо куче. Милениъл е.
С теб ще се разправям отделно за старото какво беше там.
И чети внимателно, че аз като чета, хем съм с момичета ми настръхват косите да не решат да минат през феминизма, а на теб ако ти дойдат три феминистки, не знам как ще ги спасяваме момчетата.
Нямам притеснения. Аз съм феминистка. Те са свикнали.

# 251
Не,дипломата не е решаваща...

Когато не познаваш кандидатите и няма кого да разпитваш е...

# 252
  • Пловдив
Този, който оре и не го интересува нищо, е малко вероятно да се засече с ядрена физичка.
„Мъжът от съседния гроб“ (Grabben i graven bredvid) от шведската авторка Катарина Масети (Katarina Mazetti)

# 253
  • София
Не, Аззи е старо куче. Милениъл е.
С теб ще се разправям отделно за старото какво беше там.
И чети внимателно, че аз като чета, хем съм с момичета ми настръхват косите да не решат да минат през феминизма, а на теб ако ти дойдат три феминистки, не знам как ще ги спасяваме момчетата.
Нямам притеснения. Аз съм феминистка. Те са свикнали.
И аз. Но крайните прояви не ми харесват.

# 254
  • Пловдив
Е крайни-крайни, колко крайни? Не си късам и хвърлям сутиените, най-малкото - СКЪПИ са!

Общи условия

Активация на акаунт