Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справяме с нови кризисни ситуации и кризи?
Как да преодолеем зависимото и съзависимо поведение, което се е появило или влошило по време на социалната изолация?
Как да разрешим проблемите в отношенията, които възникват или се влошават по време на криза и социална изолация - конфликти, ревност, изневяра, проблеми с доверието и др.?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справяме с нови кризисни ситуации и кризи?
-
Как да преодолеем зависимото и съзависимо поведение, което се е появило или влошило по време на социалната изолация?
-
Как да разрешим проблемите в отношенията, които възникват или се влошават по време на криза и социална изолация - конфликти, ревност, изневяра, проблеми с доверието и др.?
-
Как мога да подобря своята увереност и самочувствие?
-
Как можем да мобилизираме и да подобрим способностите си за справяне с трудни ситуации?
Миналата година почина свекър ми и мъжа ми го преживява вътрешно с никой не споделя, затваря се в себеси и се държи особено. Тази година по време на извънредната ситуация аз се чувствах изключително добре да прекарам повече време с децата сред природата, да готвя неща които нямах възможност да правя преди, да тренирам, да се погрижа за себеси и в един момент ми дойде една сила да повярвам че всъщност умея доста неща и най-голямата ми дарба е това че съм доста последователна в действията си и съумявам да се справям с много неща. Съпругът ми обаче се депресира. По време на извънредната ситуация започна да пие повече, да лежи и да не прави нищо. Сега отново започнахме да ходим на работа и аз както винаги ходя и работя с огромно желание. Започнаха обаче отново драмите между нас и заплахи и затова и пиша тук. Ще ви помоля да ми дадете някакви съвети как се живее във вина и с човек на който все си му виновен и крив за нещо а аз виждам живота по друг начин с друг мироглед? Извинявам се за дългия пост