Отговори
# 435
Добър вечер и от мен wavey,
Докато ви чета си излапах салатката за вечеря. Днес на обяд хапнах една вегетарианска лазаня.
В нас кантара ми няма батерии и поисках да взема тези на резервния ключ на колата ми, но мъжа как се разписка....Та снощи ходих до едни приятели и там се претеглих : започвам от 77,3 кг. Много бе боже. newsm45
Как се усвиних, не е истина. Weary
Утре ще съм на плодове - имам една ябълка, 2 мандарини в офиса и си купих днес едно кило грозде.
Трябва да ми стигнат по принцип. Пък и утре ще работя до 14 часа и после с мъж ми ще ходим на един салон за вътрешно обзавеждане и дизаин че приключваме вече ремонтите в нас и трябва да сменим един или друг стар мебел. smile3508

Та за диетата досега :
- 1 ден : до обяд нищо, на обяд омлет с кашкавал и салатка , вечерях една салатка от домати и краставици
- 2 ден : до обяд нищо, на обяд бобена салата, вечерта ориз със спанак и салата , и 2 чаши червено вино (бях на гости)
- 3 ден : сутринта - 2 ябълки, на обяд - вегетарианска салата, вечеря - зелена салата .

Какво мислите - добре ли е Thinking? Ще си взема другата седмица батерии и ще видя резултата тогава. Embarassed

# 436

Та за диетата досега :
- 1 ден : до обяд нищо, на обяд омлет с кашкавал и салатка , вечерях една салатка от домати и краставици
- 2 ден : до обяд нищо, на обяд бобена салата, вечерта ориз със спанак и салата , и 2 чаши червено вино (бях на гости)
- 3 ден : сутринта - 2 ябълки, на обяд - вегетарианска салата, вечеря - зелена салата .

Какво мислите - добре ли е Thinking?

Ох, миличка но ти направо си гладуваш Naughty Вкарай месо в белтъчния. Втория ден е ОК. А третия ден ти е жива глад-тогава е въглехидратен ден HugИма отпред рецепти, пък и на магазина може някакви бисквити или кроасан. Хапвай повече и не прави глад. Ти на практика третия ден вместо въглехидратен си го направила плодов(зеленчуков) Хайде лека вечер от мен. Предполагам, че и другите момичета така ще те посъветват Hug  bouquet

# 437
Добър вечер, фиданки!!!

Радвам се,че приемате идеята ми радушно, изненадващо, но факт - днес много от нас сме били на ПЛОДОВ ДЕН.. Моят мина така:
сутринта съгреших с 1 бройче кошничка пълнена с някъв крем, води се тарталета, купешка, обядвах 1 банан, следобеда хапнах 2 банана и вечерта 3 малки ябълки. туй то.. засега удържах фронта..

иначе у нас сладки работи има, само ме изкушават, ама кво да правя, искам да се вталя  hahaha до безобразие .. до фиданка, имах предвид.. да видим утре кантарЯ кво ще покаже. аз се тегля всяка сутрин, след ставане, след 00.

Малта, и аз видях, че имаш малък бебок, моя е почти на 6м. вече, кюфтачето на мама. Ти отколко почваш диетата, килца имам предвид?
айде да пиша и аз на Звездичка за табличката..

пък е друго да знаеш,че и други фруктосват днес Simple Smile с апетит за опасния белтъчен ден, който може да  #2gunfire спада от плодовия..

# 438
Insatiable, аз съм в момента 63кг ,преди да забременея бях 53-54, но със забременяването качих 6-7, защото спрях цигарите. Общо за цялата бременност качих 22-23макс. С раждането свалих 13кг и ми останаха тези, с които се мъча сега  #Cussing out. Лоша работа. До сега винаги си свалям с моя си диетка- Бонус със шест вида зърна и сиренце по цял ден. Сега реших нещо различно да е....

# 439
Хм, значи си като мен.. Аз бях 51 преди да забременея, качих 20, станах 71..мале как ми звучи.. После свалих до 58 в първите дни, бях се притеснила и за кърмата и от стреса след раждането, обаче после се пооправи кърмата и съм качила до 64,7кг. От толкова почнах.
сега съм 62,7кг.Но не бях много сериозна с режима. Уж от днес ще съм стриктна, да видим..

