Кога предпочитате да се къпете?

• 46 590
  • 830
  •   1
Отговори
# 30
  • Ямбол
Нямам предпочитания - понякога сутрин, понякога вечер, понякога и сутрин, и вечер, понякога на обяд, понякога следобяд, но е винаги, когато имам нужда, поне веднъж на ден.

# 31
Лятоска. Сега ми предстои новогодишното къпане, много се притеснявам.
А кой кога се къпе ми е през ..., стига да не мирише.

# 32
  • sf
Вечер се къпя, сутрин ми е отврат. А ми е много чудно- за тези,които не се къпят вечер, направо си лягате , ами ако правите секс, не ви ли е гадно, цял ден търчали насам-натам, много гнусно ми звучи  Rolling Eyes
Децата също са научени- не лягат без душ, най-много 2-3 пъти в годината да се случи по някакви причини и то пак си мият поне ръцете, краката, лице, ясно е.

# 33
Вечер се къпя, сутрин ми е отврат. А ми е много чудно- за тези,които не се къпят вечер, направо си лягате , ами ако правите секс, не ви ли е гадно, цял ден търчали насам-натам, много гнусно ми звучи  Rolling Eyes

Аха, дойдохме си на думата за гнусния секс. Ти нали се къпеш, какво ти пука за другите? Представи си, че не всички са толкова гнусливи към себе си и партньора си, че да имат нужда от баня до спалнята. Пък някои правят секс сутрин, след цяла нощ сън и съответно без баня в това време Mr. Green

# 34
  • sf
Въобще не ми пука за другите щом не спя с тях  Joy
Просто се чудя  Thinking
А и за мен не е въпрос на гнус, но не си представям да съм обикаляла цял ден по задачи и той да ме целува без да съм изкъпана, чисто вкусово не ми се връзва  Joy важи й обратното , но свят широк-хора всякакви  Mr. Green
А за сутрешен секс не мога и да мечтая от едно десетина години  Joy

# 35
  • Ямбол
Не всички обикалят по цял ден по задачи и не всички живеят в мръсната и гнусна София.

# 36
Не всички обикалят по цял ден по задачи и не всички живеят в мръсната и гнусна София.

Аз се чудех защо, неживеещите в София не се къпят, а то това било ключът от бараката. Ама поне да разберат, че като отидат в София трябва да се къпят.

# 37
  • до най-прекрасния мъж
Вечер задължително, сутрин, при необходимост. Коса мия през ден по принцип, но ако ми се стори мръсна, понякога и всеки ден. Цялото тяло мия с душ-гел през ден, а през ден обливам само с вода, като в този случай миещо средство ползвам само за дупето и подмишниците. Мръсотията се отмива без проблем, в крайна сметка нося дрехи, не ходя гола. Работя в офис, няма какво толкова да се изцапам. Ръце и лице не коментирам - тях няма как да измия само с вода и да се отмие прахът и мръсотията. Обичам да ползвам душ-гелове, но няма такъв, който да не ми изсушава кожата до степен на лющене, ако го ползвам ежедневно. Предпочитам посоченият от мен вариант, вместо сърбящата и лющеща се пресушена кожа.

# 38
  • Ямбол

Аз се чудех защо, неживеещите в София не се къпят, а то това било ключът от бараката. Ама поне да разберат, че като отидат в София трябва да се къпят.
Ах, че си. Не съм казала, че не се къпят. Отговорих на това:
... не си представям да съм обикаляла цял ден по задачи и той да ме целува ...
Представих си някаква мърла от обикалянето по мръсните улици, та чак да не дава да я целунат.

# 39
Кожата е орган на отделителната система и през нея се отделя мръсотия, независимо с колко дрехи е покрита и дали работиш на нивата или в офис.

# 40
  • до най-прекрасния мъж
Кожата е орган на отделителната система и през нея се отделя мръсотия, независимо с колко дрехи е покрита и дали работиш на нивата или в офис.
Да, и за същата тази кожа природата е предвидила водата като средство за измиване. Явно това е достатъчно, за да бъде отстранено всичко това, което се отделя от нея през денонощието. Друг е въпросът, че индустрията бълва какви ли не душ-гелчета, за които ни убеждават, че са необходими, иначе няма да сме чисти и ухаещи. А после и мляко за тяло - да, и то е "необходимо", за да върне баланса на пресушената кожа.

# 41
.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 11:45 от Анонимен

# 42
Най-добре за кожата е да се мие със зелена хума, напечена на слънце. Сега има и сапуни с хума, за хора с чувствителна кожа това е спасението. Само за информация го казвам, не ви скланям да се къпете с хума Simple Smile

# 43
  • Ямбол

Обърка темите май, това беше предназначено за любимите ти смешки, в които основно само ти пишеш.

# 44
  • до най-прекрасния мъж
Най-добре за кожата е да се мие със зелена хума, напечена на слънце. Сега има и сапуни с хума, за хора с чувствителна кожа това е спасението. Само за информация го казвам, не ви скланям да се къпете с хума Simple Smile
С хума е хубаво, да, но сапун ли е, пък бил той и най-мекия, ми лющи кожата, ако го ползвам ежедневно. Аз съм ползвала хумата за косата, докато я привикна да се мие веднъж на два дни. Преди я миех всекидневно, но получих алергия и спрях. Сега е чиста и свежа два дни, преди ставаше на нищо от сутринта до вечерта само.

Общи условия

Активация на акаунт