Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се мият бебешките шишета правилно?
Какво е най-важното и какво е важно при кърменето?
Къде мога да направя 3D ултразвук?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се мият бебешките шишета правилно?
-
Какво е най-важното и какво е важно при кърменето?
Най-важното при кърменето е желанието да кърмите и поддържането на добра хидратация чрез консумация на много течности, като вода. Освен това изцеждането на гърдите след всяко хранене и приемането на витамин Е под формата на 1/4 таблетка сутрин и вечер може да помогне за увеличаване на производството на кърма. Важно е също така да слушате съветите на лекарите и да посещавате лекции за кърмене, за да сте подготвени за различни ситуации.
-
Къде мога да направя 3D ултразвук?
-
Какви подаръци са подходящи за свекървите?
-
Как да науча бебето си да ходи на гърне без памперси?

dichi0103 - първа бременност
Lauren - първа бременност
sunny_77 (гр. София)- втора бременност -
Весела -
Самуил 

миналата седмица бях при него, наистина невероятен човек, но си бях сигурна, че няма да се разочаровам, след всичките страхотни коментари, които дадоха момичетата от форума за него
Толкова много ми хареса прегледа при него, че си записах час за още един преглед след 2 месеца, въпреки че той ми каза че няма нужда, само ако желая
Не от суеверие точно, но не ми се бърза все още с покупките, ще устискам още малко 
и май и аз ще си взема на Avent и Chicco.
. Много е важно, обърнете внимание още в родилното да ви обяснят лекари или сестри как да кърмите и изцеждате, за да не станат гърдите ви бомби, както беше споменала maja
. Е, много е практично, не мога да отрека и ще ми избегне търсенето на стерилизатор "не за микровълнова"
, иначе не искаше да тече кърмата