COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 394
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 12 765
  • тук-там
заводите му не произвеждат ли лекарства за животните, а не за хората ?
това не пречи да преустрои някой цех и да почне да бълва продукция от този препарат. ... и да спаси нацията Smiley

Ако беше толкова лесно, китайците щяха да си построят заводи за хлорохин, а не болници....

# 12 766
  • София
Аз също недоумявам. Народа е много болен, идея нямате колко, младите също, особено сс система... хората с увреждания и хронични заболявания не са 2 категория, пенсионерите с ниски пенсии също. Ожалвате ниските им пенсии, но не и живота им?!
И предложените назад мерки едва ли ще действат, защото много пенсионери живеят с децата си в едно домакинство. Няма и кой да ги обслужва. По добре е децата им да ги обслужват,а не общ (липсващ) социален патронаж

Пенсионерите да ги транспортират в хотели на държавна издръжка, хем ще си направят една почивка, а другите си продължават живота. И да не каже някой, че няма пари затова, защото всичко това което сътвориха ще излезе много по - скъпо.

# 12 767
  • Bulgaria
В Испания нещата са направо... Не ми се мисли нас какво ни чака.

# 12 768
Ние не сме Испания, нито Италия. Не е задължително да ни чака същото.

# 12 769
Аз пък прочетох, че е бил в Лондон и се е върнал в София, където е бил под домашна карантина, но вместо това е заминал за Разлог, а от там вече се е радхождал по планините и е писал във фейсбук.
Този наглец заслужава максималното наказание, най-малкото и заради това, че е подбуждал и други хора да нарушават карантината.

Абсолютно!

Ние ще си стоим вкъщи, а той, хубавецът, прибрал се от Англия и тръгнал по разходки.  Значи за г-н Каролев не важат закони, правила, препоръки. И даже със Страсбург заплашва!

Скоро  го гледах по някоя от телевизиите,  разправяше тъпотии от рода, че е по-голяма  вероятността да паднеш по стълбите, отколкото да хванеш корона.  Интересно ми е как ги направи тия изчисления, явно е много компетентен..

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 15:07 от Киф

# 12 770
Замислих се, че то нашата смъртност си е доста голяма по принцип, та направо не се усеща епидемия, която причинява удар и пневмония... нищо особено Sad нормално си е всичко

# 12 771
  • Ispania
Val, как са нещата при вас?
Днес :
2937 починали ( до сутринта)
41900 заразени 😔.

Къде е това и този брой починали за какъв период е?
Става въпрос за Испания .
Първия диагностициран беше на 31 януари.

# 12 772
  • Варна
...
А на някой дали му мина през ума, че по някаква огромна случайност, точно заводите на Домусчийски съвсем "случайно" произвеждат точно този хининов препарат с който той уж се излекува?
Може ли източник?
Напълно сериозно питам.
По принцип заводите му уж са за ветеринарни продукти, но...

# 12 773
Скрит текст:
В края на краищата някой успя ли да разбере как се случи това медицинско чудо, Домусчиев да се излекува от корона вирус за 5 дни?
Изобщо не е бил болен.
 Лъжат.

Бил е, има изследвания, че организмът се чисти от вируса бързо/4-6дни/ с това лекарство, с което е лекуван.

Добре де, вчера от медицинския съвет казаха, че този препарат е с много странични ефекти и трябва да се внимава и преценява на кои пациенти да се дава. Аз до колкото разбрах се дава на хора в много тежко състояние, при което вредата да не се дава лекарството ще по-голяма от тази, ако  се даде. Домусчиев такъв пациент ли е бил? Или наистина препарата помага, но само нашия щаб го отрича.
Да, и навън така казват, само на тежките състояния. За Домусчиев не знам какво му е било състоянието, само знам, че заради него майката на мой познат/работи в болницата/ беше под карантина. Не съм го питала за развитие, че ми е неудобно.

А нямаше ли пост в миналата тема от потребителка, която спомена, че в една от частните болници в София върви усилена дезинфекция и подготовка за "нещо",  и това не беше ли именно Софиямед?   
Мисля, че са знаели и са я подготвяли точно заради него, а не е отишъл напосоки, където му падне напр. в приемната на Пирогов с простолюдието.
Нямаше и да разберем нещо, ако не  го бяха снимали и затова според мен той побърза сам да  си "сподели".

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 15:23 от bubanka

# 12 774
Скрит текст:
В края на краищата някой успя ли да разбере как се случи това медицинско чудо, Домусчиев да се излекува от корона вирус за 5 дни?
Изобщо не е бил болен. Лъжат.
Бил е, има изследвания, че организмът се чисти от вируса бързо/4-6дни/ с това лекарство, с което е лекуван.
А на някой дали му мина през ума, че по някаква огромна случайност, точно заводите на Домусчийски съвсем "случайно" произвеждат точно този хининов препарат с който той уж се излекува?
заводите му не произвеждат ли лекарства за животните, а не за хората ?
това не пречи да преустрои някой цех и да почне да бълва продукция от този препарат. ... и да спаси нацията Smiley

Ама естествено ... пак се пишат глупости да се създава конспирация.
Заводите му произвеждат препарати за животни, а не за ХОРА.
Преди да пишете,  малко се информирайте.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 15:24 от bubanka

# 12 775
Ние не сме Испания, нито Италия. Не е задължително да ни чака същото.
Къде сме ние? Спрямо тези държави може и да е по зле? Или поради факта, че сме далеч по издържливи ще минем по леко?Blush

# 12 776
Ще отворят ли заведенията на 30.03 или ще продължат изванредното положение?

Ще, ще. Гледам по Витошка и нови отварят. И едно в Арена Армеец...

# 12 777
Самият Домусчиев на директен въпрос за производството на лекарството отговори, че той прави за ветеринарната медицина, колегите му с хуманните лекарства трябва да се питат.

# 12 778
  • Варна
Е ,  коронавирусът е от животински произход, може да му подействат препарати за животни Wink

# 12 779
Шел даряват гориво на стойност 100 000 лв за линейките в България .
Браво !
Link

Общи условия

Активация на акаунт