Искам бебе,а той не..

• 14 448
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да ще стане,но не бих си представила маика ми да е на 60 а аз на 20 някак ще ми е неудобно да изляза с нея а и баба ми е на толко извинявам се ако сам засегнала някой.

Ми не можеш... ама аз мога. Свекърва ми е родила мъжът ми на 40 г. и допреди дестина години си беше красива. Това е ген  Laughing Laughing Laughing Сега е на 76 г. жива и здрава да е  Grinning

П.С. Викам да спрем със спама  Laughing

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 16:03 от Vache

# 46
  • В сърцето на живота!
Да ще стане,но не бих си представила маика ми да е на 60 а аз на 20 някак ще ми е неудобно да изляза с нея а и баба ми е на толко извинявам се ако сам засегнала някой.
Shocked  И на 100 да е не би ми било неудобно да излезна майка си Naughty Напротив!

# 47
Здравейте!Женени сме от три години и аз отчаяно искам бебе,но той не.От една година постоянно го увещавам и той все не може да събере смелост дори и за един опит.Успокоява ме,че ще стане от първия път и скоро той ще се рeши за дете, но аз не съм тинейджър и знам че бебето не идва веднага.Помогнете ми със съвет как да променя нещата.
Това,че не си тийнейджър,май не определя какво знаеш и какво не. SunglassesАз забременях на 30год.от първият път,след 10год.пазене просто със следене на овулацията.И наистина може да не е готов човекът.Не го притискай.Може да не е много сигурен във себе си и да му трябва време

# 48
Меган 79 знаеш ли, за мен нещата са страхотни.Имаме прекрасно семейство, винаги сме се разбирали отлечно затова  и толкова години сме заедно,но в очите му виждам истински страх когато заговорим за деца.Не се съмнявам,че ще обича нашето дете, но се притеснявам от страха му.Имаме наколко приятели които вече са родители и когато се срещаме с тях и децата им не виждам нищо да трепва в него.Много ме притеснява това.

# 49
Жива и здрава да ти е,ама аз няма да си го позволя да родя на повече от 25 най-много.Пак ще се повторя:
 Всеки има право на собствено мнение!

# 50
Жива и здрава да ти е,ама аз няма да си го позволя да родя на повече от 25 най-много.Пак ще се повторя:
Искаш да кажеш,че ако не забременееш до 25, после няма да имаш деца Shocked?Само заради едните комплекси..Баси резила,колко прости жени има ooooh!
 newsm52 Отивам да кажа на майка да се гръмне щото ме е родила на 40.. Mr. Green

# 51
  • В сърцето на живота!
....ама аз няма да си го позволя да родя на повече от 25 най-много.
Никога не знаеш какво ще ти поднесе живота,затова не казвай голяма дума Wink
А ако забременееш на...28 примерно?Какво ще стане,че ми е интересно?
Успех ти желая все пак Hug

# 52
Говорете си каквото щете ,но аз ще родя преди вас ,ако искате да се заяждаме и да се обиждаме само кажи това е най-лено но аз несам такава,то с обиди всеки може мила

# 53
Аз много, ама много бих се притеснила, ако съм с мъж, който се страхува да има дете. Просто самата жена има да изживее такива страхове покрай бременността, че мъжа да седи да ми се притеснпва по темата - повярвайте, за мен е абсурдно. Не мога да вляза в положение на такъв мъж, просто не мога да проумея и на 1% какво го тревожи.

# 54
  • В сърцето на живота!
Говорете си каквото щете ,но аз ще родя преди вас ,ако искате да се заяждаме и да се обиждаме само кажи това е най-лено но аз несам такава,то с обиди всеки може мила
#Crazy От къде пък си толкова сигурна???? Mr. Green

# 55
Преди кои нас,бе моме?Това е форум на майки #Crazy Малеееее,ма много се навъдиха психчно болните тук ooooh! ooooh!

# 56
просто имам вяра и ще стане

# 57
мила темата тук е "искам бебе,а той не"

# 58

tweety.1989 темата не е на колко години смяташ ТИ че трябва да роди една жена, на колко години искаш ТИ да родиш, или срам ли ни е от старите ни майки... Не обсебвай темата на момичето, ако не можеш да и помогнеш!

# 59
  • В сърцето на живота!
просто имам вяра и ще стане
Хубаво е да имаш вяра,но не пиши повече глупости,чеее Crazy

Общи условия

Активация на акаунт