Трябва ли майка му да научи?

• 23 136
  • 610
  •   1
Отговори
# 180
Кали,знаеш ли,че не веднъж съм се замисляла над този аспект.Понякога ме обземат разни мисли дали след време няма да иска да получи родителските права над детето защото те не могат да имат свое.

Точно това е причината, поради която те съветвам, да провериш, дали може да се откажеш от неговите имена на детето.

# 181
Мислиш,че ще се опитат да ми вземат детето ли?Е,няма да им е толкова лесно.И най-добрите играчи губят понякога,заслепени от собственото си самочувствие.
Няма как да се откажеш от имената,можеш да оспориш произход ако той не е биологичния баща,но при мен това няма как да стане.Той си е бащата.

# 182
  • София
Не знам защо, но си представям някакви филми от рода на това, че жена му не може да има деца и заедно са решили той да си направи дете от друга пък да си живейкат и да си се обичат двамцата и след време като нищо може да ти отмъкнат детето като поотрасне и минат ревливите периоди и смяната на памперси  ooooh! Ако тя има възможности като нищо ще може мухльото да те съди за родителски права и да те изкара негодна да го гледаш  Confused Иначе не мога да си представя как иначе ще я запознава с теб и ще й казва, че ще ти направи дете и тя на всичкото отгоре смята да плаща и издръжка  #Crazy

# 183
Мислиш,че ще се опитат да ми вземат детето ли?Е,няма да им е толкова лесно.И най-добрите играчи губят понякога,заслепени от собственото си самочувствие.

Ако трябва да бъда искрена, мисля, че е почти абсурдно да ти го вземе. Но... и само воденето на дела в тази насока е ужасно, макар и да свършат в твоя полза.

# 184
Това с вземането на детето не е толкова лесно.Няма как с лека ръка да ме изкара негодна майка.Трябват страшно много пари.Просто е искал да си види поколението и още по-добре е,че има кой да се грижи да се грижи за сина му.Така той си живее без каквито и да е отговорности.

# 185
  • по пътя на светлината
Положението в което се намираш не си в позиция да поставяш ти условията,както сама признаваш че,той те манипулира и без съдебни заседатели.
Не забравяй ,че те са все още семейство и стигне ли се за правата на детето,трябва да си много напред с материала за да се пребориш,но както си тръгнала ,до никъде няма да я докараш!

# 186
Просто го разкарай! Колкото по-скоро - толкова по-добре! Още веднъж казвам, не си струва, повярвай ми!

# 187
Моят съвсем приятелски съвет е: плюй си на петите, и вместо да търсиш връзки с баби, смени града, смени и държавата дори (което той обаче едва ли ще ти позволи...), скъсай ВСИЧКИ връзки с миналото и започни да изграждаш живота си наново. На ново място, с нови хора... Трябва да се освободиш от миналото. Момченцето ти заслужава да има истинско семейство, а не приходящ и лъжлив татко, нито пък незаинтересовани баби и неясно колко откачена мащеха... Ти самата сега си огорчена от постъпките на този мъж, но имаш ли идея колко ще ти е тежко по-късно, когато детето порасне и видиш разочарованието в неговите очи?
Всъщност припознаването от страна на мъжа е било най-голямата ти грешка. Защото така има основания за претенции и ако поиска, може да пресече желанието ти да започнеш живота си отначало...

# 188
Моят съвсем приятелски съвет е: плюй си на петите, и вместо да търсиш връзки с баби, смени града, смени и държавата дори (което той обаче едва ли ще ти позволи...), скъсай ВСИЧКИ връзки с миналото и започни да изграждаш живота си наново. На ново място, с нови хора... Трябва да се освободиш от миналото. Момченцето ти заслужава да има истинско семейство, а не приходящ и лъжлив татко, нито пък незаинтересовани баби и неясно колко откачена мащеха... Ти самата сега си огорчена от постъпките на този мъж, но имаш ли идея колко ще ти е тежко по-късно, когато детето порасне и видиш разочарованието в неговите очи?
Всъщност припознаването от страна на мъжа е било най-голямата ти грешка. Защото така има основания за претенции и ако поиска, може да пресече желанието ти да започнеш живота си отначало...

Да, това определено е проблем. Зная, че ако до навършването на годинка на детето, бащата не се откаже от припознаването, после вече нищо не може да направи, но не зная как в обратният вариант.

# 189
Нямаше как да не го припознае в смисъл,че дойде в болницата на третия ден и ми каза,че ме чака в коридора при жената,отговаряща за гражданското състояние.Честно казано-толкова щастлива се почувствах тогава,че всяка здрава мислъл се изпари от главата ми.

# 190
1.  И аз мисля, че майка му знае и ще е абсолютно унижение, ако й се тропнеш пред вратата с детето!
2. Не разбирам какво е това настояване от твоя страна да запознаеш детето с родата на баща му? Мисля, че щом си започнала връзка с женен мъж си била на ясно,че ще бъдеш №2!!! #Crazy Не мисля и че детето ще промени нещата.... Аз също съм на мнение,че искаш официално запознанство с майка му, за да повлияе на отношенията ти с него в положителен аспект... Имаш ли връзка  и дете от женен мъж, не месля че трябва да очакваш каквото и да е от него... И какви са тия съдилища... Не искам да обиждам никого, но това е моето мнение  Peace

# 191
дори тогава можеш да откажеш, защото трябва да подпишеш декларация, че това, което той е донесъл нотариално заверено, е вярно
но едва ли са ти хрумнали всички последващи неща, които са се случили или биха се случили

# 192
Бубанка,нищо не е носил.Просто ни дадоха една бланка за попълване и ни поискаха личните карти.
Знаеш ли колко щастлива се почувствах в него момент..Разплаках се защото си помислих,че моето дете ще си има татко като всички останали и няма да се срамува,че не носи неговото име.Повярвах,че наистина татко му го обича.И за момент не са ми минали разни такива мисли през главата.

# 193
Бубанка,нищо не е носил.Просто ни дадоха една бланка за попълване и ни поискаха личните карти.

вие нямате брак, т. е. няма как да донесе брачно свидетелство, с което да докаже, че е бащата по закон
т. е. трябва нотариално заверена декларация, че това дете от онази майка е негово и му дава името си
а ти трябва да го потвърдиш лично пред служителката от общината, че това е така  Rolling Eyes
и тогава вписват детето като негово

# 194
В окръжна болница Варна има служител на общината по гражданско състояние.Отиваш при нея с личните карти и запишваш детето.Нищо друго не искат.Само и двамата да сте там.

Общи условия

Активация на акаунт