Сега гледах пак табличката, ама там не се отчита текущия ни прогрес.. само след завършени цикли.. пък те са дългиии..
Ако искате седмично да отчитаме движението на килцата, дори може да се групираме по килца.. примерно група 60-70кг.. 70-80кг и т.н.?
Какво ще кажете?
Би било мотивиращо според мен..
Още се чудя за утрешния белтъчен кво да готвя..иначе имам дълъг списък с примерни ястия, ноо хладилника не е толкоз фул.. та ще мъдря какво ще е утре, ако Алекс заспи и успея да отскоча до магазина..

# 440
Издържааааах!!!!Трети пореден ден без прегрешения!!!И най-после плодов ден без да хапна нищо забранено!!!Досега все се провалях,но вече май не ми пука какво има около мен за ядене.Много съм доволна от себе си!
Съгласна съм,че хич не правим хубаво като се теглим непрекъснато.Преди доста врем правих безвъглехидратната диета.Не се теглих 40 дни,колкото я спазвах,и то с доста прегрешения.Накрая резултатът беше фантастичен-минус 12 кг!Но бях млада,пушех,ходех на фитнес и още не бях забременявала...Старост-нерадост,ей!
Деси,честито и от мен с малко закъснение!Да са ти живи и здрави дечицата и много да те радват!  bouquet

# 441
и аз издържах и утре съм на плодове!!!!днес си беше обаче чист глад.много ми е трудно на въглехидратния ден да измисля какво да ям , защото обядвам навън през седмицата,а там няма пица без кашкавал или спагети без нещо белтъчно/поне наоколо няма/, разни солети и тн. не обичам, та бях на обяд на една салата и малко задушени гъби, от които ми стана тежко и за това за вечеря - грозде, да обаче после бързо ми пристърга и сега съм гладна   Thinking  .
 утре съм на плодовеееее  Peace  много обичам.лягам да спя преди да се изкуша и да си клъвна нещо
ЛЕКА   НОЩ   Hug     bouquet    Hug

# 442
Добро утро!  Hug

Как сте? Наспахте ли се?

Thinking Росиии изпусна нещо душа, къде остави 50 гр. ядки, бадеми, които хрупаш в автобуса, а??? Тях ти ги разрешавам в плодовия ден  Hug
Hug Ели, права си! Изпуснах! Не е автобус, а трамвай, ама няма значение /важното е, че като се заклати и какво да правиш, освен да ядеш ядки.. /  Между другото, ти ме подсети, а отдавна не съм си купувала /докато бях на друг режим се въздържах от този ми лош навик/ Joy
Мама на Викито, гевреци няма ли?  Wink На мен ми е много гот да заръфам 2 геврека, а така и минавам по-тънко, защото и аз се храня само в Тропс или някакви такива заведения и финансово не ми се отразява добре.

Старост-нерадост,ей!
Стели, ама не така... какво да кажа аз!  Laughing
bruxelles, малко е храната... а това с "до обяд - нищо" е най- погрешното нещо! Всички сме си мислили, че като не ядем нищо, най- отслабваме. Да ама не е така, заради метаболизма. Той заспива и минава в процес на съхранение на енергията и после щом хапнем - трупаме /той си прави запас, в случай, че пак има "до обяд - нищо". Така че започни деня със закуска рано сутринта - плод! Не случайно е казано.   bouquet Всички сме се насилвали да закусваме, докато се изгради някакъв навик. А в другите диети се яде през 2-3 часа, със предиобедни и следобедни закуски.  Sunglasses
StelxenHug хайде идвай! Все нещо ще направим тук!  Hug
Ани Hug Луна, плодове... ти ще изчезнеш.... Решила си да е програма максимум   bouquet  Hug На мен и Луната, и плодовете са ми трудни!  Hug
Вчера ми беше оризов ден! За днес съм запланувала 2 геврека за обяд, а за вечеря някакви като спагети ще направя, ама мернах в магазина едни по широки и по-къдрави такива "изделия"  Sunglasses
Ще видим... има много време дотогава.
На всички - един хубав, успешен ден, леко да мине!  Hug

# 443
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

Аз да се отчета , че плодовият ден мина без прегрешения - закуска -ябълка, в 12 ч.банан, в 16 и 22 ч. - портокал, два часа след това 50 гр. бадеми и банан/ знам, че с бананите не бива да се прекалява, но ако не бяха те щях да се нахвърля на нещо съвсем непозволено в плодовия ден Crazy/.Помня, че не бива да се хапва след 20 ч., но нямаше начин - нощта беше дълга Heart Eyes. След малко ще заръфам една ябълка и ще чакам белтъчния обяд Joy.

Приятен ден на всички Hug  bouquet Hug!

