Астрология - 8 тема

• 27 882
  • 537
  •   1
Отговори
# 195
Lady Ira, И при теб липсват гореизброените показатели, но виждам, че имаш сатурн в 10-ти дом, как ти се отразява? Доколкото знам сатурн в 10-ти дом гарантира:
1. Добра кариера след 29г.
2. Добри отношения и покровителство от високопоставени люде
3. До 30г. проблеми с шефове

# 196
  • София
Lady Ira, И при теб липсват гореизброените показатели, но виждам, че имаш сатурн в 10-ти дом, как ти се отразява? Доколкото знам сатурн в 10-ти дом гарантира:
1. Добра кариера след 29г.
2. Добри отношения и покровителство от високопоставени люде
3. До 30г. проблеми с шефове
Бях писала малко по-напред в темата, но явно се е изгубило в спора. Ще го намеря и постна.

# 197
  • София
Сатурн никога не руши, може да ограничава, но не руши.
Напълно  подкрепям. Ако си си научил урока, Сатурн възнаграждава - може да забави наградата си, но все пак си я получаваш. Но ако имаш да отработваш нещо, получаваш малко шамари с цел да те насочи.
Да споделя моя опит - преди около две години при сатурнов възврат и съвпад с МС, преживях вътрешна криза, силно желание за себеизява, желание за разширяване на кръга от социални контакти. Дотогава някак си бях в сянката на другите около мен. Започнах да кандидатствам на различни места за работа  и след около два месеца ме назначиха по заместване, въпреки че съм с малко дете. Скоро - точно в деня, когато Сатурн се върна в скорпион отново - ми увеличиха заплатата. Е, не с много, но аз нямах никакви надежди за това.
Надявам се, че съм била полезна.
Предстои през есента сатурн да мине в 11 дом и да направи съвпад с натален уран - ще споделя събитията.

# 198
Сатурн никога не руши, може да ограничава, но не руши.
Напълно  подкрепям. Ако си си научил урока, Сатурн възнаграждава - може да забави наградата си, но все пак си я получаваш. Но ако имаш да отработваш нещо, получаваш малко шамари с цел да те насочи.
Да споделя моя опит - преди около две години при сатурнов възврат и съвпад с МС, преживях вътрешна криза, силно желание за себеизява, желание за разширяване на кръга от социални контакти. Дотогава някак си бях в сянката на другите около мен. Започнах да кандидатствам на различни места за работа  и след около два месеца ме назначиха по заместване, въпреки че съм с малко дете. Скоро - точно в деня, когато Сатурн се върна в скорпион отново - ми увеличиха заплатата. Е, не с много, но аз нямах никакви надежди за това.
Надявам се, че съм била полезна.
Предстои през есента сатурн да мине в 11 дом и да направи съвпад с натален уран - ще споделя събитията.
При сатурново възвръщане, когато транзитен сатурн прави съвпад с натален се дава награда. При теб е било два пъти. Мен при такъв точен съвпад ме приеха докторант.

# 199
26 години съм живяла в заблуда Sad за мен наистина е голям шок Sad
А за съвместимостта с партньора какво можете да кажете?
Много ви благодаря за информацията, която ли дадох те до сега :*

# 200
  • София
Това е супер, Miss Angel. Ще го чакам да видя какви ще ги свърши в 11 дом.

# 201
Това е супер, Miss Angel. Ще го чакам да видя какви ще ги свърши в 11 дом.

Не, при теб е било вече. Трябва транзитния да направи съвпад с наталния - това се случва на 29 години един път.

# 202
  • София
Разбрах те - имам предвид какво се е случило при теб.
А иначе сатурн го чакам да мине през наталния ми уран в 11 дом.

# 203
  • София
Ааа това за транзитния Сатурн и наградата не важи за мен, моя възврат всичко ми взе  Joy всъщност почти всичко  Rolling Eyes
Девойки аз един малко сигурно глупав въпрос ще задам ама за деца не трябва ли и мъжката карта да се види  newsm78
Никой не ми отговори за синастрията и СЛВ и сатурн в съвпад  Embarassed

# 204
Ааа това за транзитния Сатурн и наградата не важи за мен, моя възврат всичко ми взе  Joy всъщност почти всичко  Rolling Eyes
Девойки аз един малко сигурно глупав въпрос ще задам ама за деца не трябва ли и мъжката карта да се види  newsm78

Лайла, аз съм чувала, че понякога децата се виждат добре в едната карта, но в другата не.  Thinking Така че май не е много гаранция. А и да не се видят това не значи, че човека примерно няма да има деца. Просто някои карти са доста по-трудни за разчитане и интерпретация.

# 205
  • в 1001-та нощ
Когато при мен сме коментирали с астролог - вероятност за бременност - винаги е гледала и при ММ и се търсят "засечки"  Peace

# 206

Лейла, за деца мисля, че се гледа 5 дом. Peace

# 207

Лайла, аз съм чувала, че понякога децата се виждат добре в едната карта, но в другата не.  Thinking Така че май не е много гаранция. А и да не се видят това не значи, че човека примерно няма да има деца. Просто някои карти са доста по-трудни за разчитане и интерпретация.
[/b] Peace

Аз си знаех за моите деца, само от моята карта, и си я изпълниха точно прогнозата.
По-скоро в някои карти има повече свобода и избор, и от там стават т.н. трудни за разчитане, има няколко възможности.

СЛВ е настоящата карма, която градим в този живот и по какво трябва да работим, Сатурн си е учител и т.н. кармична планета, бих казала, че човекът със Сатурн ще учи другият със СЛВ на разни неща, вече зависи от дома и знака. Аспекта, според мен, е кармичен.

При Сатурновият възврат и аз не бих нарекла случилото се награда, но то си зависи от интерпретацията и гледната точка. 7 дом, голяма, разтърсваща, за мен, любов, направи ме на салата, но пораснах и помъдрях, нямаше да оценя много неща по-късно в живота си, ако не беше всичко това. 2-3 години емоциите ми бяха в повече.
Скоро във фейса, имаше не помня точно, да си избереш голяма, неочаквана любов или богатство, аз сигурно единствена си избрах богатството Mr. Green Wink, с големите, неочаквани любови се надявам да съм приключила в това прераждане. Искам спокойствие, без излишни емоции, моля. Книжка и чаша вино

# 208
  • в 1001-та нощ
Хах, Ани - шах с пешката  Laughing

Аз без дори да се замисля - ще избера Любовта, но и по ХД съм с инкарнационен кръст - Любовния бокал и е личностен, а не междуличностен  Thinking

Веднага се сеща за Венерата ми в съвпад със СЛВ и тригон с асцендента   Rolling Eyes

# 209
Да, всички избират любовта. Аз мисля, че  това, което имам сега, ми е ок, и не желая да го губя с разни неочаквани любов и т.н.просто гледам на любовта с други очи.
Сега се сещам, Евил ли беше писала, че Вотей и е казала, че едното дете няма да е от отбора, и тя се чуди какво означава. Мислих, аз винаги съм възприемала семейството като хора от един отбор, постоянно повтарям на децата, че трябва да се разбират и подкрепят, и че ние сме един отбор. Въпросното дете, какви отношения има с останалите деца, с родителите си, да не би в по-късен етап да води съвсем отделен и самостоятелен живот, т.е. без много комуникация с останалите

Общи условия

Активация на акаунт