Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите храни за котки?
Какво да правя, ако котката ми има гъбични петна?
Защо котката ми има голи петна по кожата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите храни за котки?
Форумът съдържа различни мнения от собственици на котки относно храната за техните домашни любимци. Сред споменатите храни, като Orijen, Arden Grange, Hill's и Royal Canin, много собственици са доволни от Hill's. Въпреки това има и оплаквания за алергични реакции и проблеми с храната. Това подчертава важността на индивидуалния подход при избора на храна за котките чрез консултация с ветеринарен лекар за най-подходящите опции.
-
Какво да правя, ако котката ми има гъбични петна?
-
Защо котката ми има голи петна по кожата?
-
Защо котката ми се чеше по кожата след използване на йод?
-
Защо котката ми е агресивна към моята котка? Каква може да бъде причината за агресивното поведение на котката?
Отново помислих, че е от боя, но петънцето растеше и се появиха още две. Ох, страх ме е да го заведа на ветеринар, ама ме е страх и да не стане по зле. Сребърната вода помага, взе да му расте козинка, но все пак още не е напълно здрав. И това лющене на кожата дали е от йода. Той ветеринара ми каза, че така съм щяла да му изгоря кожата с този йод. И се надявам от това да се лющи, но е на доста дебели парчета. Като при псориазиса. Иначе всеки ден по 4-5 пъти го пръскам със сребърна вода.

Да се катери мъжа ми по чуждите покриви.
Жалко, че животинчето страда заради човешки взаимоотношения. 

Освен това го е яд че много я гушкаме и лигавим с дребната, той такива неща не обичал....Не и дава да се качва никъде...Веднага почва да и вика. Айде на масата съм съгласна. Ма по мебелите защо не....Един ден се прибрах, а котката вие на умряло, уплашена до смърт, с опашка между краката и ококорена до смърт. А той нашия легнал да спи, Шарина взела да си играе с някаква хартийка, той се ядосал и я замерил с една чехла. Явно силно, защото животината наистина виеше на умряло !
Сега полага неимоверни усилия да не я тормози поне в мое присъствие, ама едвам стиска зъби. А на мен ми е такава мъкаааааааааааа
Та как да пиша...никоя от вас няма такъв проблем, щастливки сте вие.....Не ми се пише, някак ми е все едно мъчно....
- така се къпем у нас, с котка в мивката, нищо че става чисто мокра от душа.
- котето, което беше у нас и отиде на селото. Щастливо е. Гледат го добре.
- един ден за малко оставих хладилника без надзор и....Шарина си намерила вътре саламче.....