Бихте ли..?

• 15 591
  • 142
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив / София
Новият човек от София ли е?

Извинявам се, че се намесвам, след като не съм авторката, но това защо е важно да се знае?

Ариел, не ми се случвало подобно нещо, но бих се двоумяла като теб. Аз по принцип съм малко неуверена в себе си, не съм спонтанен човек и всичко ново ми плаши, а и перспективата  да се преместиш в др. град /най-вероятно Сф/ не е мн. розова. В смисъл смяната на Пловдив със София/ на мен ми предстои/ ме кара да се чувствам некомфортно, меко казано. Най-вероятно и теб. Плюс всички останали съмнения и т.н.

Но, все пак, събери смелост и опитай! Успех.

# 46
  • София

Извинявам се, че се намесвам, след като не съм авторката, но това защо е важно да се знае?

Защото възнамерява да се мести при него.
И защото бих могла да изкажа някои предположения въз основа на това дали е от София или от Тутракан, да речем.

# 47
Ако и без това влюбване си мислела понякога да прекратиш 8 годищната връзка, то новата връзка е чудесен предлог, поне за пред самата теб. Ако не, не гони дивото.

# 48
  • Пловдив / София

Защото възнамерява да се мести при него.
И защото бих могла да изкажа някои предположения въз основа на това дали е от София или от Тутракан, да речем.

Ами, ако познаваш цяла Сф. А пък и едва ли от Пловдив ще се дигне да ходи в Тутракан, например.  Grinning
Извинявай, не се заяждам. Просто ми стана малко смешно и интересно.

Иначе те разбрах какво имаш предвид.

Извинявам се и на авторката за офф-а.

# 49
  • В приказките.........Пловдив
Само да вметна, за да не се разраства спора не става въпрос за София, а за малко по-малък град от Пловдив. Simple Smile
Fam с теб много си приличаме, аз също се страхувам от нещата, които си споделила за себе си.Наистина малко си е плашещо, да оставиш всичко градено с години, не визирам само връзката си, и да тръгнеш на непознато място, с реално непознат човек.Това ще ме направи и напълно зависима от него, поне докато намеря работа, а това не е особено лесно в последно време.Толкова много са ми неизвестните, че чак се чуда дали има нещо сигурно за което да се хвана.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 21:46 от Ариел

# 50
  • София
Ариел, ако не се чустваш щастлива в осемгодишната си връзка , единственото правилно нещо е да я прекратиш. Но не заради двумесечната, прекалено от скоро е, за да си наясно на какво можеш да разчиташ и какво да очакваш!

# 51
  • Пловдив / София
Ариел, а защо не пробвате няколко месеца връзка от разстояние, докато поне малко се поопознаете. Не че такава ситуация дава възможност да се опознаете наистина, но малко да поизчакаш с напускането на работа и преместването в др. град. Още повече, щом е по-малък град. Всички знаем ситуацията с безработицата в страната.

Не знам, в този случай, аз лично бих си дала малко време.

# 52
  • София
Само да вметна, за да не се разраства спора не става въпрос за София, а за малко по-малък град от Пловдив. Simple Smile
Е, то Пловдив е вторият по големина/население/ град в България. При всички положения, щом не е София, ако не е Варна, изобщо не си го помисляй това да се местиш от Пловдив.Въобще не си наясно къде ще попаднеш. В малките градове всички се познават. Ти ще си като някаква бяла врана там. Само сред неговите познати ще си, а възможността да си заформиш собствен кръг, извън неговия, е нищожна. Викай го да дойде в Пловдив той.
От два месеца се познавате, общуването ви най-вероятно е предимно дистанционно, а той вече за деца и Менделсон ти говори. Несериозна работа е тая, въпреки че тук бяха дадени и примери в обратната посока.
Изобщо не ти давам съвети да си стоиш при сегашния, това си е твое решение. Само ти казвам, че ако се колебаеш между единия и другия и има вероятност да съжаляваш за първия, то хич не се занимавай с глупости. Карай си както досега, докато ти писне. По принцип не съм фен на мъже, които на втория месец вече искат от жената кардинални решения като смяна на местожителството.

# 53
но въпросът ми е бихте ли прекратили 8-годишна връзка, заради човек, който познавате от два месеца?
Ако се уловя, че си задавам подобен въпрос, това ще означава със сигурност едно - осемгодишната ми връзка е приключила. А дали ще се впусна в авантюра с човек, когото познавам от два месеца, е съвсем друга тема.

# 54
Аз не бих прекратила 8 годишната си връзка заради двумесечна такава .Просто не съм такъв човек,който се води от първичните си емоции.Всяка постъпка обмислям до последния детайл, което може би понякога е лошо.Не мога  да ти дам съвет какво да правиш , защото само ти знаеш най- добре какви са отношенията ти със постоянната ти половинка и тези с новия човек в живота ти, по какво единия превъзхожда другия.Ако сегашната ти връзка не те удовлетворява - прекрати я, но не заради нещо или някой , а заради себе си ако това ще те накара да се почувстваш по - пълноценна жена. Hug

# 55
  • Бургас
Изневерявам, да.Ами сигурно нещо ми липсва.

Ами след като нещо ти липсва и се е стигнало до тук ... по-добре "слез от колата" /като във филма/ докато е време...  въпреки че животът и филмите понякога са доста различни неща... Peace Hug
п.п. А сигурността, която търсиш ще дойде с времето ако си попаднала на правилния за теб човек... Няма как да играеш винаги на сигурно... Дали рискът си струва и мъжът го заслужава можеш да си прецениш само ти... Hug

# 56
Е, то Пловдив е вторият по големина/население/ град в България. При всички положения, щом не е София, ако не е Варна, изобщо не си го помисляй това да се местиш от Пловдив.Въобще не си наясно къде ще попаднеш. В малките градове всички се познават. Ти ще си като някаква бяла врана там. Само сред неговите познати ще си, а възможността да си заформиш собствен кръг, извън неговия, е нищожна.
Ей, какво генерално заключение направи.Аз живея в по малък от Пловдив цял живот и още не съм се запознала с всички съграждани.  Laughing  

# 57
Аз бих прекратила 8-годишната си връзка, но не за да се впусна веднага в нова връзка и то с човек от друг град.
 Първо ще си дам достатъчно време да се отърся от старата връзка, после ще си поживея свободно - срещи, излизания и т.н., а не веднага да се пренасям от единия при другия.
Дай си време, не бързай след като са минали само 2 месеца от познанството с новия!

# 58
но въпросът ми е бихте ли прекратили 8-годишна връзка, заради човек, който познавате от два месеца?
Ако се уловя, че си задавам подобен въпрос, това ще означава със сигурност едно - осемгодишната ми връзка е приключила.

Това не е винаги така. В по-продължителните връзки всеки има момент когато се запитва това ли е най-добрият и подходящ избор. Особено когато се появи някой, който да те разколебава.

# 59
Ако се уловя, че си задавам подобен въпрос, това ще означава със сигурност едно - осемгодишната ми връзка е приключила.

Това не е винаги така. В по-продължителните връзки всеки има момент когато се запитва това ли е най-добрият и подходящ избор. Особено когато се появи някой, който да те разколебава.

Ужасно съм съгласна с теб  Peace
Трябва да ви кажа, че когато сме скарани с мъжа ми - дори тогава съм се питала - абе тоя ли е правилния, щом така се караме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт