след като детето се роди>>>

• 11 183
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
Нещата се промениха, разбира се, целият ни живот се промени - бяхме 2ма, за две години станахме 4ма! Не бих казала, че е имало кризи в отношенията ни, напротив - бебето дойде с проблемите си, имахме доста труден старт като родители. Но това само ме убеди, че съм избрала правилно!
Сега имаме моментни леки "кризи", но това съвсем не е свързано с децата, а с нас самите.
Не мога да кажа, че "помага" - той върши всичко като мен. Когато е в БГ, което е в 50 % от времето. В останалото време го раздавам "самотна майка"  Joy Справям се. Но работя по 4 часа, иначе щеше да ми е много трудно.

# 61
С първото имаше някакъв страх отначало и по-късно тръгнаха нещата.Сега с второто сме наравно.Само с кърменето го водих по точки , но от месец вече сме равностойни Simple Smile

Няма правило за това дали сплотява или разтрогва семейството едно дете Peace Зависи от тези, които са го създали!

Ето това е най-точно казано.Трябва да го прочетат девойките , които мислят ,че така се задържа мъж Simple Smile

# 62
Разбира се, че се промени, преди си ходихме когато и където си искахме, спяхме до 12(когато не бяхме на работа) вместо да купуваме памперси, ходихме на ресторант и в леглото си бяхме само двамата.Но такава промяна е страхотна-сутрин като стана виждам две любопитни очички, две протягащи ръчички и една усмивка, която не бих заменила за цялото спокойствие на света.
Таткото много ни помага, хранеше е , къпеше е, водеше е на разходка, даже когато е с нея съм най-спокойна, рядко е с нас, защото е постоянно на работа, но когато сме тримата, аз съм излишна за грижите за малката!
За секса-няма как да остане същия-с бебе което се храни на 3 часа, плаче и боледува често, но тогава на никой не му е до това, но постепенно нещата се оправят!

# 63

За секса-няма как да остане същия-с бебе което се храни на 3 часа, плаче и боледува често, но тогава на никой не му е до това, но постепенно нещата се оправят!
3 часа си стигат за секс.  Wink

# 64
Децата не стоят само бебета, ядящи на по 3 часа все пак Laughing

# 65
След като детето се роди,разбрах какъв всъщност е мъжа ми..Съжалявам,че преди това не сме живяли заедно..

# 66
След като детето се роди,разбрах какъв всъщност е мъжа ми..Съжалявам,че преди това не сме живяли заедно..
Това хубаво ли е или лошо? Съжаляваш, защото не си разбрала, че не е за теб, или съжаляваш, защото си пропуснала време, в което да те прави по-щастлива? Не разбрах, но дано да е второто!

# 67

Вие може да сте живели заедно и без деца, кое е факторът?

# 68

Ние живяхме заедно. След като се роди бебето, видях не само какъв точно е, а и
каква точно е цялата му рода. Всички скрити психо-проблеми изплуваха като шамандури.

# 69

каква точно е цялата му рода. Всички скрити психо-проблеми изплуваха като шамандури.
Ама никой не е съгласен, освен теб, че колкото е важно какъв е мъжът, толкова е важно и каква му е родата.  Peace

# 70

Ама никой не е съгласен, освен теб, че колкото е важно какъв е мъжът, толкова е важно и каква му е родата.  Peace

За съжаление понякога не става само с "младите да са отделно". Щото то има държави,
дето са на различни краища на света и пак успяват с дипломация да станат дупе и гащи.
Та като се роди дете, докато мами е заета с памперсите, се изковаха доста трайни секретни
дипломатически отношения, които промениха вътрешната и външна политика на семейството
и накрая се стигна до сепаратизъм.

# 71
Поразии се правят и през 10 000 километра.  Peace

# 72
Всичко зависи от мъжа. Ако той позволи семейството му да се намеси, разстоянието няма значение.
И не, не винаги той е копие на родителите си.
Не говоря за нас, а по принцип за случаи, които съм виждала.

# 73
Всичко зависи от мъжа. Ако той позволи семейството му да се намеси, разстоянието няма значение.
И не, не винаги той е копие на родителите си.
Не говоря за нас, а по принцип за случаи, които съм виждала.
Той може да е съвсем друг тип от родителите си. Но ако те са пълни откачалки, жална ти майка с две думи.

# 74
А този мъж дали ще запази напълно личността си и поведението
след раждането на детето? Това е гранично събитие, някои хора
преживяват трансформация. Доста често се случва сближаване с
родителите, след като и ти станеш родител. Преживяването е много
дълбоко, може да причини трайна промяна в светогледа, навиците,
дори характера.

Глупаво е да се мисли, че всички ние имаме само един характер и
модел на поведение, цял живот. О, колко сме изменчиви- дори
начинът на хранене и сезонът ни променят.

Общи условия

Активация на акаунт