помогнете

• 17 205
  • 207
  •   1
Отговори
# 120
Антония ама хич не ме интересува, как и къде живееш. И продължаваш сълзливите изречения. Обясних ти, проблема изобщо не е в дрехи и обувки. Ама явно няма и как да го разбереш. Да са ти здравички децата и ако имаш поне малко останало достойнство, спри да пишеш.

П.П Само да добавя: В момента албума го имам, като документ - 16стр. (самият албум е със 163 стр.) Не ми се играе да го качвам в интернет. rut също го има и може да го изпрати на заинтересованите момичета.

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 11:09 от Нини (на мама слънчицето)

# 121
Цял живот ще се гордея,че съм многодетна!Не исках да споделям,толко лични неща,но аз се грижа за пет деца!Моят мъж има едно от първия си брак.То също ми е дете.и аз имам още едно детенце, от моя пръв мъж.
Ако можех,щях да се грижа за още!
и от мен усмихнат ден  bouquet

не се оправдавам Яна,не се и карам.пиша чисто приятелски.не казвам,че мизерстваме.
не искам да спорим,

Ние сме зле финансово от няколко месеца, и повярвайте ми, много ми е странно в това положение.Теглихме заем,до като работехме и двамата, за да си купим кола и необходими неща за къщата ни!Аз като взема майчинството си,отивам и плащам всички сметки,в които попада и  нета.А ако не е нета,аз съм в една дупка.Защото момичета,по цял ден съм си в къщи.А не ходя на разходки с приятелки.
Не сте прави!

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 11:19 от ЛАРА КРОФТ (rut)

# 122
  • Пазарджик
Нямам и намерение да пиша вече.Доиде ми до гуша,да се ровите личния ми живот.Помагате найстина,но някои от помагащите го изкарват през носа на човек.Престанете да пишете за мен и за децата ми.Найстина ми омръзна.

# 123
Антония не ми драматизирай. Не ме интересува живота ти изобщо и не за това говоря. Както и да го въртиш, не можеш да излезеш от попарата, която сама надроби.  Да помагам с цялото си сърце и купувам, като лишавам мен, защото друг има по-голяма нужда. И няма да престана да го правя, когато ми се отдаде възможност. Подобни хора, като теб никога няма да бъдат толкова богати душевно, колкото момичетата тук.

# 124
аз само пост вам това което ти сама си писала, 04.03 сте много зле финансово, на 12.04 пишеше че не мизерствате
ти самата се оплиташ в лъжи и после другите са ти виновни, а ако попитаме в другия форум колко ли хора ще пишат какво са ти пратили, грешка какво са пратили за "приятелката ти"

# 125
  • София
Нямам и намерение да пиша вече.Доиде ми до гуша,да се ровите личния ми живот.Помагате найстина,но някои от помагащите го изкарват през носа на човек.Престанете да пишете за мен и за децата ми.Найстина ми омръзна.

Госпожо,не смятате ли,че се държите меко казано безочливо към момичетата,които са Ви подали ръка?

# 126
Няма спирка пред вас.Ровите в душите на хората.Попитайте,които и за каквото искате.

# 127
Ох Антония, наистина ми е жал за теб.  Така и не схващаш - бъди здрава и се радвай на децата си.

# 128
    * Докладвай
    * Отговори с цитат

Мнениеот emko » 09 Дек 2008 11:49
моето момиче иска бейби борн.ще й го купя още сега защото до коледа цените ще скочат тройно.а пък ние трябва да копуваме по 2 подаръка и на трите.един за вкъщи дрегия за градината

Днес получихме колет от Бомба самоделка с много хубави подаръци за децата.Стели още си играе с барбито, с Насе сглобихме самолета на лего,и пада игра. и колата е много хубава и на нея се радва.Благодарим

# 129
  • София
Каква душа? ooooh!
Вашата чиста ли е в този момент?

# 130
мда, само да пиша на многодетната майка от Атина да погледне тук, защото там няма кой да ти дава освен нея
Дени си позна маратонките, да видим още колко момичета ще си познаят дрехите

Цитат на: emko
моят мъж готви много добре.той ме научи да готвя :smt008  даже някои работи за зимата той си ги прави

а тук всички многодетни те съжаляваха, мъжът ти те пребивал от бой ooooh!