# 444
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро!
Къде сте?
Момичета, аз вчера изкарах лунуването на плодове, да ми се ненадява човек - бях стриктна! От неделя, чак до Коледа съм с вас! А  през новата година смятам да ставам Дюканка. Че много имам още да свалям и само с този режим няма да се получи, май.  newsm78
Хайде сега да започвам да работя,ч е по-бързо да свършва деня - петък е и нямам търпение да си отида довечера у дома.
Аелис, браво! Герой си ти!   bouquet  Вярвам, че кантарът няма да те разочарова!  Peace
Много  Hug Hug Hug и минусчета за всички!

# 445
Добро утро, кльощавелки  Hug
Днес какво слънце е пекнало над Пловдив Heart Eyes
Drunvala, мерси за кафенцето. Тъкмо си го пийвам, докъто се мъча да преспя звяра.
Днес ще си готвя бленуваните от мен картофки....ммммм, а сега ще хапна киви.

Пожелавам успешен ден на работещите и спокоен на тези като мен в майчинство.   bouquet

# 446
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,фиданчици,
вчера не можах да лунувам.Вечерта пак си хапнах белтъчни храни и днес съм на плодове. Heart Eyes
Drunvala мерси за кафенцето.Аз искам до РД ми ден да стана 65кг,а за Коледа поне 62-63кг,затова съм се заинатила,че ще издържа. Crossing Arms
Stelxen има ли резултат от лунуването вчера? Hug
Ели,слънце,къде се изгуби? newsm78
bruxelles и аз съм на същото мнение,че трябва да закусваш плод,защото така организма си набавя необходимите захари за деня.За месото в белтъчния не е задължително,но през въглехидратния дай малко въглехидрати на тялото си.Нали знаеш ,казват че въглехидратите хранят мозъка(аз тогава трябваше да съм гений Laughing)
Аелис мисля,че в плодовия ден може и след 20ч. Peace
На всички,който не съм споменала лек и режимен ден. Hug Hug Hug

# 447
Момичета, минавам на бързо и да се извиня за отсъствието ми от форума, но знам че ще ми простите, защото причината да ме няма е доста изкушаваща.
Веднага си сипвам от кафенцето на Роси, да мила права си, трамвай беше  Hug
Приветствам с добре дошли всички момичета, някой спомена / извинявам се че в момента не мога да цитирам кой /, че вместо - кантара отчел +, спокойно това е временно състояние, трябва време за да почне режимчето да действа, при различните организми е различно. Зависи от това колко кг. има да се сваля, дали преди това си спазвала диети и т.н.
Момичета, въпреки че нямам време да пиша си ви чета редовно, и се радвам искренно за всеки един ваш успех. Супер сте  Hug
Честит празник - днес е Ден на християнското семейство бъдете живи и здрави и завинаги да задържите семейното огнище подгряно  Hug
Днес съм на любимия въглехидратен ден  Simple Smile Ани знае с какво съм се запасила - мила кутията е в дамската ми чанта  Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 11:40 от elinor80

# 448
Здравейте фиданки Hug
Аз докато намеря време да седна и то обяд стана....но ползвам че малкия спи и шетам из вкъщи, че вечер като се приберат мъжът и големия ми син и наоколо става какафония ooooh!
мама на Викито питаш за въглехидратния ден-ами днес съм на въглехидрати и снощи си направих едни бонбони от чаени бисквити. Правя ги за първи път и да ти кажа стават мног бързо, лесно и сега като са се стегнали в хладилник са супер(рецептата я написах в готварската ни тема вчера) и също ти препоръчвам с две ръце "Постни шоколадови квадрати" на Иринка-това е голяма вкуснотия, прави се с продукти, които със сигурност имаш в кухненския шкаф и дори не  ти трябва миксер(аз ги бъркам с лъжицата з 2 мин.) Пробвай и няма д съжаляваш. Аз докато ги направя и мъжът ми е готов с вилицата Peace
Ели, мила благодаря за поздравленията по повод днешния празник  bouquet Аз съм изключила дори каква дата сме.

Аз сега ставам, че трябва да зитичам до млечната кухня за яденето и после ще продължа.
На всички момичета Hug и лек, режимен ден

# 449
Душата ми се върна в тялото   261uu
Толкова вкусно си похапнах. Не ми се беше случвало от миналия петък... Сега , ако ме оставят  и да поспя  Blush,но май няма да ме огрее. Как сте вие сладуранки??? Някой няма ли да се похвали с минусче  newsm78за стимул...

Общи условия

Активация на акаунт