Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 741
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.Златица
Моя мъж редовно носи от Италия такива продукти - водят ги "пресни", не зная защо. Варят се като макароните,но ...доста по-дълго и набъбват доста. Аз ги приготвям по класическия начин - доматен сос с кайма или нарязан на ситно бекон и гъбки,понякога добавям и бешамелов сос.

# 616
Моя мъж редовно носи от Италия такива продукти - водят ги "пресни", не зная защо. Варят се като макароните,но ...доста по-дълго и набъбват доста. Аз ги приготвям по класическия начин - доматен сос с кайма или нарязан на ситно бекон и гъбки,понякога добавям и бешамелов сос.
Точно така мисля да пробвам, да видя как ще изглеждат тея пъшкули в тавата Joy

# 617
Моя мъж редовно носи от Италия такива продукти - водят ги "пресни", не зная защо. Варят се като макароните,но ...доста по-дълго и набъбват доста.
Интересно,обикновено прясната паста се вари по-кратко,3-4 минути.
А се води прясна,защото не е сушена  като масово срещаната сушена паста.
Прясната трябва да се съхранява в хладилник и трайността й е много по-малка от сушената.

краси.мира ,дай рецептата на тази разкошна фокача

Заповядай !    Фокачия...

# 618
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Здравейте момичета пак пълно с чудесии...

Леля Ог, ще те замоля, ако е възможно да ми изпратиш 1 кубик от пънчетата, че заради теб станах   Rolling Eyes   Rolling Eyes   Rolling Eyes     по тел.ще дам указания къде да се стоварят, моля .... Hug  Heart Eyes  Hug

Лабрекс, все си мислех, че ще се "кротнеш" по някое време, ама сърце "юнашко" трае ли? К*во е сега т*ва нещо....курабийки ли да гледам, фаготини ли.... newsm78. Все се чудя ако те изведат в Балкана и те оставят без компа, какви ще ги къдриш...  Laughing   Laughing   Heart Eyes   Laughing   Laughing

Ами benii с нейната каварма, Pety с това пиленце, rossonera със заешкото, ей на и Стоева патешко филе ми навира в очите, matze пуешко подредила, lina Kaz пък със свинско бон филе... подмамва ooooh! ooooh! ooooh! не знам какво да правя, напоследък гледам само с едно око, ама то файда йок... Mr. Green

Ренииии и ilrai78, що бе душички мили така, реваненце, къпана баница и оооохххх баклава ...
и да не останат по-назад от останалите дразнителки Аелис хляб с балончета предлага, verabel курдисала една засмяна питка със сирене, а Smiley май топчета е правила.... Laughing  Heart Eyes  Laughing

И гвоздея на програмата от Мама Цо. Тя ме довърши с тея джобчета, ми то цяло джобище бе Маме.... и тея сусамки, като съм ги яла направени направо от ръката на Пеп-4о и като ги знам колко са ...., о не....не мога да продължа .....по технически причини.... мокра съм... Joy Joy Joy

хайде сега да хапнете зелена баница, че не остана

панирано пуешко жарено филе със заешка салатка

и за капризните тиквеник и щрудел / по габровски в една тава, че да спестим от препарат и вода, все пак криза е..../

Давайте в същия дух момичета и добре дошли на новите попълнения  Hug Hug Hug

# 619
краси.мира, labrex, tutulina, благодаря ви  Hug    bouquet

labrex, съгласна съм, идвам  Hug

Питата е по рецептата за Празнична пита от Бон Апети.

Правила съм я така, а сега реших да пробвам с тези възелчета, които си харесах в блога на Ваня.

А тестото, откакто имам хлебопекарна, го приготвям в нея - и месенето, и втасването. Много съм доволна от резултата.  Peace

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 14:01 от Smiley*

# 620
  Краси.мира,отгоре до долу прерових разкошния ти блог,но не видях кекса със цвекло!  Rolling Eyes Simple Smile
  Хайде,кажи повече за него!  Grinning

Smiley* ,чакам да видя крайния резултат!Началото е многообещаващо!  Hug

# 621
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета!
Толкова е хубаво да се влиза тук - хем напълваш окото, хем си намираш идея за меню, а и разменяш по някоя дума. Чудесна е атмосферата тук благодарение на всички вас!  bouquet
И днес не е по-различно - много ми допаднаха менютата на Smiley*, Аелис, verabel и lina_kaz - апетитно и соленко, точно по моя вкус! Peace
Зарадвах се на появата на Леля Ог - отново много креативна!/видях, че вече си имаш формичка - честито!!!/ Grinning

pure elixir, искрено се надявам да харесате и резултата, който ще сътвориш! Peace

Аз днес съм с едно простичко, но много вкусно

свинско с праз и мащерка                                                               и        любимият ни ябълков пай с карамелова заливка

Хубав и спорен ден!

# 622
Здравейте  Simple Smile
Пускам само днешната закуска и изчезвам, че го давам диетично тия дни  Mr. Green

Лек ден!

# 623
Леля Ог, радвам се че отново си тук  Hug и отново се представяш блестящо  Peace

Маме, парче тиква ааа и пълнена даже, не си будала знаеш какво да искаш  Wink, а ти с тези джобове ще ме накараш и аз да ги спретна  Rolling Eyes

Labrex, а ти наистина прекаляваш вече, то не са курабийки, то не са фаготини, то...  #Crazy

Lina kaz, рецептата за топчетата е на Мамето  Peace

Umbria, мерси за рецептата, ще я пробвам  Peace

tutulina и ние сме на баничка теглена, една със сиренце и една със спанак и сирене  Wink

Аз ще разредя посещенията си тук, щот това вече не се издържа само подстрекатели има  Crazy

# 624
 Краси.мира,отгоре до долу прерових разкошния ти блог,но не видях кекса със цвекло!  Rolling Eyes Simple Smile
  Хайде,кажи повече за него!  Grinning
Не си го видяла,щото го няма...    Grinning
Събрала съм толкова рецепти за публикуване,ама времето хич не ще да се разтяга...  

Ето ,заповядай  Рецептата    

# 625
  • от точка К до точка С и обратно
alex_og97, подстрекатели, а? А  това слюнкоотделящото, което си изтипосала тук, какво е? #Crazy  smile3555Вярно е, че трудно се издържа, но въобще не ти вярвам, че ще разреждаш посещенията си  Naughty Grinning
краси.мира, тази рецепта с цвеклото е много оригинална, а и резултатът при теб е доста впечатляващ Peace, май и аз ще се навия да я пробвам!

# 626
Много добре звучи този кекс с цвекло, а на Labrex поредното изкушение дори не смея да му видя рецептата, че трябва веднага да почвам да меся  ooooh!

От мен днес едни много вкусни Хрупкави бисквитки с три вида ядки . Отдавна се опитвам да постигна идеалния вкус, който да конкурира любимите ми купешки и най-после успях, хо!

И рецептата, стъпка по стъпка   .

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 00:31 от Umbra

# 627
  • Под звездите
http://media.snimka.bg/7426/021107695.jpg - Пълнени гъби преди печене
http://media.snimka.bg/7426/021107698.jpg - Пълнени гъби след печене
 Приготвени и снимани от дъщеря ми Simple Smile

# 628
RuVe , аз пък искам подробности за тиквата с мляко и яйца Wink.

Малко нахлувам в тази вкусна темичка, ама ви чета от самото начало. Тази тиква видях вчера във вестника: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=647537

# 629
  • Някъде на път....
Umbra, разкошни бисквитки - идва ми да си грабна една от екрана!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт