Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 824
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
И аз да ви поздравя, че цял ден скиторя и сега седнах да си пийна следобедното кафенце с вас и да ви пожелая декември 2012 да го запомните с така чакания  EFP.

И един въпрос - може ли някой да ми обясни какво значи през даден цикъл да има повече от един фоликул?

# 106

[/quote]
Веси и мен това ме тревожи, а пия на всичкото отгоре и дуфастон ако се окаже че фоликула не се е пукнал ще се задържи и пак ще се обърка цикъла ми оф. Не видях никаква слуз този път. Само ме болят гърди, но те ме боляха и петъка като фоликулчето беше 20 мм.
[/quote]
Като видях гтова за фоликула и  като се замисля че О не е е  била минала а е предстояла

си мисля дали док не е видял просто назряващия фоликул а не задържан фоликул?

# 107
  • София
Направих и аз тест за О. Отрицателен е. Остава да чакам.

# 108
Веси,  на кой ден ти е по принцип О. ?Предвид тестовете от предходни месеци, не е ли по едно и също време +/- 1 ден?

# 109
  • София
По принцип ми е на 17-18 ден. Следили сме и с ФМ. Днес трябва да съм 5-6 ден след О. и 4-ти ден на Утрогестан. Док каза след 10-тия ден - тест!

# 110
А Утрогестана за какво го пиете? По-скоро за какво ви е изписан? Моята лекарка ми каза, максимум до 2 месеца ако не стане, да отида пак за да сме помогнели нещата да се случат по-лесно, да сме стимулирали с нещо... Дано не се наложи, но ако не ме прескочи и този месец, средата на януари отивам.

# 111
  • София
Ами аз го пия заради прогестерона, да го повишим за по-добра лигавица. Всъщност пия го само сутрин, а вечер слагам вагинално.

# 112
Ясно! Дано имаш успех този месец! Hug

# 113
  • София
Ами не се надявам честно казано. Все пак на организма му е нужно време да се възстанови. Аз съм се настроила да си правим бебче по Коледа. По празниците стават такива неща.  Simple Smile

Това на аватара ми направо ми пълни душата!  Blush

# 114
  • Варна
Добро утро, мили дами!!!
Снощи уж щяхме да правим наследници, но бяхме на гости, където аз почти заспах... но тази сутрин се "обичахме наследствено" и сега аз правя палачинки... Simple Smile
Хайде черпя и вас по една и ви пожелавам хубав ден с хубави новини...

# 115
Ева моето мъжле в момента ми прави палачинки и чакам всеки момент да ми сервира първата  newsm44 черпя всички по една, че като го гледам колко смес е забъркал ......  chef Joy Joy Joy

# 116
Oo  браво момичета как сте се уредили със закуска  Wink
Аз все още мисля както да направя, но мисля че ще са сандвичи Simple Smile
Имам един въпрос към вас - тази сутрин мерих БТ (вагинално ми каза моя док) и беше 36,9 , обаче за всеки случай реших да меря пак че с тези електронните .... 2-ри път беше 37.1, и трети път но в д беше пак 37.1 .... та на коемислите мога да вярвам ??  newsm78

# 117
Добро утро и от мен. И аз съм се уредила със страхотен мъж, стана рано сутринта и отиде за кроасани и фреш - аз нали съм все още с болки в бъбреците, та лежа и не мърдам с една бутилка гореща вода на кръста. Щерката пък не и се седи вкъщи та ще ги пратя някъде да се разходят за час два, а аз ще мързелувам цял ден. Никакви признаци за нищо при мен, може би болките в бъбреците сега са на първо място.  Обикновено 2-3  дни преди М ми е свинско, болят ме гърдите, корем и тн, сега нищооо. Нищо де остават още два дни и ще стане ясно. Предпочитам честно този месец да сме пропуснали, чее аз доста кашлях, сега и тази бъбречна криза и АБ - та другия месец, здрава и с нови сили се надявам на коледно чудо, но все пак до вторник ще съм в невидение. Пожелавам прекрасен неделен ден, въпреки мъглата навън - да си почините и да се обичате мноого.

# 118
  • София
Добро утро и от мен.
Наде, ти защо започваш да мериш толкова късно. Аз доколкото знам, така не е много показателно.
Принчипеса, бързо да се възстановяваш!

При мен няма нищо интересно. Гърдите ми не са болезнени, не чувствам нищо странно. Днес - 5-ти ден Утрогестан. Ох да минава другата седмица, та да видим...

# 119

Принчипеса, бързо да се възстановяваш!

Мерсиии... Hug трябва да се възстановя, че утре съм на работа. Мисля, че като прекарам деня в леглото определено ще ми е по-добре, ако ли не пак на лекар във вторник.

Общи условия

Активация на акаунт