# 131

Всичко,което ми е дарено съм подарила на други майки.Не лъжа за мъжа ми.Сама гледам децата си с детските и майчинството,което получавам.Свекърва ми е в Гърция,тя ми предложи да отидем с децата при нея,след празниците.Естествено е да се интересувам как стоят нещата там.
Не съм злоупотребила с никой,по никакъв начин.
Моля ви престанете да ме коментирате.Никой не е на моето място,за да ме съди,за каквото и да е било.От никой нищо не съм поискала,за да се твърди,че не съм могла да "изкрънкам" нещо.Сама се боря,сама се оправям.
Благодарна съм на всички,които ми помогнаха.Защото благодарение на тях,децата ми имат с какво да се обличат.Всички,което получих,беше миналата година.Повече не съм искала нищо от никого.Повече не се занимавайте с мен.Не ме обиждайте.Защото,пак ще се повторя,никой не е на моето място.Не споменавайте на празно името на Господ,защото е грях.А пък аз,ако съм сгрешила пред него,той ще ме накаже.
Повече няма да коментирам,вашите обиди.Защото от далече,всичко е много лесно и подозрително.Но в действителност,не е така.

Част от момичетата,които отделят от семейния си бюджет,за да помагат на "нуждаещи" се като теб ,също живеят на ръба на мизерията.Но за разлика от теб ,държат на достойнството си,на честността .
Тези момичета са достойни за уважение и възхищение,и благодарение на тяхното благородство,много сем-ва наистина са си стъпили на краката.
  Жалкото е ,че заради такива екземпляри като теб,тези момичета губят вярта си в хората,и някой вече се отдръпват от благотворителносkта,колкото и да им е тежко.
 Ако в теб имаше и капка достойнство или съвест,вместо да ги нападаш,в опит да замажеш лъжите си,щеше да поискаш прошка и извиневие за постъпката си.
  Има една приказка: "Човешко е да се греши,Божественно да се прощава".
   Мисля че ако беше поднесла искренните си извинения,и беше помолила за прошка,не само че щеше да я получиш,но може би и помощта към теб и твоето сем-во щеше да продължи.

,
  Имаш наглостта да упрекваш момичетата? ooooh!Защо тогава си направила тема Помогнете?Нали за да потърсиш помощ,трябва да разкриеш личният си живот поне отчасти?
  И на кое повече се ядосваш,че те уличиха в лъжи или че се ровят в личният ти живот?

# 132
Няма спирка пред вас.Ровите в душите на хората.Попитайте,които и за каквото искате.
       ooooh! Сега пък като гост ли се регистрира? dohНаистина нямаш срам,и съвест. ooooh!

# 133
  • София
Съвестта е потребност на човешката личност да носи отговорност за своите постъпкиПризнатата грешка не е грях.
„Благодарността е най-малката добродетел, докато неблагодарността е най-лошия порок.“ — Томас Фулър

Бъдете здрава!

# 134
Е заради това, много трудно се решавам да помогна на майка от форума. Предпочитам да ги дам в дом за сираци или по влака при отеца в Нови Хан.
Не ги е срам!
Антония от Господа срама нямаш! Всичко ще ти се върне!
halls , виждала ли си после децата от дома , облечени с твои дрехи? Злоупотреби винаги може да има.

Ами аз не съм ходила да видя, дали ги носят. А и явно ми е бедна фантазията, защото не бих си и помислила, че може някой да ПРОДАВА това което аз дарявам. Явно хората, наистина искат да печелят от милостинята на майките. Аз лично съм получавала много дрехи, играчки, обувки от мои приятелки, и със първото ми дете и сега с второто - без да съм им искала, които след това или им връщам или предавам на друга майка в нужда.

Общи условия

Активация на акаунт