Отговори
# 165
 Joy Баси! Ще дойдеш ти на наща!
П.П. Пише се с "О".

# 166
  • София
Няма дума "наща", viliko. Пише се с "шт", ако трябва да сме пунктуални. Идва от "нашата", а-то се съкращава, което обаче не траснформира "ш" и "т" в "щ".

# 167
Някои хора са лишени от чувство за хумор или способност да разбират иронията.

# 168
Ох, мислех да не пиша повече по темата , ама не издържах....
Едва ли някой работи НЕ по специалността си от много хубаво, или защото има избор и иска да заеме мястото на някой друг. Наистина се дивя на подобни твърдения , и се чудя  хората , които ги пишат били ли са някога материално затруднени , принудени да се издържат като студенти и т.н.
 Не исках да давам пример със себе си , но  ще го направя. Завършила съм КСТ и какво? Ако искам да работя като програмист , мога да го направя единствено в      София , където тази сфера е развита , и в още 2-3 града в България, но не и в града, в който живея. Аз в София се опитах да живея , докато учех и ми стигна да реша ,че не искам никога да живея там.
Междувременно докато завърша  работех и продължих да се развивам в друга сфера. Съпругът ми има добра работа тук, и аз съм доволна от своята.Сега да се самоубия ли , че не искам да си зарежа работата в която имам някакви позиции, да зареже дома си, и  да започна от  нулата като програмист? Ами не. Уча междувременно нещо , което е свързано със сегашната ми работа, но защото аз така искам. Нито шефовете , нито колегите ми някога са имали повод да ме обвинят в некомпентност , или да ми намекнат,че нямам подходящо образование.  В живота оцеляват гъвкавите хора. Другия вариант  е да седна да рева ,че видите ли за мен няма работа в този свят , пък аз съм толкоз Ентелигентна и знам 2 езика, ама пустите капиталисти не ме оценяват. Mr. Green

# 169
*Oryx* - само като добавя - не само, че не оценяват, ами и експлоатират - и става реплика на мъжа на моя позната.  ooooh! Той човека се храни в позната ми, майка му му купува цигари, той е на 42 вече. Работи каквото изпадне - за ден, два - да чисти двор, да боядиса и тн. Но сериозна работа няма за него.

Общи условия

Активация на акаунт