Къща около София - 3

• 68 963
  • 640
  •   3
Отговори
# 630
В началото на годината оглеждахме парцели около Божурище, Пролеша и Хераково, но се отказахме и решихме да инвестираме в малко апартаментче в София. Като гледам обаче оттогава досега не са мръднали много цените на парцелите. Отказахме се заради това, че всички ни казваха, че там има проблеми с водата и масово хората бият сонди за водоснабдяване. Много ми се живее в къща и не съм се отказала, но може би на по-късен етап. Моите наблюдения са, че цените на парцелите тази година нямат такъв ръст както цените на жилищата в София.

# 631
Тина-2011 и на нас с мъжа ми ни е мечта. Но много много скъпи станаха и към момента сме на изчакване накъде ще тръгне пазара.
Общо взето около Божурище и Костинброд сме се насочили и там ще търсим, надявам се да излезе някоя добра оферта...но за сега няма

# 632
  • Sofia
Със съпруга ми решихме, ако търсим нещо да е до около 60-70 км от София, та и аз оглеждам и следя темата, но цените баш около София са над нашите възможности.Та нещо към Кюстендил, Берковица, Ябланица, Нови Искър, Своге, към Враца също ни устройва. Ще се ползва за събота и неделя и през отпуските.

# 633
  • София
Ani Ka, щом посоката по магистрала Хемус ви е в желанията, може да погледнете и района около Ботевград и Правец.

# 634
  • Сф
Ani Ka, щом посоката по магистрала Хемус ви е в желанията, може да погледнете и района около Ботевград и Правец.
И да се дължи сметка за римляните ,че в някои райони са вповече.

# 635
  • София /Абсурдистан
Цените в Ботевград и Правец и околностите им  са като софийските. Особено Правец.

# 636
Ние ще гледаме около Кюстендил и Трънско в посока границите с двете ни съседки. Има ли села и градчета с по-малко рИмляни там?

# 637
  • София /Абсурдистан
Около Кюстендил има много.

# 638
Ние ще гледаме около Кюстендил и Трънско в посока границите с двете ни съседки. Има ли села и градчета с по-малко рИмляни там?
Трънско е дива Индия. Проблем с вода, запуснати пътища, на места няма минаване от дървета и храсталаци, никакви битови условия. От там е пътят на бежанците към Сърбия. Трън е бъкан от римляни, предполагам и по селата са се размножили. Кюстендил също е пълен с роми.

# 639
Около Кюстендил има много.
Има много такива села или има много римляни, че стана объркващо? 😃

# 640
  • София
Цените в Ботевград и Правец и околностите им  са като софийските. Особено Правец.
Вероятно е така, не съм влизала в детайли.
Трънско по-добре да се изключи, всичко написано от Фаталина е така, за голямо съжаление.
Роми има навсякъде, с много малки изключения.
Враца е много хубав град, може да проучите селата. Аз лично съм минавала през Згориград и ми хареса - оживено, чисто, с хуваба главна улица и доста подновени къщи.

Общи условия

Активация на акаунт