Защо някои родители се месят в живота на своите женени деца?

• 23 973
  • 261
  •   1
Отговори
# 60
Мъжът ми никва реакция от негова страна.Като питам що не каза нещо вика,че така бил възпитан да не отговаря на родителите си,после ми вика,че нещо го стягало в гърлото и не можел нищо да каже и ,ако трябва да застане и да избере кого да подкрепи 10%били за мен другите за мама и тати.
Извинявай, но за какво ти е този охлюв? Ако някой прояви такова отношение към детето ми, няма да ми види лицето повече.

# 61
Нали разбираш, че мъжа ти е за бой? Как изобщо можеш да си лягаш до него след това, честно.
Подкрепям изцяло това мнение! Съжалявам, че трябва да преживяваш всичко това, а то наистина е ужасно, но ако сама не си помогнеш и не дадеш на мъжа си да разбере, че той вече си има свое семейство, което е по-важно дори и от родителите, това няма да приключи добре!

# 62
Рядко давам такива съвети, но в никакъв случай не раждай друго дете от този мъж. Накрая ще си ги гледаш сама.
От първия ти злополучен опит не си ли взе поука. В тоя случай по-добре сама.

# 63
Дано темата е пързалка.

Все пак, ако на празник в нечий дом се отбие дори детето на съседите, ще му намерят място на масата! Какво остава за детето на снаха ти.  Crazy

За мъжа няма какво да кажа, щом е седнал сам на масата, отива му сам да си остане.

И наистина, ако утре си имате свое дете, то и мъжа ти ще седнат на масата, а вие с първото дете ще се криете по ъглите ли??

# 64
Не знам дали темата е пързалка, но аз имам позната, която беше в подобна ситуация, но тя не позволи това и за съжаление се разведе,когато детето беше бебе, бащата повече не ги потърси! Такива истории са често срещани по нашите географски ширини, за съжаление!

# 65
  • София
Скрит текст:

# 66
  • Бургас
Не знам дали темата е пързалка, но аз имам позната, която беше в подобна ситуация, но тя не позволи това и за съжаление се разведе,когато детето беше бебе, бащата повече не ги потърси! Такива истории са често срещани по нашите географски ширини, за съжаление!
Добре де, след първата среща ли забременяват тия жени!? Предполага се, че са ходили с въпросния чехльо известно време. При такава путьовщина няма как да не видиш очеизваждащите сигнали. Друг е въпросът, че жените си крият главата в пясъка и оправдават поведението на половинките си. Не са малко и наивничките, които смятат, че "като се роди детето, той ще се промени".

# 67
  • София
Както казах и в първия си пост, както казаха и други преди мен - мъжът ти е мухльо и по-добре без него! Обаче след последното ти писание имам и добавка:
Ти си мекотело! Дори може би си по-зле и от него. Защото за него това все пак не е негово дете и го разбирам (не го оправдавам) да се държи тъпанарски. Обаче ти?!?
 Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked
Просто не мога да си представя ситуация, в която съм на гости някъде (камо-ли на уж близки хора) и те ще ми кажат "Ми няма място за детето", аз ще се кача горе мирно и кротко и на сутринта ще съм още при тези хора.
WTF!
Извинявай Авторке, ама наистина се надявам темата да е пързалка, защото в противен случай "добре, че не си ми майка"

# 68
Както казах и в първия си пост, както казаха и други преди мен - мъжът ти е мухльо и по-добре без него! Обаче след последното ти писание имам и добавка:
Ти си мекотело! Дори може би си по-зле и от него. Защото за него това все пак не е негово дете и го разбирам (не го оправдавам) да се държи тъпанарски. Обаче ти?!?
 Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked
Просто не мога да си представя ситуация, в която съм на гости някъде (камо-ли на уж близки хора) и те ще ми кажат "Ми няма място за детето", аз ще се кача горе мирно и кротко и на сутринта ще съм още при тези хора.
WTF!
Извинявай Авторке, ама наистина се надявам темата да е пързалка, защото в противен случай "добре, че не си ми майка"

Не темата не е пързалка и знам,че голяма част от вината е моя .Но мислите ли че като ме определяте като мекотело се чувствам добре?!Естествено че винаги бих предпочела детето си пред които и да е мъж.Споделих всичко защото имах нужда от съвет не от упреци.

# 69
На първо място не се оставяй да пренебрегват теб. На второ място не се оставяй да пренебрегват детето ти.   Какво на този свят е по-важно от вас, че още искаш да общуваш с подобни хора?

(Защо не си си тръгнала на Великден??)

# 70
така ми стана жал за авторката, явно много се страхува от самотата, за да търпи подобно нещо. Ей за това съм против разводите, защото после като останеш сама с децата и се натрисаш на още по-голям мухлю, които на всичкото отгоре ти подбутва децата, защото не изпитва нищо към тях.
Дано момичето се вземе в ръце и го разкара тоя, барбар със всичките му невъзпитани роднини.
Бих я посъветвала да си намери някои приятел за неангажиращ секс и да се посвети на детето докато е малко.

# 71
Глупости на търкалета, разводът виновен друг път.  Crazy Който иска да си търпи, ще си търпи и пет брака да има залепени.

# 72
  • София
Ами тогава се отрезви мигновено и разкарай тези създания от живота си!
И повярвай ми, желая ти всичко най-добро, извинявай за "шамара", ама лично по себе си знам, че понякога това е начинът за отрезвяване. Щото и мене са ме шамаросвали и това ми е подействало. С "да, знам, че е така, ама какво да направя" нещата няма да станат по-добри.
И за да не съм голословна:  Hug

# 73
Desislava,

упреците се тежки, но са за твое добре.
Това, което сподели за повечето хора е шокиращо, отвратително лошо отншение.
Целта е да те накарат да се уважаваш повече, да вярваш сама на себе си и да не позволиш подобно отношение. Клише е, но го пишем за твое добро.
Много пъти отстрани нещата се виждат по-ясно.

Редактирам се: и аз вече мисля, че твоят мъж е за червен картон. За тези 10% го изхвърлям без предизвестие.

# 74
Съгласна съм със Светулчица. Взела си си мухльо за мъж, но и ти нямаш кой знае какъв характер. Очакваш мъжът ти да се възпротиви срещу родителите си и да те защити. А какво правиш ти, когато ТОЙ и родителите му съвсем явно пренебрегват детето ти? Оставяш го гладно и си лягаш!  ooooh!  А после сигурно и секс си правила с охлюва, след като ти е обяснил, че нищо не означаваш за него. Аз с 5% уважавам съседите си. Ще отида на гости при родителите му, те ще ми покажат повече от явно, че за тях съм невидима, че дори към детето ми нямат жал, и ще се кача да си легна?  ooooh! ooooh! Първо ще се обърна с подходящи думи към мъжа си, описващи красноречиво мекушавия му характер и след това ще си тръгна с детето, затръшвайки вратата. Ако охлю ме последва незабавно, може и да му простя. Но ако си остане цяла вечер там, да забрави за мен. Докато има жени, които не уважават достатъчно себе си, ще има и "родители, които се месят в живота на децата си". Ти дори не разбираш какъв ти е проблемът! А той въобще не са родителите на миУото ти.

Общи условия

Активация на акаунт