Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 231
  • 327
  •   1
Отговори
# 210
В една връзка винаги  единият доминира. 

# 211
За да се схване положителния смисъл на агресията, трябва да се прави разлика между агресия и насилие. Агресивността при мъжете е свързана с количеството на тестостерона. При жените на около 50 години количеството на този хормон се увеличава и в поведението си те стават по-агресивни/това си има положителни страни/. Ама не ща да ставам, прекалено сериозна в тази тема. Wink

# 212
По повод какво може да ме отблъсне : най-отвратителното нещо за мен е мъж без мнение и по-скоро аз да съм водещата в отношенията ни , било то и приятелски.
А относно козметичните дефекти.... не обръснат врат на късо подстриган мъж , сандали с чорапки, високо вдигнати панталони ( до гърдите) ....

# 213
  • София
А относно козметичните дефекти.... не обръснат врат на късо подстриган мъж , сандали с чорапки, високо вдигнати панталони ( до гърдите) ....
Това - да, но най-вече нечистоплътността. Няма как да се доближа до такъв...

# 214
От 2 години и 2 месеца съм сама и онзи ден реших да изляза на среща.Мислех че ще е трудно,но не беше.Само си направих извод че може и сама да си остана и занапред просто ей така доброволно.Този човечец с който излязох не спря да се оплаква как бил започвал да се разболява.Какво бил направил вечерта преди да си легне,как се напарил в банята с гореща вода  ooooh!.Какви хапчета пил по заръка на майка си.Ужасен тип с много женски качества.Не харесвам нерешителните мъже,не харесвам тези които по време на разговор не те гледат в очите,а лекичко си местят погледа.Има много дребни неща в поведението не само на мъжете,но в случея за тях става въпрос,които ме дразнят много.Инъче за външен вид нямам много претенции.

# 215
  • Sofia
Ако е дебел веднага бивам отблъсната

# 216

Не всички мислят така обаче!!! Peace

# 217

И аз . Peace
Пък , ако е и нисък , съвсем .

# 218
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Комплексни са нещата, понякога пълничък и трътлест мъж , загащен до врата може да ми се стори изключително симпатичен, че и секси, друг път- не ... безличните мъже, арогантните, нахалните простаци ме отблъскват на 100 %

# 219
Така е , да .  Peace
Но аз имах предвид физическо привличане .
Ако човекът не ме вълнува в личен план , не ми пречи .

# 220
много мразя мъже които пият като свине особенно ако някое от очите им са полузатворени и със зачервени бузи ужассссссссссс вчера видях такъв  Shocked

# 221
  • Бургас
много мразя мъже които пият като свине особенно ако някое от очите им са полузатворени и със зачервени бузи ужассссссссссс вчера видях такъв  Shocked

Ооо, цигарите и алкохолът още сами по себе си ме отблъскват.

# 222
Ооо, цигарите и алкохолът още сами по себе си ме отблъскват.

Как ли пък бихме ви търпели ние без алкохол и цигари!!!  Joy
Не го мислите сериозно ...нали???
Всичко в умерени и допустими количества и мерки носи само и единствено радост вкъщи!!!  Laughing
Инак по тази логика дай да спреме и секса, та да ни е на ред всичко!!!  Joy
Амин!!!

# 223
  • Бургас
Аз лично бях сериозна. Не търпя цигари, алкохол - само вино 1-2 пъти в годината по чаша. Вкъщи не се пуши, гости-пушачи илизат на терасата, за да тровят само себе си съответно. И двамата с  мъжа ми мислим така - той дори и 1-2 пъти в годината не пие по чаша вино, една глътка, ако направи с мусене и кривене - пак добре.
Татко е пушач - никога не съм усещала от него миризма на тютюнев дим - пуши навън по свое желание, защото не обича да му мирише на цигари вкъщи, старателно се измива и така.  Heart Eyes
Картата на пияните страни ме накефи.  Laughing

# 224
  • София
Е, те пък на тази карта баш бивша Югославия са пропуснали даа оцветят в червено! Там да не би да пият малко!

Общи условия

Активация на акаунт